2011 gelin adayları buyrun sohbete

Diskosu felan gitmiştik herkese hitap eidyor ben belki ikinci balayı olarak giderim tekrar hafta sonu :) kandırısam eşimi çünkü pek denizi sevmiyor alerji yapıyor bende yüzmei bilsemde seviyorum hem korkuyorum hem sudan çıkmıyorum :)

bu araalr iştahım çok ya ne bileyim öğlen yemek pek yemiyorum ondan da olabili eve gidince yiyitorum dün akşamda terasa çıktık kola çrez erik serin serin ne varsa götürmüşüz farkında olamdan çok yiyorum bu aralar evlilik yaramış diyorlar bir ayda hemen anladılar :))))) zaten

kanal d de doktorum diye bir program varya onu çok seviyorum çok güzel şeyler oluyor ama bugünki konuyu iyiki evlenmeden önce izlememişim :/
Kadın 3 yıl eşi ile birlikte olamamış vajinismustan

biraz daha uyusaydın tünaydın olacak tı nerdeyse şeker

ben bufgünü cuma sanıyordum seviniyordum perşembe imiş :)

Ay denizcim sorma ben her sabah 7 de uyanıyorum eşime kahvaltı falan hazırlıyorum sonra o işe gidinde uyurum diyorum ama hep uyuyamıyorum :)
Sabah yürüyüşü yaptım geldim sahilde o yüzden biraz geç oldu :)

Bu arada bende çok yiyorum,hatta sizinle muhabbet ederken şuanda kahvaltı ediyorum
gelirken gevrek almıştımda sölemesi ayıptır

güzel olur gidin vallahi annemde diyor evlenince siz cumadan gdiersiniz ben cumartesi dükkanı açarım pazar akşamı dönersiniz güel olur aslında

Bu arada bende çok yiyorum,hatta sizinle muhabbet ederken şuanda kahvaltı ediyorum
gelirken gevrek almıştımda sölemesi ayıptır

afiyet olsun canım haha şöyle uyu yap yürüyüşünü öyle gel topiğe tadını çıkar

Bu arada buketçim aldıkların çok güzel güle güle kullan tatlım...
Erdek'i eşimle bende çok seviyoruz... ilk fırsatta bizde gidelim bari:)

Çıkarıyorum aslında canım ama sıkılmayada başladım iş bakıyorum yavaş yavaş.. çocuk olana kadar 1-2 sene daha çalışayım evde yalnız zaman geçmiyor

insan çalışırken ayy şimdi evde olsam şöle yaparım böle yapğarım diye iç geçiriyo
evde kalıncada sıkıntıdan patlıyo, çalışmaya alışınca evde olmak çok zor.
pazartesi evdeydim belim tutuldu wallahi akşam olmadı televizyona bak bak bakk nereye kadar

şöyle olacak rahat bir işin olacak istediğni saattekalkıp geleceksin sonra istediğin saattte çıkacaksın :)

bizim burda tercüme öyle 11 deliyor 3 de giiyor sinir oluyorum bende

ayy sorma canım valla izlemediğim film kalmadı diyebilirim.. kalkıyorum evi toparlıyorum(ki 2 kişi kirlenmiyor bile:)), çamaşır bulaşık varsa onları hallediyorum ama en fazla 2 saat sürüyor bunlar kalan 7-8 saat geçmiyor
ama işteyken evlenip ev hanımı olmak istiyorum diye söyleniyordum
Çookkk pişmmaanıımmmm

evet deniz yaa bende öle bi iş istiyorum.. mesela tatile gidicem dediğimde 2-3 gün izin sorun olmuyacak...
işe gidiş geliş saati sorun olmuyacak...
Sürekli bunlar yetişecek diyen bir patronun olmuyacakk ohhh missss

şöyle olacak rahat bir işin olacak istediğni saattekalkıp geleceksin sonra istediğin saattte çıkacaksın :)

bizim burda tercüme öyle 11 deliyor 3 de giiyor sinir oluyorum bende

ne güzelmiş tercümanın işi öyle yaaa
bende sabah 06 da kalmak zorunda olmadığım bir iş istiyorum
07:30 da kalkasam 08:30 da işbaşı yapıp 16:00 da işten cıksam 16:30 da evde olsam

Hayalde olsa güzel :))))))

5 evde olmak harika dün erken çıktım ya ilk defa şöyle ayağımı uzatayım dedim en fazla beş dakika sürdü çünkü çamaşır yıkayıp astım balkon yıka yemek vardı yanına salata birde makarna yaptım birde topla yani bir şeklide zincirleme işler hep ama bugün anneme gidiyorım yemek felan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…