2011 gelin adayları buyrun sohbete

annem iş yaparken hiç yanında durmadığımdan hiç bir fikrim yok canım nasıl yapıyor diye ama maşallah bayağı renk ayrılıyormuş siyahların ayrı yıkandığını bilmiyordum

annem bana getir diyo getiriyorum bu olur mu? olur bu? olmaz renklinin de açığı koyusu cartı curtu yemekten bile karışık bu çamaşır işi

Bende hiç yıkamaıştım ama yapıyorsun canım bende bazen bunu beyazlara atsam mı ki felan düşünüyorum çünkü açık pembe renkliler içnde çok açık beyazlarda renk verirmi zamanla alışıyor çünkü sık sık yıkıyorum hafta da 3 makina beyazlar renkliler bornoz havlular

annem iş yaparken hiç yanında durmadığımdan hiç bir fikrim yok canım nasıl yapıyor diye ama maşallah bayağı renk ayrılıyormuş siyahların ayrı yıkandığını bilmiyordum

buket ben zeynep kadar ayırmıyorum valla
koyu renkler açık renkler bide beyazlar diye ayırıyorum
koyu mavili yeşilli ne bileyim işte koyu renkli olan şeyleri siyahlarla yıkıyorum
ama mesela açık mavi pembe bu tür renkleri açık renkler olarak biriktirip yıkıyorum
bide sadece beyaz atıyorum o kadar
3 bölümde yıkıyorum yani

Bulaşık makinasından kap kaşık çıkartmak daha zor geliyor bana da .)

en nefret ettiğim şey o yüzden elde yıkarım ben atmam hiç makineye yerleştirip çıkarma sürecinde ben yıkıyorum zaten bulaşıkları annemde senin yüzünden makinemi kullanamıyorum sen gitte 1 bardağı bile elde yıkamayacağım diyip duruyor

hımm tuttum bu fikri bende öyle yapayım sağol canım

KINASI OLACAK ARKADAŞLARIMIZ İÇİN BİR ROMAN PATLATALIM

HAYDEEEEEE

OYNAMAYAN KALMASIN

güzel yüzlüm tatlı dillim
aşkına deli divaneyim
canım bir tanem hayatım benim
tek bir isteğim isteğim gül bana yarim
gamzeli yarim güzel yarim,hayatımın anlamı yarim
düşmanlar patlasın

bulaşık makinasından kap kaşık çıkartmak daha zor geliyor bana da .)

bana da tam tersi
makine yıkadıktan sonra yerleştirmek çok zevkli geliyo bana
hem dolaplarımı düzenlemiş oluyorum hoşuma gidiyo yani

kızlar sabun tozu ile yıkadınız mı hiç çamaşırlarınızı o da çok temiz mis gibi yapıyıo hem deterjana göre daha doğal katkısız.

matik olan sabun tozları var ben kendim evde hep onu kullanıyorum , diğer deterjanlara göre daha az kullanılıo

kız deniz sen biliyomusun bilmiyorum
bizim burdaki düğünlerde
nataşa yat aşağa canım istiyor yat aşağı diye bi şarkı çalıyo
çok ayıp geliyo o şarkı bana yaa utanıyorum çok

ohhh yandann

kızlar benim siyahlı çamaşırlarım çok ondan öyle yıkıyrm
iç çamaşırları ayrı yıkansın die.
mavileride pantolonlarla atıyrm koyu gelio gözüme bulaşmasın die diğeride beyazlar ve renkliler işte
ay ne bilim tutturdum bi düzen öle gidio

ohhh yandann

kızlar benim siyahlı çamaşırlarım çok ondan öyle yıkıyrm
iç çamaşırları ayrı yıkansın die.
mavileride pantolonlarla atıyrm koyu gelio gözüme bulaşmasın die diğeride beyazlar ve renkliler işte
ay ne bilim tutturdum bi düzen öle gidio

sabun tozunu annem benim dantelleri yıkamak için almıştı
ama hiç çamaşırlarda denemedim

bana da tam tersi
makine yıkadıktan sonra yerleştirmek çok zevkli geliyo bana
hem dolaplarımı düzenlemiş oluyorum hoşuma gidiyo yani

aylin ben kendimi sana cok benzetiyorum, çamaşır yıkma tarzı aynı,
kocaya kızma tarzı aynı, bulaşıkları makinede yıkamanın dolabı düzenlemek icin iyi bir fırsat olduğu düşüncesi aynı

sabah gittim işe izin kağıtlarımı falan ayarladım sonra kovdular şubeden

kuaföre gittim fön makyaj halledip geldim.evdeyim 2 saattir.dayılarım var,teyzem amcamlar yolda.kadro doluyor yavaş yavaş

Ben unutuyorum bazen özlem sen nişanlı değilmiydin

Bende karıştırıyorum şimdi özlem çok zayıflaığı için gelinliği mahvolan gelincikti dimi

özlem hoşgeldin. sneiçok merak ettim o borç olaylarından sonra gelmeyince kötü bişeyler oldu sandık. inşallah iyisindir

AA Özlem gizli borcu duyulan gelincik miydi o zaman gelinliği mahvolan gelicik kimdi

ben gizli borçları ortaya çıkan, peşpeşe 3 tane cenaze olması sebebiyle düğünü mayısta olucakken ekime alınan bahtsız gelinim ben

şimdi biraz daha öne alındı allahtan allah ziin verirse 18 eylülde düğünümüz :) 3 ay var

sorunlar büyük kısmı halloldu bi sorun kalmadı allaha şükür ama tabi arada biraz soğukluk var aileler arasında, benim sevgim nişanlımın ailesine eskisi gibi değl ama mutluluğum için güleryüzlü olmak belli etmemek zorundayım. Çok yıprandım çok zor günler geçirdim, ayrılma noktasına geldik, sonra kaçıp gitmeye karar verdk, türk filmi gibiydik yani :) bütün yüzüm vücudum sivilce doldu, 3 aydır tedavi görüyorm ilaç kullanıyorum, zaten zayıftm iyice zayıfladm fln ama şidmi toparlandm allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…