- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #78.781
çocukta yaparım kariyerde....... :))))
annem sıkı sıkı tembihledi biz anlamadık evlilik nedir hemen hamile kaldım tadını çıkarın çocuk yapmak 5dk yaşamanız gerekenleri yaşayın ablam altı ay sonra hamile kaldı da annem kızdı acelen ne diye yaşnı kaç başın kaç çeken biliyor :)))
selam kızlar...
benim annem de çok beklemeden yapın çocuğu diyor..
niye dedim rahatlığa alışırsınız bir de zaman su gibi geçer dedi..
neyse dedim nasip..
olsun yada olmasın gibi br düşüncemiz yok ama 6 ay bekleriz en az diyor nişanlım şimdilik
bide adaşım kız dediki..bunu kuru kullanıcaksınız??
olmaz dedim ben viledayla önce silerim..arkasından bununla geçerim..oda olur dedi :96:
kuzucum onun amacı yerler tozluyken tozu onunla toplamak, köşelerdekini falan
ben hergün geçiyorum valla,
ben hala tam anlamış değilim vileda yapmıyormusun sen şimdi onu kurumu kullanıyorsun. Toz toplamak içinde ben dik şarjlı aldım hergün onunla dolaşmayı düşünüyorudum
viledayı sadece genel temizlik yapınca kullanıyorum buketcim
o süngerli scotch brite'ı ıslatıyosun yerlerin tozunu toplayarak siliyosun
viledayı sadece genel temizlik yapınca kullanıyorum buketcim
o süngerli scotch brite'ı ıslatıyosun yerlerin tozunu toplayarak siliyosun
kuzucm ya nemli sil yada kuru kesinlikle ıslatıp silme dedi tozu almazmıs öyle dedi kızçe..
hadin ben yemekteyim..öptüm herkesleri
o zaman sen başka bişey almışsın bebişim
afiyet olsun
kızlarr benim rüyalarım arttı,nerdeyse her gece farklı farklı şeyler var.iki gece önce cam açıktı,kocamı uyandırıp camı kapat sesler geliyor çok korkttum dedim
dün gece de annemin yanında tv izlerken uyuyakalmışım,camdan içeri kedi girdi (2. katta oturuyoruz ) annemde pis pis deyip duruyor kediye anneme dedim ki kedi nerde ? ne kedisi diye şaşırdı kadıncağız sonra okudu bana.
her gece farklı şeylerle uğraşıyorum nasıl başa çıkacağım bilmiyorum...dua etmeden asla yatmıyorum...odamda Kuran'ım da var ...offf
Abdestsiz gezme dua et canım birde düşünmemeye çalış zamanla geçer inşallah
kızlarr benim rüyalarım arttı,nerdeyse her gece farklı farklı şeyler var.iki gece önce cam açıktı,kocamı uyandırıp camı kapat sesler geliyor çok korkttum dedim
dün gece de annemin yanında tv izlerken uyuyakalmışım,camdan içeri kedi girdi (2. katta oturuyoruz ) annemde pis pis deyip duruyor kediye anneme dedim ki kedi nerde ? ne kedisi diye şaşırdı kadıncağız sonra okudu bana.
her gece farklı şeylerle uğraşıyorum nasıl başa çıkacağım bilmiyorum...dua etmeden asla yatmıyorum...odamda Kuran'ım da var ...offf
yaşayıp görelim canım annen neden bakmıyor çocuğunuza
cnm annem gezgincidir
hep gezer süslenir kendine bakar çocuk fln bakmaz :)
ben 2 tane büyüttüm daha bakmam sadece acil zamanlarda ilgilenirim dio
hızına yetişemiyrm annemin nerde kaldı evde oturcak çocuk bakıcak
onada hak veriyrm bugüne kadar hep bizlerle ilgilendi
yok okulum yok nişanlılığım derken zaman geçti
baktım şimdi kaldığı yerden devam ediyor
tekrar hayatını kısıtlayamam
ikinizin ortak istediği bi zamanda olması daha güzel olmaz mı amaBende acayip derecede anne olmak istiyorum ama kocam 1-2 yıl düşünmüyo ....... Bende dua ediyorum hamile kalabilmk için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?