2011 gelin adayları buyrun sohbete

Clipso dediğin düdüklü mü oluyor benim düdüklü çok büyük ve korkuyorum karıştırlmıyor sanırım birde onlar ben pişip pişmmediğini anlamam için sürekli bakmm lzım

edaaa kendini biraz rahatlat tatlım. bak saat 1 i geçti bile. akşam olacak yuvana gideceksin kocişini görünce bütün yorgunluğun bitecek.

doğru diyosun kübracım, bugün kocamla başbaşa olmak istiyorum
ya evde oturalım ya da sahile inip biraz yürüyüş de yapabiliriz

,dsh,akasya22+,kradese+,hayat8990,evvremm,DENİZKOYDUMADIMI+,caffelatte+,sonbahar14+,Cookie_Dough,emayn,gereksizce+,estug03,

MAŞALLAH N KADAR KALABALIĞIZ

Clipso dediğin düdüklü mü oluyor benim düdüklü çok büyük ve korkuyorum karıştırlmıyor sanırım birde onlar ben pişip pişmmediğini anlamam için sürekli bakmm lzım

clipsoyu kızlar o kadar methettiler ben de haftasonu bakınıyordum annem de hayırdır dedi dedim bakıyorum güzelmiş bu falan senin düdüklün var ya onu ne yapıcaksın dedi doğru aslında ama evlenmeden alamazsam bile evlendikten sonra kesin alıcam diğer düdüklüden korkuyorum ben de :)

Ben balkondan camdan bakınca cübbeli ahmet hocanın külliyesni görüyorum tam evin karşısında arka camdan bakınca çevre yolu vızır vızır arabaalr

Denizim clipsonun üzerinde saati var yani normal düdüklüden farklıymış bende aldıktan sonra anladım... bende 6 kg lık clipso var mesela ben içinde yarım kilo taze fasulye pişiriyorum ama süper bişi... vitamini ile pişiriyor el kitapçığında yemeklerin süreleri yazıyor geçen hafta yaptım 10 dakika yazıyordu soğan domates fasulyeyi ağzını kapatmadan çok az kavurdum 5 dakika falan sonra kapattım 10 dakikada pişti gerçekten.. saati ilk çaldığında kısık ateşe alıyorsun 2 çaldığında kapatıyorsun ve pişmiş oluyor. ben artık herşeyi onda pişiriyorum tatlım şiddetle tavsiye ederim.

şimdi taze fasulyede ilk yağla soğanı kavuruyorsun düdüklü hiç kullanmadım bilimyorum kapağı açıkken de kullanılabiliniyor mu yani kavurup kapağını kapatıyrosun ay gidip kitapcıpına bakacağım akşam

evet canım önce normal tencerede yapar gibi kavuruyosun malzemelerini sadece daha az kavuruyosun normalden sonra kapağını kapatıyorsun işte clipsoda pişme süresi 10 dakika mesela öle bırakıyorsun ben piştikten sonrada 1 saat falan havasını çıkarıp açmıyorum ki iyice demlensin diye...

slm kızlar
bugün moralim bozuk yaa
annemle konuştum canım sıkıldı
öğlen yemek bile yiyemedim
zaten bu ara midem karnım bi garip daha kötü oldum
hiçbişey canım istemiyo

tabi kapağını kapatmadan herşeyini koymuş olman gerekiyor tuz karabiber vs gibi...
yoksa sonradan konduğunda içine çekmiyor. ben geçende tuz koymayı unutmuşumda barbuna
sonradan ektim ama tabi içine çekmedi fasulyeler hihihi

bende fissler alacağım tatlımda iki model arasında kaldım biri senin dediğin gibi zaman ayarlı ötüp haber veriyor diğerinde ise alarm yok üzerinde valfi var yukarı çıktığını kendin görüp altını kısıyorsun aralarında 50 tl fark var hangisini alsam acaba

illa alacaksan fissler al tatlım

bence alarmlı olanını al, diğerini hep takip etmen gerekir dalgınlığına gelebilir ama alarm seni uyarır.
Bende de tefal in nutricook düdüklü tenceresi var o da hem çok hızlı hemde vitaminli pişiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…