2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar ...

aa neler oluyor böylee...bende gece görüyorum ilk uykuya daldığım anda ya biri koşturuyor, ya birine bişey oluyor,ya ölüyorum... hep sıçrayarak uyanıyorum ilk uykumdan,sonra dalmamda zaman alıyor korkudan ...

eşim beni devamlı evde şaka amaçlıkorkutuyor tabi o şaka yaptığını sanıyor ama ben bir kaç kere çok ama çok kokrtum saatlerce ağladım hatta bi keresinde ama o anlamıyor hala korkutuyor beni. bende diyorum ki heralde beni çokk korkuttu onlar yüzünden oluyorum böyle ama hepimzide varmış

biraz abest olacak belki burada yazmak ama bir arkadaşım anlatmıştı işilkiden sonra banyo yapmadığım zamanllar kabuslar görüyorum sabah yapardım demişti şimdi gecede olsa yapıyor öyle yatıyorum diyor artık o kabus olayı yok çok şükür dedi bilmiyorum yazmak istedim alakasayı yoktur ama (kusurada bakmayın)

eda korkuttun beni yaaa. dua oku canım bol bol abdest al yat bence.

abest'imi hep alıyorum kübra ya, ayetel kürsü okuyorum sürekli
zaten kolye ucum da var onu hiç çıkarmıyorum. kayınvalideme anlattım o da yeni gelinlere oluyor böyle, sakın korkma kızım ama deniyorlar yeni gelinleri dedi. ben pek inanmam öyle şeylere psikolojik olduğunu düşünüyorum ama nasıl düzelicek onu da bilmiyorum

Canımcım ne gzll
benimde annem çok sıcak kanlıdır
daha doğrusu ilk gördüğüne değil eğer ısınırsa o zaman
oyy sarılır öper
2 evladım vardı 3 oldular dio.
pazar günü kahvaltıda abim eşim ben vardık babam erken çıktı
nasıl mutluydu.

kızlar papuçum nasıl şimdi aldım netten
dün akşam kara sular indi ayaklarımıza bulamadık papuç nosu yoktu beğendiklerimin.
sonunda isyan ettim niye 35 no ayakkabı getirmiosunzz die kızın birine

bence keisnlikle alakası var canım. acaba evde uygunsuz kıyafet giyiyyoruz eve melek mi girmiyor diyorum ben

geçen hafta 2 gece üstü süte uyuyamamıştım rüyaalr art arda zaten annem de demişti olur nişanlı kıza yeni evlenene gçeer zmaanla diye herkesi yokluyor bu demekki

yapabileceğimiz tek şey var canım devamlı dua okumak. yatarken yataktan kalkınca her an besmelesiz olmamak gerekiyor. kızlar ben birde bişey duydum ilişki sırasındada besmele çekmek gerekiyormuş doğru mu

zeynep sen o boyla 35 numara mı giyiyorsun. anamm bende ki ayaklar maşallah demekki 39

kızlar bu tür rüyalarınızı suya anlatın..açın çeşmeyi suya anlatın gitsin..lohusalık dönemlerinde olur bu tür şeyler ama sizin çok erken başlamışş..acaba eksik kaldıgınız bi durummu var ne biliyim..ayak ucunuzda kuran falan unutmuş olabilirmisiniz??
yada yatarken ayetel kürsi okuyun 7 kez..ben bile ürktüm rüyanızdan..
özellikle aylin sende bişiler var okut kendini..yada kıbleyemi bakıyor ayak ucunuz?:26:

evet aylinin dediğini bende duymuştum bir arkadaşımdan...40 gün daha dikkatli olmamız gerekiyormuş

geçen gece yine bişeyler gördüm ve sıçrayarak uyandığımda kulağımda sesler vardı veüzerimde sürekli bir ağırlık oluyor

denizin dediği de doğru kızlar bu tarz şeylere dikkat etmemiz lazım...

valla eda benim ayak ucum kıbleye bakıyor ama yatak odası başka türlü sığmadı ters mi yatsak acaba

geçen hafta 2 gece üstü süte uyuyamamıştım rüyaalr art arda zaten annem de demişti olur nişanlı kıza yeni evlenene gçeer zmaanla diye herkesi yokluyor bu demekki

hepimize olduğuna göre demekki var bunda bişey kızlar,
baksanıza herkes aynı şeyleri yaşıyor.

ben ilişkiden sonra direk abdest alıyorum cünkü balayındayken bi kere almamıştım
hemen, cok kötü şeyler görmüştüm o kadar iğrençti ki burada anlatılmaz ondan sonra hemen alıyorum abdestimi

ne yaptın bebişimmm herşeyy yolunda mıı görüşemedikkkk

kızlar bende sıçrayarak uyanıyrm hepp
ama abdest almadan uyumam
duamıda ederim öyle yatarım.gelinlere bişiylerin dadandığı kesin ama dualarım ağzımdan eksik olmaz.
her zaman edin kızlar.

kübracım besmeleyi bence duymuştum
ilişkiye başlamadan önce besmele çekmek gerekiyo diye

yok tatlışım normalde 34 giyiyrm
ama 34 no çock serisine giriyormuş kalıbım var evde kesilmiş 35 in içine koydum mu 34 oluverio :)

yok eda yaa başımız kıbleye doğru
kuran yok zaten odamızda
ama olması mı gerekir acaba
yatak odasında koyabileceğim yüksek bi yerde yokki
ama okutayım bi ben kendimi bakayım
hiç kuran falan da okumuyorum ben
bu akşam eve gidince kuran okuycam

ya bende abdest almadan yatmam
zaten huzursuz oluyorum öyle biraz yatnca bile
ama yatmadan önce dua okuyamıyorum yaa evlendiğimden beri
çünkü hemen uyuyorum
en iyisi yatmadan önce dualarımı okuyayım ben
yoksa olmıycak bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…