2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende öyleyim edacım yatağın bi ucunda ben bi ucunda o yatıyor ...bir de bugün biri eşinin tişörtünü giyip yatın yazmış.onları deneyeyim bu akşam...

denizcim evet dün okumuştum yazılanları,bende aynı şeyler olduğu için daha da bi korktum herhalde.
bu arada akşam ezanından sonra da yalnız kalmamaya çalışın evde bir süre kızlar ...

tabiki öyle ama 2 yıl çok uzun sanki bide rüyamda gördüm ya bebek çok tatlıydı arkadaşım ya

bende dün lcw nın bebek kıyafetlerine baktım netten
çok doğurasım geldi
ama yok ilk bi sene olmaz
sende kocana şöyle de
bir yıl yapmayalım çocuk sonra çalışmalara başlayalım
allah verirse doğurana kadar 2 yıl geçicek zaten de
hem onun gönlü olsun hem senin istediğin olsun
sende bu bir yıl içerisinde evliliğe alışırsın
rahat rahat gezersiniz

cnm annem eminimki torununu çok sevicektir
ama ben ona bak diyemem
annem lüksüne gezmesine düşkündür
hayatını kısıtlamak gibi bişiy yapamam
yengem çok istedi çalışıyrm bak die
bakmam dedi bakmadı
o el di laf etti
ama ben annemin huyunu biliyrm
tabikide ilgilenir sever bişiyim olduğunda ilk koşucağım kişi yine annem
bi hastalansa bişiy olsa o ayrı çok fedakardır
ama keyfi bak diyip onu eve mahkum edemem
annemin yaşıda 60
artık gezip tozup tatile gitme planları yapıyorlar babamla
şimdi yok anne siz erteleyin çocuk bakın diyemem.
ama mesela dio ki bakıcı tutarsın
ben gider arada denetlerim bakarım ne yapıo die başında dururum.
ama sürekli bakamam
sonuçta ben o çocuğu anneme bıraksam çocuk beni tanımıcak
gel anne bizde kal desem evde bir abim bir babam var onlar ne yapıcakz
zaten işin birde bu yüzü var
2. dediğim gibi annemi tutsk edemem

haklısın galiba inşallah herşey gönlümüzce olur

dün pasta aldırmıştım kaynıma kayınvalidem görmüş demişki misafirimi gelecek kaynımda da süprizden haberi vardı dememiş canı çekmiş demiş şimdi beni hamile felan sanmaz demi :)) sorarmış

benim annemde zeynep ilk kızmıştı hemen hamile kaldığı için altı ay sonradan bahsedyroum
inan öyle bir tavrı vardı sevmez felan diyorduk şmidi ne mümkün elinden almak onun yeri baska ablama bile vermiyor kızıyor bakamazsın diye görsen sanki kendi çocuğu şimdide yanındaymış bugün ablam bırakmış 4 bitmek üzere yaşı annem diyor geldi benim ark.

merhaba kızlar evlilik hazırlıkları yapmak çok zor diyordum evlendikten sonra da zorluklar devam mı ediyor? :18:

zor değil güzel şeyler uğraştırsada değer sevdiğin var ise sonunda

evlenmeden önce hazırlık yapırdın evlendikten sonrada bir hazırlık oluyor sorumluluk ister istemez yapma gereği duyuyorsun kendi evin uzan yat mesela demi kimse neden yapmadın etmeden demez ya hanni annenlerde annen der kızım şunu yap o yok ama sen için rahat etmiyor yorgunda olsan kalkıp yapma gereği duyuyorsun bende öyle oluyor sorumlulukların ön planda oluyor
zorluk değil keyif alıyorum şimdilik daha önce yapmadığım şeyleri yapmak ve güzel sonuçlae çıkması benimde hoşuma gidiyor

ay ayşeve kübra kız daha sayılı gün kadar evlisiniz iki ay çok erken değilmi
yaşlarda çok genç ya allahın gücüne gitmesin ama

deniz bende aynı düşüncedeyim bir kaç ay daha bari sabretse eşim süper olacak. ama hemen istiyor

canım herkes bize potansiyel hamile gözüyle bakıyor yandın sen. geçen kardeşim fal baktırmış diyor bebek çıktı hamilemisin. yok be dedim hem neen bana yoruyon daha 3 tane daha ablan var . yok diyor sen topun ucundasın

seviceğinden eminim zaten canımcım
tereddütüm yok o konuda
ama sevmek ayrı bakmak ayrı

önceden alış veriş onu aldım bunun aldım derdik şimdi çamşır bulaşık kızlar çeyiz derimiz kalamdı nede başka birşey ev hallerine döndük zaten herkes hızlı bir şekilde gelin oluyor :))

bende nişanlıyım düğün hazırlıkları yapıyoruz ama şimdiden yoruldum kim ne alcak muhabbetinden ortada kaldım sıkıldım evlenince de böyle olucak die korkuyorum bazen

bende nişanlıyım düğün hazırlıkları yapıyoruz ama şimdiden yoruldum kim ne alcak muhabbetinden ortada kaldım sıkıldım evlenince de böyle olucak die korkuyorum bazen

hayırlı olsun canım bilerde geçirdik nişanlılık dönemi hazırlıklar evleneli bir ay oldu benim
eğerki 3 kişiler girere araya sorunlar bitmez asla nişanlın ve sen el ele verip işin içinden çıkacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…