- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #78.561
kızlar ya, ürktüm şimdi....
bende 1- 2 haftadır sürekli garip garip rüyalar görüyorum
hatta geçen hafta yazmıştım size de. pazar sabahı ben uyanmadan önce biri bana - kalk git, ığğğğğ cok iğrenç bi kocan var bana gel - diye fısıldadı sanki, kulağıma vurdum bende reflex olarak gözlerimi açtım eşim uyuyor. nasıl korktuğumu anlatamam. bu sabah'a karşı da rüyamda adamlar geliyodu peşimden, servise binince hallederiz onun işini diyolardı :18:
eda korkuttun beni yaaa. dua oku canım bol bol abdest al yat bence.
ay zeynep benim kayınvalidemde beni seviyor ama çok fazla esnek davranmıyoruz birbirimize hani
geçen kına malzemeleri almıştık bir hoşun gitti sarıldı bana ben şaşırdım içten içe hiç görmemiştim sonra eşimde benim anneme diyor ki sende bana sarılsana annemde sarıldı ama değişikti annem çekinir belli edemez sevgisini
ay günler geçti vay be bugün şu saatlerde evi süpürüp kahvaltıdan kalkmak üzereydik kuaföre yola çıkmak için
biraz abest olacak belki burada yazmak ama bir arkadaşım anlatmıştı işilkiden sonra banyo yapmadığım zamanllar kabuslar görüyorum sabah yapardım demişti şimdi gecede olsa yapıyor öyle yatıyorum diyor artık o kabus olayı yok çok şükür dedi bilmiyorum yazmak istedim alakasayı yoktur ama (kusurada bakmayın)
abest'imi hep alıyorum kübra ya, ayetel kürsü okuyorum sürekli
zaten kolye ucum da var onu hiç çıkarmıyorum. kayınvalideme anlattım o da yeni gelinlere oluyor böyle, sakın korkma kızım ama deniyorlar yeni gelinleri dedi. ben pek inanmam öyle şeylere psikolojik olduğunu düşünüyorum ama nasıl düzelicek onu da bilmiyorum
Canımcım ne gzll
benimde annem çok sıcak kanlıdır
daha doğrusu ilk gördüğüne değil eğer ısınırsa o zaman
oyy sarılır öper
2 evladım vardı 3 oldular dio.
pazar günü kahvaltıda abim eşim ben vardık babam erken çıktı
nasıl mutluydu.
kızlar papuçum nasıl şimdi aldım netten
dün akşam kara sular indi ayaklarımıza bulamadık papuç nosu yoktu beğendiklerimin.
sonunda isyan ettim niye 35 no ayakkabı getirmiosunzz die kızın birine
Eki Görüntüle 213112
ayy edacım seninkide ürkütücüymüş
bende rüyamda bi kedi gördüm önce
kediyi bi kabın içine sıkıştırmıştık ölsün diye
sonra ölmüyodu çıkıyodu ordan
bi adam geliyodu sonra kediyi kuyruğundan tutup savuruyodu pencereden atıcakmış
ölmesi için
kedi birden bebeğe dönüştü ama dönüştü gibi gelmedi bana rüyamda sanki baştan beri bebekti
sonra ben sarıldım bebeğe
nasıl kıyabiliyosunuz ona dedim
yapmayın öldürmeyin ben bakarım ona dedim
sarıldım ağladım falan çok garipti
kızlar daha önceleri şey duymuştum
yeni gelinlerde ilk 40 gün lohusa gibi olurlarmış
ruhani şeyler olabilirmiş diye
hani lohusalara da oluyo ya bazen bu tür şeyler
biri sana seslendiğinde 3 kez seslenmesini bekle falan derlerdi mesela
ben ilk zamanlar eve ilk girdiğimde çok korkuyodum
sanki evde biri varmış gibi benim arkamda dolanıyomuş gibi oluyodu ama
ilk yarım saat böyle hissediyodum sonra alışıyodum
şimdi olmuyo allahta artık
ama rüyadan çok etkilendim gerçekten
kızlar bu tür rüyalarınızı suya anlatın..açın çeşmeyi suya anlatın gitsin..lohusalık dönemlerinde olur bu tür şeyler ama sizin çok erken başlamışş..acaba eksik kaldıgınız bi durummu var ne biliyim..ayak ucunuzda kuran falan unutmuş olabilirmisiniz??
yada yatarken ayetel kürsi okuyun 7 kez..ben bile ürktüm rüyanızdan..
özellikle aylin sende bişiler var okut kendini..yada kıbleyemi bakıyor ayak ucunuz?:26:
geçen hafta 2 gece üstü süte uyuyamamıştım rüyaalr art arda zaten annem de demişti olur nişanlı kıza yeni evlenene gçeer zmaanla diye herkesi yokluyor bu demekki
evet aylinin dediğini bende duymuştum bir arkadaşımdan...40 gün daha dikkatli olmamız gerekiyormuş
geçen gece yine bişeyler gördüm ve sıçrayarak uyandığımda kulağımda sesler vardıveüzerimde sürekli bir ağırlık oluyor
denizin dediği de doğru kızlar bu tarz şeylere dikkat etmemiz lazım...
yapabileceğimiz tek şey var canım devamlı dua okumak. yatarken yataktan kalkınca her an besmelesiz olmamak gerekiyor. kızlar ben birde bişey duydum ilişki sırasındada besmele çekmek gerekiyormuş doğru mu
zeynep sen o boyla 35 numara mı giyiyorsun. anamm bende ki ayaklar maşallah demekki 39
yapabileceğimiz tek şey var canım devamlı dua okumak. yatarken yataktan kalkınca her an besmelesiz olmamak gerekiyor. kızlar ben birde bişey duydum ilişki sırasındada besmele çekmek gerekiyormuş doğru mu
zeynep sen o boyla 35 numara mı giyiyorsun. anamm bende ki ayaklar maşallah demekki 39
ne yaptın bebişimmm herşeyy yolunda mııgörüşemedikkkk
kübracım besmeleyi bence duymuştum
ilişkiye başlamadan önce besmele çekmek gerekiyo diye
kızlar bu tür rüyalarınızı suya anlatın..açın çeşmeyi suya anlatın gitsin..lohusalık dönemlerinde olur bu tür şeyler ama sizin çok erken başlamışş..acaba eksik kaldıgınız bi durummu var ne biliyim..ayak ucunuzda kuran falan unutmuş olabilirmisiniz??
yada yatarken ayetel kürsi okuyun 7 kez..ben bile ürktüm rüyanızdan..
özellikle aylin sende bişiler var okut kendini..yada kıbleyemi bakıyor ayak ucunuz?:26:
hepimize olduğuna göre demekki var bunda bişey kızlar,
baksanıza herkes aynı şeyleri yaşıyor.
ben ilişkiden sonra direk abdest alıyorum cünkü balayındayken bi kere almamıştım
hemen, cok kötü şeyler görmüştüm o kadar iğrençti ki burada anlatılmaz ondan sonra hemen alıyorum abdestimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?