2011 gelin adayları buyrun sohbete

hayırlı olsun cnm daha çok yeniymiş allah mutlu mesut etsin... evet nişanlımla el ele vermem gerekir ama nişanlımın bazen farklı düşünceleri oluyor şuandaki problemimiz mobilya nişanımızda erkek tarafından ailesi ve 3-4 arkadaşı dışında kimze yoktu çağırmadılar takılan takıları normalde annem vermeyecekti ama vazgeçti ne istiyosanız onu yapın dedi bizde üstünü tamamlayıp beyaz eşya aldık burda okuduklarımdan ve kayınvalidemin bana çıtlatmasından dolayı yatak odasını kız tarafı alır. bende aileme bunu deyince eğer nişan paralarını almasaydınız alırdık çünkü erkek tarafı yoktu onlar senindi dediler kayınvalidem de kız tarafı alır yatak odası dio ortda kaldım nişanlıma ne benim ne de senin taraf karışmasın biz alalım dedim o da anneme nasıl açıklicam dedi artı ileride ister istemez ailen bi yatak odası bile almadı der mi die de düşünmeden edemiyorum

nerelisiniz bilmiyorum bazıları kız yatak oda alıyor bazıları oturma oda aslında hepisini birlikte almak iyi ama işte bazen kıza düşeni kız alıyor
ben mutfak ve yatak odasını ben aldım
nişan paralarıylada fırın çamaşır makinası bulaşık makinası aldım birde yatak odası beyaz eşya da buzdolabı ve tv eşim aldı mobilyalr birlikte alınca daha ekonomik oluyor bence birlikte alın çalışır ödersiniz

en mantıklısı aileleri karıştırmadan herşeyi birlikte almak
eğer çalışıyorsan hiç bunları dert etmene gerek yok, bide nişanlının eğer ileride bi yatak odası almadı diye düşüneceğini düşünüyorsan onda o potansiyeli görüyorsan kusura bakma o zaman bi daha bi düşünmen gerekir.

bende nişanlıyım düğün hazırlıkları yapıyoruz ama şimdiden yoruldum kim ne alcak muhabbetinden ortada kaldım sıkıldım evlenince de böyle olucak die korkuyorum bazen

Hep aynı şeyler canım ya, bizdede var aynı dert. Para olsa zaten lafını bile ettirmeyizde. Allah yardımcımız olsun

kızlar korkmayın adetim şuan yeni oldum bundan sonrası için kokrun ama.eşimi ikna edemezsem işim bitti

sen ikna edersin kuzucum eşini, güveniyorum sana

mesela ona şöyle heyecanlı bir akşam ve gece yaşat sonra da de ki, ayy şimdi çocuğumuz olsaydı bunları yapamazdık
biraz işve biraz cilve

ben izmitliyim ailem orada antalyaya gelin gelicem bende beraber yapma taraftarıyım ama ailemin uygvuladığı bana ne alınırsa kardeşimne de o o yüzden problem çıkıyor ya biraz biz nişanlanmadan önce ailem 1 beyaz eşya 1 mobilya yaparız diodu nişanımızdan sonra kardeşimin sözlüsü beyaz eşyaya girmiş hepsini kendi almış bu sefer ailemde erkek tarafı alsın dedi mobilya da da mı bu tarzda bişler var die düşünüo nişanlım uzak olunca sanırım durumlar çok karışık oooffff

Hep aynı şeyler canım ya, bizdede var aynı dert. Para olsa zaten lafını bile ettirmeyizde. Allah yardımcımız olsun

amin cnm tüm evlenenlere allah sabırlık versin bizim ayrı memleketler uzak yakın değil o yüzden biraya nişanda gelindi o zaman nişanda konuşulsaydı bööyle şeyler olmazdı die düşünüyorum.

ben de izmitliyim canım benimde ailem orda ama ben istanbulda yaşıyorum 8 senedir evlenincede burdayım
ayy izmitl bulunca sevindim birden

amin cnm tüm evlenenlere allah sabırlık versin bizim ayrı memleketler uzak yakın değil o yüzden biraya nişanda gelindi o zaman nişanda konuşulsaydı bööyle şeyler olmazdı die düşünüyorum.

bizdede aileler bizi bize bıraktıkları ve karsı tarafın hiç bişi sormaması yüzünden bu tür sorunlar çok yasadık..ki ben mutfagımı ve yatak odamı aldıgm halde..elinden geleninin fazlasını yap sana tek tavsiyem bu..
Sen ne getirdin diyalogu yaşanmasın..ben alınması gerekenleri aldım çekildim kenara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…