- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.421
Günaydınnn cumartesi güzelleri,gelinleri ve şekerleriiiii
kız zuhal benim değil bukete göstermek için buldum interntten ama benimkide benzeri sayılır çerçevesi daha geniş
bir esneme sesi geliyor ooo kim gelmiş günaydınnnn
hahaha harbiden yaa,kocişi işe gönderdiğim gibi bir yatmışımkii öle böle değil
bende dün akşam eşime gıcık oldumda o yüzden biraz geç yattık
günaydınnn
herkese iyi haftasonları
neden şekerim seninki ne yaptı
yaa bazen kocamın içinde bir öküz beslediğini düşünüyorum,ağzından çıkanlara hiç dikkat etmiyorda...
bizim kavgalarımız hep onun babası ile başlar,yarın gidicezya onların memlekete ordan konu açıldı benimkide atışırken senin başka bi problemin mi var dr a gidelimmi deyince delirdim tabi harbiden
ay sinirden gülesim geldi
Ben şimdi bulaşmayayım diye mutfakta elimde dünyanın bulaşığını yıkadım sakinleşeyim diye morelim çok bozuldu çünkü sonra sırnaşıyor yanlış anladın canım cicim ama bir kere sinir oldum yani artık istediği kadar sıraşşın olna bir saat bulaşık yıkadım gece gece birde çamaşırları ayarladım aradan çıktı sinirden yaptım birşeyer 12 geçiyordu
Bende sinirliyken sırnasışmasına gıcık olurum hani önemli dğeil ama ben ona bir şey demişim ve dikkate almıyor ona kızdım yoksa taksm ne olur takmasam ne olur sözümü es geçmesine tepki verdim sadece bende kızgınlığım geçer de işte bilerek yapıyorum bir daha karşılaşmamak için aynı şeylerlr bir altın için huzurumu bozacak değilim hoş değildi bunuda anlaamsı lazım bir daha yapmaamsı gerektiğ ona kapak olmuştur
tabi canım böle ufak tefek şeyler yüzüden huzur bozmaya değmez ama sinir geldimide hemen gitmiyor.... hoş beylerimiz bu sinirli ve tripli halimizi ne kadar umursuyor bilememde.. çünkü 1-2 saat sonra hiçbişey yaşanmamış gibi davranabiliyorlar
Bende sinirliyken sırnasışmasına gıcık olurum hani önemli dğeil ama ben ona bir şey demişim ve dikkate almıyor ona kızdım yoksa taksm ne olur takmasam ne olur sözümü es geçmesine tepki verdim sadece bende kızgınlığım geçer de işte bilerek yapıyorum bir daha karşılaşmamak için aynı şeylerlr bir altın için huzurumu bozacak değilim hoş değildi bunuda anlaamsı lazım bir daha yapmaamsı gerektiğ ona kapak olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?