2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla buketçim bi gideyim göreyimde bende mandalla gezmeye razıyım.. prag' a gitmek istiyorummm sponsor istiyorum :))

praga annemler gittiler ben dükkan bekledim

rejimi bozmuş galiba seninki

Bizimkiler gelmedi ama sağolsunlar çelenk de geldi çalışanalrda geldi hediyeleri 20 15 tl göndermişer zarfla anneme vermişler parasından geçtim orda olması iyi oldu yarın onlaerında var gelene gideceksin

denizim şafakkkk 74 yaniiiii bartınnnnnnnnnaz mı kalmış aceppp daha gelinlik mobilyalarımıza hiç nakmadık davetiyeler dersen öyle dururrr

bence stres yapma yetişir gelinlik diktircen mi alıcakmısın ona karar verdinmi mobilyalarda öyle insan kafasına yerleştirdimi gidince zaten düşünmüyor direk alıyor

davetiyede az çok beyninde oluşmuştur burada bizlerde paylaştık ettik fikir olmuştur yani herşeyinçok rahat yetişir hatta zamanını bile klır sana tavsiye edeceğim en az 10 gün önceden bitir herşeyini

Allahtan tek başımayım bazen sıkılsamda en azından beni çekemeyen kimse yok

praga annemler gittiler ben dükkan bekledim

rejimi bozmuş galiba seninki

yok canım ama ben isyan ettim çünkü özledim artık bazı yemekleri. tam buğday ekmeği alıyoruz ondan bri dlilim falan yiyor. şekeri azalttık . karnıyarığıda kızartarak değil közleyerek hazırlayacağım. zaten makarna falan yemiyor. dün görümcem bende kaldı. eşimde bir arkadaşının oğlunun sünnetne gitti. takısını takıp gelicem dedi. hazır o yokken görümcemle kaçamak yaptık. patates kızartması makarna bol mayonez ve kola. çatlayana kadar yedk. çünkü çok özlemiştim kızartmayı eşim yiyemiyor diye yapamıyordum

gelinlik hazırlara bakacağım canım 38 beden bişi bulururm heraldee bana uyannn bende yetişirrr diyee umuyorumm kaynanoşşştaa yardıma gelecekkkk :))

zuzu için 10 gün kısa zaman tatlım çeyizini 4 ay önceden bitirmiş birinden bahsediyoruz

valla ben beld. çalışıyrm sağolsun başkanımız meclis üyeerimiz encümenler hepsi tamdı gelmişler.
takılarını taktılar
ama arkadaşlarımdan o kadar azdı ki
eşimin hepsi gelmiş eski iş yeri yeni iş yeri
eksik bile yok bayanlar bile gece dememiş kocalarından izin alıp gelmişler çelenklerini de ayrıca yaptırmışlar
epeyde para toplamışlar sağolsunlar. bi erhanın boynuna doladılar upuzundu birde benim boynuma doladılar
sizi ayırmıyrz bağlıyrz paralarla diolardı
hatta öle fotolarımızda var dolanmışız.
aman ne bilim insanlar tuhaf olmuş artık.
iyi insan diyebilceklerimiz parmakla saysak ancak çıkar

ya akşam için tavukta yapabilirim fırında
eşim çıkartmıştı buzluktan sanıyrm aşağı indirmiş olabilir.
buzluktaysada mücver yapcam tek çeşit valla uğraşamıcam halim yok zati

bende bu listeye girebilirmiyim acaba

şimdi benim fasulye duruyor yapılacak çıakrttım msa üstüne ama yemek saatine yetişmz sanırım ne kadar sürede pişer bilmiyorum yetişmezse yarın yeriz artık :)

bende clipsoda 10 dakikada yapıyorum canım... valla çalışan bütün kadınlarada tavsiyem evlerinde mutlaka clipso olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…