2011 gelin adayları buyrun sohbete

aylin ben kendimi sana cok benzetiyorum, çamaşır yıkma tarzı aynı,
kocaya kızma tarzı aynı, bulaşıkları makinede yıkamanın dolabı düzenlemek icin iyi bir fırsat olduğu düşüncesi aynı

durruuuun yoksa biz kardeşmiyiz

neyse özlemcim sorunlar bi nebze de olsa çözüldüyse mutlu olmaya bak çok fazla takma

şu tıckerda 1 day görebileceğimi sanmamıştım hiç.sabah mesaj atıyor aşkım şafak doğan güneş diye benimki:97:

ayy yarın düğünün var ne güzel
keşke benimde gene düğünüm olsa
şimdiden mutluluklar canım
tadını çıkar düğününün gün senin günün

Ah ah bizde az saymadık şafak kaç diye bilirim doğan güneşe birlikte merhaba demek için sabırsızlandığımızı :)))))))))))))))))

allah geçim mutlluk versin canım

özlem hayat bazen istemediğmiz sınavlardan geçirebiliyor sabır ettin bak şimdi sende şafak sayıyorsun geç olsun güç olmasın artık bundan sonrası

Ya çok şaşırıyorum burda okuduklarıma aslında imreniyorum sanırım problemliyiz biz
bende nişanlıyım ama ne şafak sayıyoruz ne de o günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz
niye böyleyiz biz ya

aylin ben kendimi sana cok benzetiyorum, çamaşır yıkma tarzı aynı,
kocaya kızma tarzı aynı, bulaşıkları makinede yıkamanın dolabı düzenlemek icin iyi bir fırsat olduğu düşüncesi aynı

bende kimseye benzemiyorum galiba düşüncelerim biraz kübraya benziyor sanki ama

sabah gittim işe izin kağıtlarımı falan ayarladım sonra kovdular şubeden

kuaföre gittim fön makyaj halledip geldim.evdeyim 2 saattir.dayılarım var,teyzem amcamlar yolda.kadro doluyor yavaş yavaş

hoşgeldin tatlım iyi yapmışlar bizde topicten kovalım senin bu akşam kınan yok mu git misafirlerinle ilgilen

buko tarafından kovuldum gideyim bari

şaka bir yana eşyalarımı toparlayayım biraz.hepinize iyi günler.bir süre gelemeyeceğim aranıza.bu hafta evlenecek tüm arkadaşlarımın sorunsuz düğünler geçirmelerini temenni ediyorummm.evliler ve şafak sayan herkesi de kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kendinize iyi bakınnnnnn

BİR ÖMÜR BOYU ÇOOK MUTLU OLURSUNUZ İNŞALLAH

MUTLULUKLARRRR

zayıflayıp gelinliği mahvlan gelincik kimdi peki? Hayat herzaman istediğimiz gibi olmuyor canım inişleri çıkışları var sevginizin gücünü göstermiş oldunuz inşallah hep çok mutlu olursunuz aşk kazansın

ay babam geldi kızlarr

özlemişmi kızını babalar özler

Son düzenleme:
biz kızların bu baba sevdası ne olacak çok merak ediyorum. baba dediğimde bile içim sanki akıyor. ağlayacak gibi oluyorum. ilk zamanlar babamla konuşurken telde ağlıyordum. geçen babalar gününde hediye alıp gittim ama işi nedeniyle eve gelemedi göremedim babamı. ertesi gün aramış neden hediye aldın gerek yoktu kızım dedi teşekkür etti. ayh canım benim ya oda çok duygusal.

ilk bir hafta hiç aramadım sonra el öpmeye gittik merdivenlerden çıkarken boğazım düğümlendi resmen zor tuttum onlarda öyle çok kötüydüm ama alıştım sanırım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…