- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.701
bende cevap yazdım canımcım
kızlar merhaba
herşey mükemmel geçti.2 gün otelde kaldık.bu akşam da balayı için yola çıkıyoruz.şu an kayınvalidemlerdeyiz.
DUR KIZ NE ÇABUK
bende genelde öyleyim mutfağımı toplamadan yatmam
ama dün akşam yemekte misafirlerim vardı dedim ya
makineye bulaşıkları kayınvalidem yerleştirdi
çalıştırmamış bilemem diye
bende çalıştırmadğını geç farkettim e o da yıkamayı bitirene kadar benim yatma vaktim geldi yerleştirmeye falan bekleyemedim
zaten yorulmuştum
bide çayın nyanına kuru pasta ve kek ikram ettim çay bulaşıkları çıktı
ama onlarıında kirlerini akıttık makineye yerleşmeyi bekliyolar diğer bulaşıkları çıkmadığı için
hep yalnız yaşamaya alışmış olan biri olarak bence geç bile kaldım
kocamdan falan yorulmadım hatta işe gelince özlüyorum onu bütün gün msn de konuşuyoruz akşam eve gidince kaldığımız yerden devam ediyoruz
ama işte ev işleri, kayınvalideye git, amcayı kahvaltıya çağır, dayıyı sürekli ara sor
ben bunlardan sıkıldım
valla canım açıkçası dediğin gbi prosedürler yoruyo insanı o bi gerçek yani
bende şu bir hafta çok misafir ağırladım
bu kadar üst üste binince baya yoruldum
bide kocamla da başbaşa vakit geçiremedi bu yüzden
daha çok özlüyorum böyle olunca
başbaşa kalmak istiyorum kocişimle
tşk ederim canım cvp için.
valla canım açıkçası dediğin gbi prosedürler yoruyo insanı o bi gerçek yani
bende şu bir hafta çok misafir ağırladım
bu kadar üst üste binince baya yoruldum
bide kocamla da başbaşa vakit geçiremedi bu yüzden
daha çok özlüyorum böyle olunca
başbaşa kalmak istiyorum kocişimle
Aysuncum canım hoşgeldin güzel geçmesine çok sevindim o meşhur soruyu sorayım acı var mı acı
aysun hoşgeldin canım.
ay foto var mıııı
bherşeyin güzel geçmesine sevindim
hoşbuldummm buko.acı azcık oluyor ama o da işin acı biberi
foto yok maalesef.tüm herşeyi 1 ay sonra teslim alacağız.ama dış çekim falan süper olmuş dün gidip baktık.elime geçen foto olursa dönünce eklerim
Tamam aylin tamam gelmeyeceğiz sana merak etme
acısada öldürmüyor diyorsun yani kızlar bizi çok korkuttularda korkmayan ben bile korktum yaniseni zaten çok beğeniyorum kim bilir nasıl güzel bir gelin olmuşsundur
acısada öldürmüyor diyorsun yani kızlar bizi çok korkuttularda korkmayan ben bile korktum yaniseni zaten çok beğeniyorum kim bilir nasıl güzel bir gelin olmuşsundur
sonuçta ilk kez olan birşey korkuyla başlıyorsun.başta stres oluyor.zamanla alışılır diye düşünüyorum.
vallahi dış çekimde fotocu da dedi süper çıkmışsın diye.aşkımda aynı şekilde bir kere daha aşık oldum dedi.ama herşey içime çok sinmişti.saçım makyajım fotoğraf için idealdi.
Kızlar sabahtan beri burdayım yazıcam yazıcam ama bi türlü elim gitmiyo size anlatırken bile utanıyorum aileme etrafıma işyerime nasıl söylicem bilmiyorumBu haberi sevinçle vermek isterdim ama maalesefki çok fazla sevinemedim çok şaşkınım çünkü hala daha evliliğimi tam olarak anlayamamışken hamile olduğumu öğrendim ama hakkımda böylesi hayırlıymış diyorum rabbimden gelen herşey kabulumüz. ilk geceden hamile kalmışımki doğru düzgün yapamamıştık bile ve korunmuştuk ama yine de oldu topiğin ilk hamilelik haberide benden gelmiş oldu. Şu an kimse bilmiyor eşim ben ve iş yerimden bi arkadaşım ve artık sizler biliyosunuz ama tabi yakında herkes öğrenicek
hayırlı olsunnn
kucana aldığın zaman ii ki hemencik olmuş dersin
Kızlar sabahtan beri burdayım yazıcam yazıcam ama bi türlü elim gitmiyo size anlatırken bile utanıyorum aileme etrafıma işyerime nasıl söylicem bilmiyorumBu haberi sevinçle vermek isterdim ama maalesefki çok fazla sevinemedim çok şaşkınım çünkü hala daha evliliğimi tam olarak anlayamamışken hamile olduğumu öğrendim ama hakkımda böylesi hayırlıymış diyorum rabbimden gelen herşey kabulumüz. ilk geceden hamile kalmışımki doğru düzgün yapamamıştık bile ve korunmuştuk ama yine de oldu topiğin ilk hamilelik haberide benden gelmiş oldu. Şu an kimse bilmiyor eşim ben ve iş yerimden bi arkadaşım ve artık sizler biliyosunuz ama tabi yakında herkes öğrenicek
sağol canım ama bu biraz fazla hemencik oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?