2011 gelin adayları buyrun sohbete

tatlım bu çok güzel bi hber
inş. ilk anne sen olcaksın topiğimizdeeeeeee

Rabbim hayırlı evlat versin
inş.. vatanına milletine iyi bi insan olur çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aminn canım aminn. Ama anne olmak benim için çok uzak bi kavramdı. Ben kendimi hala çocuk gibi görüyorum nasıl çocuk yapıcam bilmiyorumm

canım sakın böyle bakma . gerçekten bir hayır vardır. rabbim yeterki sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

canım sakın böyle bakma . gerçekten bir hayır vardır. rabbim yeterki sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Amin canım artık bu saatten sonra düşünebildiğim tekşey benimde bu. Birgün çocuğum olmasını isticektim tabiki bu biraz erken oldu ama oldu artık sağlıklı olmasından başka edebileceğim dua yok

inanmıyorum gerçekten mi
valla canım ne diycemi şaşırdım
ama allah hakkınızda hayırlısını versin ne diyelim balım
topiğimizin ilk bebişi
merakla bekliyoruz

inanmıyorum gerçekten mi
valla canım ne diycemi şaşırdım
ama allah hakkınızda hayırlısını versin ne diyelim balım
topiğimizin ilk bebişi
merakla bekliyoruz

bende hala inanamıyorummm. Aminn canım.. Artık darısı başınıza kızlar, Çeyiz muhabetti, balayı muhabbeti, düğün muhabbeti , yemek muhabbeti derken, Bikaç kişide dahil olsunda bana gebelik muhabbeti yapalım :)

üzgünüm canım sana eşlik edemiycem şimdilik
ama topiğin ilk bebiş haberi senden geldi rekoru kırdın kız daha ne

canım senin için çok büyük bir şoktur yaşadığın ama derler ya gelen kısmetiyle gelir diye.belki senin için böylesi çok daha iyi olur...o ufacık şey şimdi senin içinde hayata tutunmaya çalışıyor sende ona sevginle destek vermelisin.

inşallah Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip eder...

aaaaaa ilk bebişş haberi gelmişşşş esracımm gerçekten çok hızlısın bebişimm:)) gözünaydınn kızzz üzülme sakınnnn çalışıyorsan bi işine engel olacak ama onuda halledersin ne yapacaksın kısmettt hayırlı olur inşallahh...

Kübra , Eda , buket, zeynep, aylin kızlarr bişey söyleyin yaa çok karmakarışığım keşke Ayşe de burda olsaydı

canım süper bir haber bu sevinmelisin bence annesi belli babası belli çocuk sahibi olamayan o kadar çok tanıdığım var ki uğraşıp isteyip olmasaydı daha çok üzülürdün şükret benceki Allah seni anneliğe laik görmüş

Esracım anneliği anne olduğun zaman anlarsın şuan beklemediğin için net bakamıyorsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
erkende olsa geçte olsa senin parçan zamanla alışacaksın karnında gezdiğinde kocana bak oynuyor diyeceksin hissetmediğin an tedirgin olacaksın bunları zamanla yaşayacaksın ablamdan biliyorum bunları üzülme buda allahın taktiri korunduğuna rağme hamile olman taktir denilir ancak .. Ben sevndim ikinciye teyze olurum kız ....

Ilaç ile mi korunuyordun ...

Esracım hayırlısı olsun tatlım.. bunda utanılacak birşey yokki hayırlısı böyleymiş Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin inşallah arkadaşım :)
Kucağına alıncada herşeyi unutur iyiki olmuşsun dersin merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…