2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayhhh kübraağlattın beni
bende babama hiç kıyamıyorum, gelinlikle kapıdan çıkarken söylediklerini hatırladıkca hüngür hüngür ağlıyorum hep, telefonla ne zaman konuşsak ağlıyorum o da ister istemez kardeşimle anneme soruyormuş bana söyleyemediği sıkıntısı mı var diye
aşırı derecede özlüyorum onu

ilk bir hafta hiç aramadım sonra el öpmeye gittik merdivenlerden çıkarken boğazım düğümlendi resmen zor tuttum onlarda öyle çok kötüydüm ama alıştım sanırım ((

evet canım zamanla alışılıyor. ama ilk zamanlar zor hele ben evden ayrılırken bir resmimiz var onu görmeye dayanamıyorum.

Eki Görüntüle 214662

aynen eda o ilk zamanlar ben telde ağlayınca oda başlıyordu ağlamaya . sonra heralde korkuyordu. sordu bana bir keresinde kübra bir sıkıntın yok dimi. iyimisin mutlumusun diye

özlüo cnm zaten günde en az 1 kre gelio da bugün 3. oldu
abimde gelir arada ama annem gelmio
rahatsız etmek istemiorum dio. ama onlada yaklaşık 1 2 saat konuşuyrz telde.
yakın olmanın faydaları tabi akıllarına gelince soluğu alıolar burda

ayyy cnm ya duygulandırdın beni
bizim böle fotomuz yok ne yazııkki evden çıkarken vedalaşırken fln

bizim her anımızı çekmişler. öyle garip ki ağlıyorum iki dakika sonra kapıda davul zurnayla oynuyorum. kadın olmanın bir zorluğu daha bütün duyguları bir arada yaşıyoruz. bütün yük bizde

bir babanın hayal edemeyeceği kadar gurur verici ve güzel bir evlatsın sen,
seninle ne kadar gurur duysam azdır, hiçbir zaman başımı eydirmedin, her zaman yüzümü güldürdün o yüzden şimdi ağlamıcam kızım ama sanmaki üzülmüyorum sadece sana teşekkür ediyorum bana bu günleri yaşattığın için. Inşallah seninde senin gibi bir evladın olur da sende benim gibi mutlu olursun
bu kapı sana her zaman açık burası senin evin sende benim bitanemsin
ne olursa olsun biz arkandayız.

aynen bunları söylemiş kızlar babam ben evden cıkarken, videoda izledim herkes kopmuş orda salya sümük

Izlerken eşim bile ağladı

eda beni de ağlattın

Kübra ben göremedim açılmıyor bende
yayınla silersin tekrar

ay bendede video almışlar ağlammıım resmen böğürmüşüm sanki sonra gömleğinden tutup bırakmamışım çekeleyip durmuşlar :)))))bırak bırak diye annem yok allahtan ortada oda ağlamayayım diye odaya geçmiş dedim

ay benim babaiş aradı şimdi b ukadar olur

bende çok feciyim o sahnelerde. ekleidm canım

bizim her anımızı çekmişler. öyle garip ki ağlıyorum iki dakika sonra kapıda davul zurnayla oynuyorum. kadın olmanın bir zorluğu daha bütün duyguları bir arada yaşıyoruz. bütün yük bizde

kızlar babam vedalaşmak istemedi sanırım
sadece annemin ve abimin elini öptüm( zaten erken gönderdik mekana babamı misafirleri karşılayan biri olsun en azından diye )
en son düğünde vedalaştık babamla
gözlerine bakamadım sustuk ikimizde.
başkanımız flnda vardı yanımızda hepsinin gözleri doldu.
çok zor andı
arabaya bindiğimde tutamadım yol boyu ağladım

Malesef benim babamla ilgili ne böyle anılarım var
ne de duygularım
Ona karşı içim kaskatı
hiçbişey hiisetmiyorum
ve sizin yaşadığınız şeyleri bana yaşatmadığı için hatta
bende kötü anılar bıraktığı için çok kızıyorum ona hiçbi zamanda affetmiycem ve unutmıycam
gelinalı günü kuşağımı sırf elaleme karşı ayıp olmasın diye bağladı
bende sadece elini öptüm sarılmadık sarılmadım konuşmadık bile
Ayy kötü anılarımı depreştirdiniz gene beee

Son düzenleme:
Salondan çıkarken de el salladım dediler üzmeyelim kızımızı burada hoşçakal de yoksa ben hastanelik oluyorum ağlayamıyorum kendimden geçiyorum değişik zaten kamera hep yanımızda aile fotolarafı çekiliren görüştüm çoğuyla o kadar
ama anı defterin okurken çok kötü oluyorum her okuduğumda ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…