- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.321
aylin ben kendimi sana cok benzetiyorum, çamaşır yıkma tarzı aynı,
kocaya kızma tarzı aynı, bulaşıkları makinede yıkamanın dolabı düzenlemek icin iyi bir fırsat olduğu düşüncesi aynı
ben gizli borçları ortaya çıkan, peşpeşe 3 tane cenaze olması sebebiyle düğünü mayısta olucakken ekime alınan bahtsız gelinim ben
şimdi biraz daha öne alındı allahtan allah ziin verirse 18 eylülde düğünümüz :) 3 ay var
sorunlar büyük kısmı halloldu bi sorun kalmadı allaha şükür ama tabi arada biraz soğukluk var aileler arasında, benim sevgim nişanlımın ailesine eskisi gibi değl ama mutluluğum için güleryüzlü olmak belli etmemek zorundayım. Çok yıprandım çok zor günler geçirdim, ayrılma noktasına geldik, sonra kaçıp gitmeye karar verdk, türk filmi gibiydik yani :) bütün yüzüm vücudum sivilce doldu, 3 aydır tedavi görüyorm ilaç kullanıyorum, zaten zayıftm iyice zayıfladm fln ama şidmi toparlandm allaha şükür
şu tıckerda 1 day görebileceğimi sanmamıştım hiç.sabah mesaj atıyor aşkım şafak doğan güneş diye benimki:97:
aylin ben kendimi sana cok benzetiyorum, çamaşır yıkma tarzı aynı,
kocaya kızma tarzı aynı, bulaşıkları makinede yıkamanın dolabı düzenlemek icin iyi bir fırsat olduğu düşüncesi aynı
sabah gittim işe izin kağıtlarımı falan ayarladım sonra kovdular şubeden
kuaföre gittim fön makyaj halledip geldim.evdeyim 2 saattir.dayılarım var,teyzem amcamlar yolda.kadro doluyor yavaş yavaş
bende kimseye benzemiyorum galibadüşüncelerim biraz kübraya benziyor sanki ama
hoşgeldin tatlım iyi yapmışlar bizde topicten kovalım senin bu akşam kınan yok mu git misafirlerinle ilgilen
ya çok şaşırıyorum burda okuduklarıma aslında imreniyorum sanırım problemliyiz biz
bende nişanlıyım ama ne şafak sayıyoruz ne de o günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz
niye böyleyiz biz ya
BİR ÖMÜR BOYU ÇOOK MUTLU OLURSUNUZ İNŞALLAHbuko tarafından kovuldum gideyim bari
şaka bir yana eşyalarımı toparlayayım biraz.hepinize iyi günler.bir süre gelemeyeceğim aranıza.bu hafta evlenecek tüm arkadaşlarımın sorunsuz düğünler geçirmelerini temenni ediyorummm.evliler ve şafak sayan herkesi de kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kendinize iyi bakınnnnnn
ben gizli borçları ortaya çıkan, peşpeşe 3 tane cenaze olması sebebiyle düğünü mayısta olucakken ekime alınan bahtsız gelinim ben
şimdi biraz daha öne alındı allahtan allah ziin verirse 18 eylülde düğünümüz :) 3 ay var
sorunlar büyük kısmı halloldu bi sorun kalmadı allaha şükür ama tabi arada biraz soğukluk var aileler arasında, benim sevgim nişanlımın ailesine eskisi gibi değl ama mutluluğum için güleryüzlü olmak belli etmemek zorundayım. Çok yıprandım çok zor günler geçirdim, ayrılma noktasına geldik, sonra kaçıp gitmeye karar verdk, türk filmi gibiydik yani :) bütün yüzüm vücudum sivilce doldu, 3 aydır tedavi görüyorm ilaç kullanıyorum, zaten zayıftm iyice zayıfladm fln ama şidmi toparlandm allaha şükür
ay babam geldi kızlarr
biz kızların bu baba sevdası ne olacak çok merak ediyorum. Baba dediğimde bile içim sanki akıyor. Ağlayacak gibi oluyorum. Ilk zamanlar babamla konuşurken telde ağlıyordum. Geçen babalar gününde hediye alıp gittim ama işi nedeniyle eve gelemedi göremedim babamı. Ertesi gün aramış neden hediye aldın gerek yoktu kızım dedi teşekkür etti. Ayh canım benim ya oda çok duygusal.
Buket burakgülmüydü öyle aklımda kalmış
ilk bir hafta hiç aramadım sonra el öpmeye gittik merdivenlerden çıkarken boğazım düğümlendi resmen zor tuttum onlarda öyle çok kötüydüm ama alıştım sanırım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?