2011 gelin adayları buyrun sohbete

bendede clipso var 10 dakikada pişiyor çok güzel bişi gerçekten...
bekarken yoktu saatler pişsin diye bekliyodum yemekleri şimdi 5 dakikada şipşak :)))

ben henüz alamadım indirim felan olur diye bakınıyorum en kısa zamanda alsam iyi olacak dursun kafamdan çıksın çalışınca dahada önemli oluyor zaman

ben henüz alamadım indirim felan olur diye bakınıyorum en kısa zamanda alsam iyi olacak dursun kafamdan çıksın çalışınca dahada önemli oluyor zaman

kesiinlikle... yani malzemesini hazırlamak 15 dakika 10 dakikadada pişiyor max yarım saatte yemeğin hazır :)

nişanlımda 10 dakikada pişen yemek mi olurmuş sen normal tencerede yap deyip delirtiyor bazen beni

Aslında çok daha faydalı, beslenme uzmanları bile sürekli düdüklü tencere kullanın ki sebzelerin buharla vitamini ve faydası uçup gitmesin diyor... sen nişanlına böyle söyle :)

selam kızlar
kimse var mı bugünn

bu hafta sonu evlenecek 5 gelinimize de bol mutluluklar durun bakalım sayabilecek miyim

aysun, esra, eda, nurgül, gamze

Allah kurdukları yuvalarını hayırlı etsin..
darısı geride kalanlara.

Ben de mutluluklar dilerim bütün gelinlerimize yüzlerinden gülücükler eksik olmasın sen nasılsın Ayşecim?

meltemim balım iyiyim canım
hiç ümidim yoktu birilerinin burada olacağından.

sen nasılsın ne var ne yok.
gününüz kesinleşti mi canım

bugün eşim arkadaşlarıyla buluşmaya dışarı gitti.
bende evde takılayım istedim plan yapmadım
yeni bitirdim geçmişi
temizlik yaptık dün ablam bendeydi yardım etti, bacaklarımı alayım diyorum falan filan.
evi toparlarım çamaşır atarım..
çok değişiyo canım evliyken hayat

şimdi bekar olsam kendimi dışarı atmıştımm

sen napıyorun

kimse yok kızlar
kızlar dün doktora gittim.
2 cm olan kistim 2,8 cm olmuş
dua edinde birşey çıkmasın

dün ben doktordayken ablam camlarımı silmiş, son 2 tanesini yetiştirememiş
bana süpriz yapmış
bende kalan 2 taneyi sildim tertemiz oldular
balkonumu yıkadım bacaklarımdaki tüyleri aldım epilatorle

kızlar ağda konuşmuşsunuz bende bacaklarım hariç heryer için lazere gidiyorum bitmek üzereler 4 ayda bir falan gidiyorum o derece.
herkese öneririm.

şimdi banyoyu temizlicem, bulaşık mak boşaltıcam falan filan
kocişte gelir zaten

ilk kez arabayla kadıköye gidiyor yalnız
inşallah gelebilir kocişim.
Allaha emanet olsun kocişlerimizzz
temizlik yaparken hep kızları düşünüyorum şimdi napıyorlardır diye
güzel geçiyodur inşallah

Ayşemm bebegimm bana destek oldugun için çook saolll kuzumm annemde de kist olmustu doktor g ile baslayan bir dogum kontrol hapı vermişti ondan kullandı düzenli bir şekilde ve küçüldü sen ne tedavisi yapacaksın?Ve bebiş olunca da kistler temizleniyormuş

meltemimm canım her zaman.
ben senin ablanım hiç unutma bunu.

canım ultrasonlar istedi doktor dopler falan. onları bi çektireyim tedavi gerekiyosa karar verir.
belki başka doktora da giderim belli olmaz
kist yüzünden bebiş olmaz diye korkuyordum
dünde aklıma kanser geldi
Allah esirgesin.
bakalım izin alabilirsem hafta içi ultrason çektiricem.
sağol canım benim

Günaydınnn 1 günlük,1 haftalık,2 haftalık,3 haftalık,1 aylık ve daha uzun süredir evli olan canım gelinlerim ve şafak sayan canım gelim adaylarım

Günaydın kızlarrr eminecim sene gene topiğimi açtın bakalım çalışmaya başlayınca çok pişman olacaksın Denizcim iyiyim canım dün salon ve mobilya baktık gene gümüş mobilyada karar kıldık ordan alacağız hepsini

bende çok yorgunum ....evlendiğimden beri ne dinlenebildim ,ne de doğru düzgün bi iş yapabiliyorum ya ....ayakkabılığımız yoktu,c.tesi onu almaya gittik geldik...küçük tuvaleti yerleştirdik...gece 11 e kadar temizlik yaptım
dünde 9:30 da uyandım nedense ablama kahvaltıya gittik , sonra dışarı çıktık ...9 a doğru eve geldik ütülerim vardı onları yapayım dedim ....başladım kuzenim geldi onların da yarısı kaldı....

uuuuuuuu baya yoğunmuş tatlımm gece gece temizlik hiç sevmem

benimde yakın arkadaşım evlendi kızlarrrr
haftasonu düğündeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…