- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #78.921
gül kurusu yatak odamızın rengi canım,
her gelen misafirimiz yatak odamıza, salonumuza (özellikle koltuklarımıza ve kılıç aynamıza)ve oturma odamıza bayılıyor.
maşallah diyim ben her ihtimale karşı
günaydın şekerrlerrrrr....
Nasılsınız bakalım haftanın son iş gününden birgün öncesinde
biraz daha uyusaydın tünaydın olacak tı nerdeyse şeker
ben bufgünü cuma sanıyordum seviniyordum perşembe imiş :)
Diskosu felan gitmiştik herkese hitap eidyor ben belki ikinci balayı olarak giderim tekrar hafta sonu :) kandırısam eşimi çünkü pek denizi sevmiyor alerji yapıyor bende yüzmei bilsemde seviyorum hem korkuyorum hem sudan çıkmıyorum :)
bu araalr iştahım çok ya ne bileyim öğlen yemek pek yemiyorum ondan da olabili eve gidince yiyitorum dün akşamda terasa çıktık kola çrez erik serin serin ne varsa götürmüşüz farkında olamdan çok yiyorum bu aralar evlilik yaramış diyorlar bir ayda hemen anladılar :))))) zaten
Bu arada bende çok yiyorum,hatta sizinle muhabbet ederken şuanda kahvaltı ediyorum
gelirken gevrek almıştımda sölemesi ayıptır
afiyet olsun canım haha şöyle uyu yap yürüyüşünü öyle gel topiğe tadını çıkar
Bu arada bende çok yiyorum,hatta sizinle muhabbet ederken şuanda kahvaltı ediyorum
gelirken gevrek almıştımda sölemesi ayıptır
ohh afiyet olsun:90:
Çıkarıyorum aslında canım ama sıkılmayada başladım iş bakıyorum yavaş yavaş.. çocuk olana kadar 1-2 sene daha çalışayım evde yalnız zaman geçmiyor
insan çalışırken ayy şimdi evde olsam şöle yaparım böle yapğarım diye iç geçiriyo
evde kalıncada sıkıntıdan patlıyo, çalışmaya alışınca evde olmak çok zor.
pazartesi evdeydim belim tutuldu wallahi akşam olmadı televizyona bak bak bakk nereye kadar
şöyle olacak rahat bir işin olacak istediğni saattekalkıp geleceksin sonra istediğin saattte çıkacaksın :)
bizim burda tercüme öyle 11 deliyor 3 de giiyor sinir oluyorum bende
Bu arada buketçim aldıkların çok güzel güle güle kullan tatlım...
Erdek'i eşimle bende çok seviyoruz... ilk fırsatta bizde gidelim bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?