- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.721
tatlım bu çok güzel bi hber
inş. ilk anne sen olcaksın topiğimizdeeeeeee
Rabbim hayırlı evlat versin
inş.. vatanına milletine iyi bi insan olur çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar sabahtan beri burdayım yazıcam yazıcam ama bi türlü elim gitmiyo size anlatırken bile utanıyorum aileme etrafıma işyerime nasıl söylicem bilmiyorumBu haberi sevinçle vermek isterdim ama maalesefki çok fazla sevinemedim çok şaşkınım çünkü hala daha evliliğimi tam olarak anlayamamışken hamile olduğumu öğrendim ama hakkımda böylesi hayırlıymış diyorum rabbimden gelen herşey kabulumüz. ilk geceden hamile kalmışımki doğru düzgün yapamamıştık bile ve korunmuştuk ama yine de oldu topiğin ilk hamilelik haberide benden gelmiş oldu. Şu an kimse bilmiyor eşim ben ve iş yerimden bi arkadaşım ve artık sizler biliyosunuz ama tabi yakında herkes öğrenicek
canım sakın böyle bakma . gerçekten bir hayır vardır. rabbim yeterki sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
eşin nasıl karşıladı güzelimmmm
ne güzel yaaaaaa
Kızlar sabahtan beri burdayım yazıcam yazıcam ama bi türlü elim gitmiyo size anlatırken bile utanıyorum aileme etrafıma işyerime nasıl söylicem bilmiyorumBu haberi sevinçle vermek isterdim ama maalesefki çok fazla sevinemedim çok şaşkınım çünkü hala daha evliliğimi tam olarak anlayamamışken hamile olduğumu öğrendim ama hakkımda böylesi hayırlıymış diyorum rabbimden gelen herşey kabulumüz. ilk geceden hamile kalmışımki doğru düzgün yapamamıştık bile ve korunmuştuk ama yine de oldu topiğin ilk hamilelik haberide benden gelmiş oldu. Şu an kimse bilmiyor eşim ben ve iş yerimden bi arkadaşım ve artık sizler biliyosunuz ama tabi yakında herkes öğrenicek
herkese ii akşamlarr ben çıkyorumm
bebiş de tekrar hayırlı olsun
inanmıyorum gerçekten mi
valla canım ne diycemi şaşırdım
ama allah hakkınızda hayırlısını versin ne diyelim balım
topiğimizin ilk bebişi
merakla bekliyoruz
bende hala inanamıyorummm. Aminn canım.. Artık darısı başınıza kızlar, Çeyiz muhabetti, balayı muhabbeti, düğün muhabbeti , yemek muhabbeti derken, Bikaç kişide dahil olsunda bana gebelik muhabbeti yapalım :)
o da baştan şaşırdı ama tabiki sevindi çok ikimiz içinde erken bi haber bu ama o kendi kendine gülüp duruyo :) ben baya üstüne gittim tabi hep senin yüzünden oldu diye
Kübra , Eda , buket, zeynep, aylin kızlarr bişey söyleyin yaa çok karmakarışığım keşke Ayşe de burda olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?