2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim evimde yol üstü hergün balkon yıkıyorum berbat toz oluyor çamaşır asıyorum mecburen
camların önü öyle işte fırsat buldukça siliyoum da hergün silinmiyor malesef giderim yemek yaparım birşeyler
kek yapayım misafirler var belki bizede çıkarlar :) hazırda bulunsun

Yok tatlım yaa... hergün iş bulamıyorum 2 kişilik yeni eşyaların olduğu birevde :)
bitek yemek yapıcam işte onuda 4-5 gibi yapıyorum eşim 8 gibi geliyor çünkü

Valla camlarımı daha 1 kere sildim taşındıktan sonra... benim evimde cam yok aslında 3 oda var onlarda ön tarafta balkona çıkan, yere kadar sürgülü kapı o yüzden balkonu yıkarken onlarıda yıkayıp kuruluyorum sonra

Ben yemek konusunda biraz tecrübeliyim :)
liseden sonra ünv de yanlız yaşadım 5 yıl sonrada abimle erkek kardeşim geldi yanıma onlarla yaşadım 5 yıl o yüzden 10 yıllık ev hanımıyım aslında :)
Hepsi ezberimde,bitek misafir için kek kurabiye gibi şeyler için bir defter oluşturuyorum...

evet yaa...
benimkide bu akşam bişey yapma karpuz,peynir falan yiyelim çok ağır geliyor yemek sonra hemen uyku basıyor dedi :))
bitek yoğurtlu soslu biber yapıcam...

Bende dükkanda 3 kere toz alıyorum her giren çıkandan sonra yer siliyorum:S

Aslında yazın yemek olayı çok daha kolay... çeşit çok ama kışın çok zorlanıyorum ben yemek bulmakta :)

yazın dimi ? ben şimdiden barbun fasulye,bakla falan koydum :)
Kışın sebze yok denecek kadar az :/

evet yazın çeşit bol diye yemek daha kolay benim süper düdüklümde taze fasülyeyi 8 dakikada pişiriyormuş çok mutlu oldum yazın bol bol zeytinyağlı yaparım bende yazın 19:30 da kapatıyorum zaman önemli

bendede clipso var 10 dakikada pişiyor çok güzel bişi gerçekten...
bekarken yoktu saatler pişsin diye bekliyodum yemekleri şimdi 5 dakikada şipşak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…