- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #78.801
abdestsiz gezeme canım bi de eşine dokun veya eşin sana dokunsun uyurken o zaman olmuyor. yada eşinin yastığında yat. biz 2 gecedir deniyoruz o şekilde görmüyorum o garip şeyleri ve artık duymuyorum da.
ben sıcak diye kendime dokundurtmuyordum ama şimdi kendim sokuluyorum
ama anneler bugünler için var
bence senin çocuğun olduğunda annen de böyle düşünmez
ikinizin ortak istediği bi zamanda olması daha güzel olmaz mı ama
tabiki öyle ama 2 yıl çok uzun sanki bide rüyamda gördüm ya bebek çok tatlıydı arkadaşım ya
bende dün lcw nın bebek kıyafetlerine baktım netten
çok doğurasım geldi
ama yok ilk bi sene olmaz
sende kocana şöyle de
bir yıl yapmayalım çocuk sonra çalışmalara başlayalım
allah verirse doğurana kadar 2 yıl geçicek zaten de
hem onun gönlü olsun hem senin istediğin olsun
sende bu bir yıl içerisinde evliliğe alışırsın
rahat rahat gezersiniz
merhaba kızlar evlilik hazırlıkları yapmak çok zor diyordum evlendikten sonra da zorluklar devam mı ediyor? :18:
ay ayşeve kübra kız daha sayılı gün kadar evlisiniz iki ay çok erken değilmi
yaşlarda çok genç ya allahın gücüne gitmesin ama
dün pasta aldırmıştım kaynıma kayınvalidem görmüş demişki misafirimi gelecek kaynımda da süprizden haberi vardı dememiş canı çekmiş demiş şimdi beni hamile felan sanmaz demi :)) sorarmış
benim annemde zeynep ilk kızmıştı hemen hamile kaldığı için altı ay sonradan bahsedyroum
inan öyle bir tavrı vardı sevmez felan diyorduk şmidi ne mümkün elinden almak onun yeri baska ablama bile vermiyor kızıyor bakamazsın diye görsen sanki kendi çocuğu şimdide yanındaymış bugün ablam bırakmış 4 bitmek üzere yaşı annem diyor geldi benim ark.
ohh kızlar herkeste bir çocuk muhabbeti ne olacak benim halim ben kendimi düşünüyorum. Kızlar dua edin hakkımda hayırlısı .
bende nişanlıyım düğün hazırlıkları yapıyoruz ama şimdiden yoruldum kim ne alcak muhabbetinden ortada kaldımsıkıldım evlenince de böyle olucak die korkuyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?