2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar başım ve karnım ağrıyo yaa
kötüyüm bugün
eve gidince ymek derdim yok allahtan ama
çamaşırlar var katlanıcak ve ütülenicek şeyler var
mutfağımı dağınık bırakmak zorunda kaldım akşamdan sabah toplarım dedim
sabahta kalkamadım işe zor yetiştim
eve gidince ortalığı toplıycam

kızlar merhaba

herşey mükemmel geçti.2 gün otelde kaldık.bu akşam da balayı için yola çıkıyoruz.şu an kayınvalidemlerdeyiz.

yengemin çok sevdiğim bi huyu vardır
en azından oturma odasını mutfağını toplamadan asla yatmaz
sabah kalktığımda acil bi durum olur gelen olur
yatak odamın kapısını çekerim olur biter der

yaaaa havada kapalı ya iyice bunalttı ....saat daha 15:30 nasıl bite bugünnn

kadın olmak ne kadar zor bişey dimi kızlar
erkeklerin tek derdi para kazanmak

biz yemeği de düşünüyoruz, ütüyü de çamaşırı da, bulaşığı da
iş yerinde ayrı bir stres
evimizde stresimiz olmayabilir ama orda da cok iş bekliyor bizi
doğruyu söylemek gerekirse evli olmaktan yoruldum ben

yengemin çok sevdiğim bi huyu vardır
en azından oturma odasını mutfağını toplamadan asla yatmaz
sabah kalktığımda acil bi durum olur gelen olur
yatak odamın kapısını çekerim olur biter der

bende başlarda öyleydim ama bir süre sonra döküldüm resmen. yetişemiyor insan herşeye mesela şuan yatak odam ve mutfağım dağınık.

bende başlarda öyleydim ama bir süre sonra döküldüm resmen. yetişemiyor insan herşeye mesela şuan yatak odam ve mutfağım dağınık.

ben mutfağımla salonumu hep temiz tutarım
hemen bulaşıkları akıtır makinaya koyarım tezgahda duranları kaldırırım yerleri silerim
salonu da hemen toparlar silerim ama yatak odam bazen dağınık olabiliyor bi de ütü odam
hatta ütü odam cok kötü durumda

biz böyle yayıla yayıla evimizde çok zaman geçiremediğimiz için hala anlayamadım evliliğimi...hem eşim için hem de benim için şaşırtıcı bi durum var ortada...herkese diyor ki 'nilgün'ün bu kadar çabuk adapte olacağını,sorumluluklarının farkında olacağını sanmıyordum...' benim içinde aynı şey geçerli o kadar çok yardımcı oluyor ki bana eşimde çok şaşırttık birbirimizi.
ben yavaş yavaş oturtmaya başladım düzenimi.mesela bende oturma odamı ve mutfağımı toplamadan asla yatmıyorum.bir ütüde sorunum var oda sevmediğim için sanırım ama en kısa zamanda ona da çözüm bulucam...
bazı şleyleri beraber yaptığımız için şimdilik bi sıkıntım yok ama yarın nolur bilemem tabi ....

yengemin 5.yılı evliliğinin tatlımmm
belkide çalıştığımız için öyledir
yengem evde yanii ama çok güzel bişey
annem çok taktir eder bu konuda yengemi

geç kaldım galiba kızlar slm

a.s. nerdesin kız

DUR KIZ NE ÇABUK

bende genelde öyleyim mutfağımı toplamadan yatmam
ama dün akşam yemekte misafirlerim vardı dedim ya
makineye bulaşıkları kayınvalidem yerleştirdi
çalıştırmamış bilemem diye
bende çalıştırmadğını geç farkettim e o da yıkamayı bitirene kadar benim yatma vaktim geldi yerleştirmeye falan bekleyemedim
zaten yorulmuştum
bide çayın nyanına kuru pasta ve kek ikram ettim çay bulaşıkları çıktı
ama onlarıında kirlerini akıttık makineye yerleşmeyi bekliyolar diğer bulaşıkları çıkmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…