2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy ilk sizinle tanıştığım gün geldi aklıma... hey gidi günler dedim bu liste bitermi sıra bize gelirmi acaba

bende balayında venedik' e gitmek istemiştim ama uygun sponsor bulamadığımız için gidemedik inşallah çocuk olmadan gideriz

valla buketçim bi gideyim göreyimde bende mandalla gezmeye razıyım.. prag' a gitmek istiyorummm sponsor istiyorum :))

valla benim çalıştığım yerde böle
sürekli tartışma kavga çekememezlik
geçen konuştum artık.
bu nedir dedim herkese güzel davranmaya çalıştıkça insanlar bi tuhaflaştı.
arkadan konuşmalar fısırdaşmalar fln.bi acayip yer burasıda
eşime bakıyrm mesela hiç öle değil
nasıl bağlılar birbirlerine.
arkadaşlıkları çok kuvvetli
1 ay bile olmamıştı düğünümüzde işe girdiği eksiksiz düğünümüze geldiler
takılarını taktılar.benim 7 ay oldu toplasam 50 kişiden 15 kişi ancak gelmiştir.
şimdi ark.larının bebeği oldu ona gidiceklermiş takı toplıcaklarmış
çok hoşuma gidio onları öle görünce
cumartesi günleri toplanıp kuzu çeviriyorlar piknik yapıyorlar
sonra motive olup işe geri dönüyorlar.
bizde de hep kavga hep dedikodu

bugün çaycımız gelmedi kızlar
yemek işide ondaydı
yemekte gelmedi dolayısıyla
aç kaldım die üzülürken ayy çantamda sandiviç vardı.
eşim sürme peynirlerden koymuş içine salam koymuş çantama attı sabah
ay nasıl mutlu oldummm şimdi aklıma gelince
hem ağladım hem yedim.
canım kocam benimm yaa.

menüde mücver var cnm bu akşam

ben taze fasulye yapıcam cacık ile :) yanında da patatesli börek pişiricem hazırladım sardım pişmeyi bekliyor... kocişim çok severde :13:

Zeynepcim her yerde var bankada kurumda ofiste millet kötü eğerki onların işinde yapsan senden iyisi alası olmaz artık millet kimi kullarımıa bakıyor resmen babamda memur devletin dareisnde millet sıtaya giriyor şikayet için müdüre eee devletin admını kovamazlarda artık ordan oraya gönderip duruyorlar yani çirkeflik ön planda çalışan adam gibi çalışıyor işte arada sıyrıklar oluyor gününü mahfetmek için

ben taze fasulye yapıcam cacık ile :) yanında da patatesli börek pişiricem hazırladım sardım pişmeyi bekliyor... Kocişim çok severde :13:

şimdi benim fasulye duruyor yapılacak çıakrttım msa üstüne ama yemek saatine yetişmz sanırım ne kadar sürede pişer bilmiyorum yetişmezse yarın yeriz artık :)

biz eşimle aynı yerde çalışıyorduk.o 10 sene burda çalıştıktan sonra ayrıldı.düğünde yeni yerinde 3 aylık personeldi.adamlar toplanıp gelmişler güzelce takılarını da taktılar.bizimkiler ise 200 kişiden taş çatlasa 10-15 kişi vardı toplaya toplaya 100 tl para toplayıp onu getirmişler.benim müdürüm ben izne çıkarken vedalaşmaya gittim suratıma bile bakmadı.burda ki herkesten nefret ediyorummm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…