2011 gelin adayları buyrun sohbete

hep yalnız yaşamaya alışmış olan biri olarak bence geç bile kaldım
kocamdan falan yorulmadım hatta işe gelince özlüyorum onu bütün gün msn de konuşuyoruz akşam eve gidince kaldığımız yerden devam ediyoruz
ama işte ev işleri, kayınvalideye git, amcayı kahvaltıya çağır, dayıyı sürekli ara sor
ben bunlardan sıkıldım

valla canım açıkçası dediğin gbi prosedürler yoruyo insanı o bi gerçek yani
bende şu bir hafta çok misafir ağırladım
bu kadar üst üste binince baya yoruldum
bide kocamla da başbaşa vakit geçiremedi bu yüzden
daha çok özlüyorum böyle olunca
başbaşa kalmak istiyorum kocişimle

biz bu akşam kısmetse başbaşa kalacağız kocamla
kuzenimle kardeşim aradılar sana gelelim yemeğe diye dedim cok yorgunum o yüzden yarın gelin yoksa size bişey ikram edemem

Tamam aylin tamam gelmeyeceğiz sana merak etme

Aysuncum canım hoşgeldin güzel geçmesine çok sevindim o meşhur soruyu sorayım acı var mı acı

hoşbuldummm buko.acı azcık oluyor ama o da işin acı biberi
aysun hoşgeldin canım.
ay foto var mıııı
bherşeyin güzel geçmesine sevindim

foto yok maalesef.tüm herşeyi 1 ay sonra teslim alacağız.ama dış çekim falan süper olmuş dün gidip baktık.elime geçen foto olursa dönünce eklerim

acısada öldürmüyor diyorsun yani kızlar bizi çok korkuttularda korkmayan ben bile korktum yani seni zaten çok beğeniyorum kim bilir nasıl güzel bir gelin olmuşsundur

Tamam aylin tamam gelmeyeceğiz sana merak etme

acısada öldürmüyor diyorsun yani kızlar bizi çok korkuttularda korkmayan ben bile korktum yani seni zaten çok beğeniyorum kim bilir nasıl güzel bir gelin olmuşsundur

sen gelicem de yeterki şekerim ben bütün planlarımı ertelerim

kız buket korkuttuysakta demedik mi acısada öldürmüyo diye
ayrıca başları kötü olsa da sonraları daha güzel oluyo bazı şeyler merak etme

sonuçta ilk kez olan birşey korkuyla başlıyorsun.başta stres oluyor.zamanla alışılır diye düşünüyorum.

vallahi dış çekimde fotocu da dedi süper çıkmışsın diye.aşkımda aynı şekilde bir kere daha aşık oldum dedi.ama herşey içime çok sinmişti.saçım makyajım fotoğraf için idealdi.

Kızlar sabahtan beri burdayım yazıcam yazıcam ama bi türlü elim gitmiyo size anlatırken bile utanıyorum aileme etrafıma işyerime nasıl söylicem bilmiyorum Bu haberi sevinçle vermek isterdim ama maalesefki çok fazla sevinemedim çok şaşkınım çünkü hala daha evliliğimi tam olarak anlayamamışken hamile olduğumu öğrendim ama hakkımda böylesi hayırlıymış diyorum rabbimden gelen herşey kabulumüz. ilk geceden hamile kalmışımki doğru düzgün yapamamıştık bile ve korunmuştuk ama yine de oldu topiğin ilk hamilelik haberide benden gelmiş oldu. Şu an kimse bilmiyor eşim ben ve iş yerimden bi arkadaşım ve artık sizler biliyosunuz ama tabi yakında herkes öğrenicek

maşallah maşallah

hayırlı olsunnn
kucana aldığın zaman ii ki hemencik olmuş dersin

tatlım bu çok güzel bi hber
inş. ilk anne sen olcaksın topiğimizdeeeeeee

Rabbim hayırlı evlat versin
inş.. vatanına milletine iyi bi insan olur çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…