- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #78.821
hayırlı olsun canım bilerde geçirdik nişanlılık dönemi hazırlıklar evleneli bir ay oldu benim
eğerki 3 kişiler girere araya sorunlar bitmez asla nişanlın ve sen el ele verip işin içinden çıkacaksınız
hayırlı olsun cnm daha çok yeniymiş allah mutlu mesut etsin... Evet nişanlımla el ele vermem gerekir ama nişanlımın bazen farklı düşünceleri oluyor şuandaki problemimiz mobilya nişanımızda erkek tarafından ailesi ve 3-4 arkadaşı dışında kimze yoktu çağırmadılar takılan takıları normalde annem vermeyecekti ama vazgeçti ne istiyosanız onu yapın dedi bizde üstünü tamamlayıp beyaz eşya aldık burda okuduklarımdan ve kayınvalidemin bana çıtlatmasından dolayı yatak odasını kız tarafı alır. Bende aileme bunu deyince eğer nişan paralarını almasaydınız alırdık çünkü erkek tarafı yoktu onlar senindi dediler kayınvalidem de kız tarafı alır yatak odası dio ortda kaldım nişanlıma ne benim ne de senin taraf karışmasın biz alalım dedim o da anneme nasıl açıklicam dedi artı ileride ister istemez ailen bi yatak odası bile almadı der mi die de düşünmeden edemiyorum
benimde kayınvalidem birine fal baktırmış
diyomuş bebek geliyo size
yok artık dedim bende
hayırlı olsun cnm daha çok yeniymiş allah mutlu mesut etsin... evet nişanlımla el ele vermem gerekir ama nişanlımın bazen farklı düşünceleri oluyor şuandaki problemimiz mobilya nişanımızda erkek tarafından ailesi ve 3-4 arkadaşı dışında kimze yoktu çağırmadılar takılan takıları normalde annem vermeyecekti ama vazgeçti ne istiyosanız onu yapın dedi bizde üstünü tamamlayıp beyaz eşya aldık burda okuduklarımdan ve kayınvalidemin bana çıtlatmasından dolayı yatak odasını kız tarafı alır. bende aileme bunu deyince eğer nişan paralarını almasaydınız alırdık çünkü erkek tarafı yoktu onlar senindi dediler kayınvalidem de kız tarafı alır yatak odası dio ortda kaldım nişanlıma ne benim ne de senin taraf karışmasın biz alalım dedim o da anneme nasıl açıklicam dedi artı ileride ister istemez ailen bi yatak odası bile almadı der mi die de düşünmeden edemiyorum
şüpheleniyomusun kübracımmmmmm :86:
kübra adetin ne zaman kız allah hamilemisin yoksa sen ?
bende nişanlıyım düğün hazırlıkları yapıyoruz ama şimdiden yoruldum kim ne alcak muhabbetinden ortada kaldımsıkıldım evlenince de böyle olucak die korkuyorum bazen
kızlar korkmayın adetim şuan yeni oldumbundan sonrası için kokrun ama.eşimi ikna edemezsem işim bitti
sen ikna edersin kuzucum eşini, güveniyorum sana
mesela ona şöyle heyecanlı bir akşam ve gece yaşatSonra da de ki, ayy şimdi çocuğumuz olsaydı bunları yapamazdık
biraz işve biraz cilve
sen ikna edersin kuzucum eşini, güveniyorum sana
mesela ona şöyle heyecanlı bir akşam ve gece yaşatsonra da de ki, ayy şimdi çocuğumuz olsaydı bunları yapamazdık
biraz işve biraz cilve
Hep aynı şeyler canım ya, bizdede var aynı dert. Para olsa zaten lafını bile ettirmeyizde. Allah yardımcımız olsun
ben izmitliyim ailem orada antalyaya gelin gelicem bende beraber yapma taraftarıyım ama ailemin uygvuladığı bana ne alınırsa kardeşimne de o o yüzden problem çıkıyor ya biraz biz nişanlanmadan önce ailem 1 beyaz eşya 1 mobilya yaparız diodu nişanımızdan sonra kardeşimin sözlüsü beyaz eşyaya girmiş hepsini kendi almış bu sefer ailemde erkek tarafı alsın dedi mobilya da da mı bu tarzda bişler var die düşünüo nişanlım uzak olunca sanırım durumlar çok karışık oooffff
yeni evliyiz ya fallarda hep çıkar ay bebek görnüyor felan diye
ooo süper taktiklerr. bu akşam uygulayalım .
amin cnm tüm evlenenlere allah sabırlık versin bizim ayrı memleketler uzak yakın değil o yüzden biraya nişanda gelindi o zaman nişanda konuşulsaydı bööyle şeyler olmazdı die düşünüyorum.
bende 9 senedir antalyadayım okul için gelmiştim sonra kaldım
izmitin neresindensin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?