2011 gelin adayları buyrun sohbete

annen çok haklı tatlımda çevremde o kadar çok isteyipte sahip olmayan varki korkuyorum

selam kızlar...
benim annem de çok beklemeden yapın çocuğu diyor..
niye dedim rahatlığa alışırsınız bir de zaman su gibi geçer dedi..
neyse dedim nasip..
olsun yada olmasın gibi br düşüncemiz yok ama 6 ay bekleriz en az diyor nişanlım şimdilik

hoşgeldin dilekçim bende 6 ay diye düşünüyorum aslında 1 yıl bana göre en ideali ama sonra uğraşırsak diye de korkuyorum Allah isteyen herkese hayırlı evladlar versin inşallah

ben hala tam anlamış değilim vileda yapmıyormusun sen şimdi onu kurumu kullanıyorsun. Toz toplamak içinde ben dik şarjlı aldım hergün onunla dolaşmayı düşünüyorudum

viledayı sadece genel temizlik yapınca kullanıyorum buketcim
o süngerli scotch brite'ı ıslatıyosun yerlerin tozunu toplayarak siliyosun

kızlarr benim rüyalarım arttı,nerdeyse her gece farklı farklı şeyler var.iki gece önce cam açıktı,kocamı uyandırıp camı kapat sesler geliyor çok korkttum dedim

dün gece de annemin yanında tv izlerken uyuyakalmışım,camdan içeri kedi girdi (2. katta oturuyoruz ) annemde pis pis deyip duruyor kediye anneme dedim ki kedi nerde ? ne kedisi diye şaşırdı kadıncağız sonra okudu bana.

her gece farklı şeylerle uğraşıyorum nasıl başa çıkacağım bilmiyorum...dua etmeden asla yatmıyorum...odamda Kuran'ım da var ...offf

Abdestsiz gezme dua et canım birde düşünmemeye çalış zamanla geçer inşallah

abdestsiz gezeme canım bi de eşine dokun veya eşin sana dokunsun uyurken o zaman olmuyor. yada eşinin yastığında yat. biz 2 gecedir deniyoruz o şekilde görmüyorum o garip şeyleri ve artık duymuyorum da.
ben sıcak diye kendime dokundurtmuyordum ama şimdi kendim sokuluyorum

Hepimizde oluyor tatlım dünde burada konuştuk bilinç altı olup rüyana girmişti belki geçiçi şeyler bunlar öyle kalkınca besmele oku kendine

Deniz geçen günde ben gördüm canım ççok tatlı bi kız çocuğum olmuştu rüyamda kaşı söz o kadar dzgün ki, sanki gerçekti....bu arad kız çocuğu sıkıntıymış galiba

yaşayıp görelim canım annen neden bakmıyor çocuğunuza

cnm annem gezgincidir
hep gezer süslenir kendine bakar çocuk fln bakmaz :)
ben 2 tane büyüttüm daha bakmam sadece acil zamanlarda ilgilenirim dio
hızına yetişemiyrm annemin nerde kaldı evde oturcak çocuk bakıcak
onada hak veriyrm bugüne kadar hep bizlerle ilgilendi
yok okulum yok nişanlılığım derken zaman geçti
baktım şimdi kaldığı yerden devam ediyor
tekrar hayatını kısıtlayamam

ama anneler bugünler için var
bence senin çocuğun olduğunda annen de böyle düşünmez

Bende acayip derecede anne olmak istiyorum ama kocam 1-2 yıl düşünmüyo ....... Bende dua ediyorum hamile kalabilmk için
ikinizin ortak istediği bi zamanda olması daha güzel olmaz mı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…