- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.461
bendede clipso var 10 dakikada pişiyor çok güzel bişi gerçekten...
bekarken yoktu saatler pişsin diye bekliyodum yemekleri şimdi 5 dakikada şipşak :)))
ben henüz alamadım indirim felan olur diye bakınıyorum en kısa zamanda alsam iyi olacak dursun kafamdan çıksın çalışınca dahada önemli oluyor zaman
kesiinlikle... yani malzemesini hazırlamak 15 dakika 10 dakikadada pişiyor max yarım saatte yemeğin hazır :)
nişanlımda 10 dakikada pişen yemek mi olurmuş sen normal tencerede yap deyip delirtiyor bazen beni
Ben de mutluluklar dilerim bütün gelinlerimize yüzlerinden gülücükler eksik olmasın sen nasılsın Ayşecim?
Ayşemm bebegimm bana destek oldugun için çook saolll kuzumm annemde de kist olmustu doktor g ile baslayan bir dogum kontrol hapı vermişti ondan kullandı düzenli bir şekilde ve küçüldü sen ne tedavisi yapacaksın?Ve bebiş olunca da kistler temizleniyormuş
gününüz aydın olsun kızlar nasılsınız görüşmeyeli
günaydınnn 1 günlük,1 haftalık,2 haftalık,3 haftalık,1 aylık ve daha uzun süredir evli olan canım gelinlerim ve şafak sayan canım gelim adaylarım
bende çok yorgunum ....evlendiğimden beri ne dinlenebildim ,ne de doğru düzgün bi iş yapabiliyorum ya ....ayakkabılığımız yoktu,c.tesi onu almaya gittik geldik...küçük tuvaleti yerleştirdik...gece 11 e kadar temizlik yaptım
dünde 9:30 da uyandım nedenseablama kahvaltıya gittik , sonra dışarı çıktık ...9 a doğru eve geldik ütülerim vardı onları yapayım dedim ....başladım kuzenim geldi onların da yarısı kaldı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?