- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.341
biz kızların bu baba sevdası ne olacak çok merak ediyorum. baba dediğimde bile içim sanki akıyor. ağlayacak gibi oluyorum. ilk zamanlar babamla konuşurken telde ağlıyordum. geçen babalar gününde hediye alıp gittim ama işi nedeniyle eve gelemedi göremedim babamı. ertesi gün aramış neden hediye aldın gerek yoktu kızım dedi teşekkür etti. ayh canım benim ya oda çok duygusal.
ilk bir hafta hiç aramadım sonra el öpmeye gittik merdivenlerden çıkarken boğazım düğümlendi resmen zor tuttum onlarda öyle çok kötüydüm ama alıştım sanırım((
ayhhh kübraağlattın beni
bende babama hiç kıyamıyorum, gelinlikle kapıdan çıkarken söylediklerini hatırladıkca hüngür hüngür ağlıyorum hep, telefonla ne zaman konuşsak ağlıyorum o da ister istemez kardeşimle anneme soruyormuş bana söyleyemediği sıkıntısı mı var diye
aşırı derecede özlüyorum onu
zayıflayıp gelinliği mahvlan gelincik kimdi peki? Hayat herzaman istediğimiz gibi olmuyor canım inişleri çıkışları var sevginizin gücünü göstermiş oldunuz inşallah hep çok mutlu olursunuz aşk kazansın
özlemişmi kızını babalar özler
özlüo cnm zaten günde en az 1 kre gelio da bugün 3. oldu
abimde gelir arada ama annem gelmio
rahatsız etmek istemiorum dio. ama onlada yaklaşık 1 2 saat konuşuyrz telde.
yakın olmanın faydaları tabi akıllarına gelince soluğu alıolar burda
ayyy cnm ya duygulandırdın beni
bizim böle fotomuz yok ne yazııkki evden çıkarken vedalaşırken fln
evet canım zamanla alışılıyor. ama ilk zamanlar zor hele ben evden ayrılırken bir resmimiz var onu görmeye dayanamıyorum.
Eki Görüntüle 214662
bir babanın hayal edemeyeceği kadar gurur verici ve güzel bir evlatsın sen,
seninle ne kadar gurur duysam azdır, hiçbir zaman başımı eydirmedin, her zaman yüzümü güldürdün o yüzden şimdi ağlamıcam kızım ama sanmaki üzülmüyorum sadece sana teşekkür ediyorum bana bu günleri yaşattığın için. Inşallah seninde senin gibi bir evladın olur da sende benim gibi mutlu olursun
bu kapı sana her zaman açık burası senin evin sende benim bitanemsin
ne olursa olsun biz arkandayız.
aynen bunları söylemiş kızlar babam ben evden cıkarken, videoda izledim herkes kopmuş orda salya sümük
Izlerken eşim bile ağladı
kız kübra kırk yılın başı bir foto ekledin galiba onuda ben kaçırdım
kız kübra kırk yılın başı bir foto ekledin galiba onuda ben kaçırdım
Kübra ben göremedim açılmıyor bende
yayınla silersin tekrar
ay bendede video almışlar ağlammıım resmen böğürmüşüm sanki sonra gömleğinden tutup bırakmamışım çekeleyip durmuşlar :)))))bırak bırak diye annem yok allahtan ortada oda ağlamayayım diye odaya geçmiş dedim
ay benim babaiş aradı şimdi b ukadar olur
bizim her anımızı çekmişler. öyle garip ki ağlıyorum iki dakika sonra kapıda davul zurnayla oynuyorum. kadın olmanın bir zorluğu daha bütün duyguları bir arada yaşıyoruz. bütün yük bizde
bir babanın hayal edemeyeceği kadar gurur verici ve güzel bir evlatsın sen,
seninle ne kadar gurur duysam azdır, hiçbir zaman başımı eydirmedin, her zaman yüzümü güldürdün o yüzden şimdi ağlamıcam kızım ama sanmaki üzülmüyorum sadece sana teşekkür ediyorum bana bu günleri yaşattığın için. Inşallah seninde senin gibi bir evladın olur da sende benim gibi mutlu olursun
bu kapı sana her zaman açık burası senin evin sende benim bitanemsin
ne olursa olsun biz arkandayız.
aynen bunları söylemiş kızlar babam ben evden cıkarken, videoda izledim herkes kopmuş orda salya sümük
Izlerken eşim bile ağladı
Grip mi ne oalcağım bri tuaf hapşurma geldi gitmiyor
gördüm şimdi kübracım ay kyamam babanın üzüntüsü yüzünden çok belli oluyor içi gitmiş adamcağızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?