2011 gelin adayları buyrun sohbete

neden şekerim seninki ne yaptı

yaa bazen kocamın içinde bir öküz beslediğini düşünüyorum,ağzından çıkanlara hiç dikkat etmiyorda...
bizim kavgalarımız hep onun babası ile başlar,yarın gidicezya onların memlekete ordan konu açıldı benimkide atışırken senin başka bi problemin mi var dr a gidelimmi deyince delirdim tabi harbiden

ay sinirden gülesim geldi

Ben şimdi bulaşmayayım diye mutfakta elimde dünyanın bulaşığını yıkadım sakinleşeyim diye morelim çok bozuldu çünkü sonra sırnaşıyor yanlış anladın canım cicim ama bir kere sinir oldum yani artık istediği kadar sıraşşın olna bir saat bulaşık yıkadım gece gece birde çamaşırları ayarladım aradan çıktı sinirden yaptım birşeyer 12 geçiyordu

Geçen bir yazı okudum çok doğru;
Kadınlar, erkekleri evlendikten sonra değişsin yontulsun istermiş...
Erkeklerde, kadınları evlendikten sonrada hiç değişmesin dırdır yapmasın istermiş :)

Bende öle sinirliyken gelip öpüp el kol davranışları yaptımı daha çok sinirleniyorum...
diyorum çok sinirliyken hemen gelme üstüme... ama illaki hemen öpcek sarılcak falan :)

ara kızdırılmak lazım bende sinirle kendimi işe veriyorum çünkü mana ile ev işleri bitmiş olur ama senden farklı oalrak çabuk sinirlenirim ama çabuk yumuşuyorum 1 kere sırmaşsa tamam zaten eririm ben

Son düzenleme:
Bende sinirliyken sırnasışmasına gıcık olurum hani önemli dğeil ama ben ona bir şey demişim ve dikkate almıyor ona kızdım yoksa taksm ne olur takmasam ne olur sözümü es geçmesine tepki verdim sadece bende kızgınlığım geçer de işte bilerek yapıyorum bir daha karşılaşmamak için aynı şeylerlr bir altın için huzurumu bozacak değilim hoş değildi bunuda anlaamsı lazım bir daha yapmaamsı gerektiğ ona kapak olmuştur

tabi canım böle ufak tefek şeyler yüzüden huzur bozmaya değmez ama sinir geldimide hemen gitmiyor.... hoş beylerimiz bu sinirli ve tripli halimizi ne kadar umursuyor bilememde.. çünkü 1-2 saat sonra hiçbişey yaşanmamış gibi davranabiliyorlar

aferin kız iyi yontuyorsun sen

yapı meselesi birazdan bende yarım saat sonra herşeyi unuturum birşey kalmaz bende

bende sevmem sinirliyken canım cicim hemen sanki sözümü önemsemiyor da aman bir öptüm mü sarıldım mı tamamdır der gibi önce kızdığım şeyi anlasın hatasını kabul etsin sonra sırnaşsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…