- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.801
Dün saçalrımı kestirdim kafam rahatladı ya yıka kurut sinir gelmişti kuş gibi hafifim
Bebegim ben diger kişilerin takacagı takılardan bahsettim mesela Aycanın dayısı halası kendini ona göre hazırlıyor diyelim bilezik takacaklar Aycana ama dügünden hemen önce nişan yapıyor ve o takılar Aycana kalıyor kızlar siz ne derseniz diyin ama ben bu işin içinde bir şeytanlık hissettim nişana da kız tarafı tek basına karar veremez mutlaka Aycanın ailesinden de destek aldılar nişanlın sinirlenmekte çok haklı
Dün saçalrımı kestirdim kafam rahatladı ya yıka kurut sinir gelmişti kuş gibi hafifim
deniz ben seni hiç hatırlayamıyorum resmini koymuşsundur mutlaka. Nasıl biriydin. Kafam durdu resmen. Hani dorleo evine gelen senmiydin
ben o işi balayından döner dönmez hallettim deniz, zaten düğün icin uzatmıştım
sıhatler olsun canım güle güle yeni saç modelini
Neyse aycan sen şimdi bakma bize sen işine gücüne bak allahın izniyle atlat kazasız belasıx bunaları düşünüp strese girme sıkıntı yapma.. Olan olmuş olanla ölene çare yok ben tarafsız oalrak nişanlını bazı konularda haklı buluyorum aile konusuna gelince 7 senedir sen birliktesin tanıyorsundur kzıgınlıklamı ciddi mi söylemi şdiye artık ufak tefek şeyler daha kötülerinden korusun diyelim braz başbaaş kalıp birbirinize zaman ayrın hemde hemen konuşun karşıklı için rahat huzurlu olsun son şurada 4 gün mutsuz olmaya değmez derim ben..
Herkes mutlaka sıknıtı yaşadı belki aynı değil farklı şeyler ama çözüldü konuşldu herşey yoluna girer allahın izni bugünde kandil dua et
sizde dua edin allah rızası için dua edin bana. Beni taptığım adam bana bunu yapmaz gibi geliyo kendisi babasızlığın ne demek olduğunu biliyo.bana yaşatmaz gibi geliyo hep.annesi tavrımı koycam sen bana allah tan emanetsin diyo.bilmiyorum.başka hiç bir problemimiz yoktu. Her sorunu altından yapılan nişan çıkıyo.
Ama Eda şöyle bir durum var bir de sen de çok yakın zaman da dügün yaptın kardesin senden önce dügün yapsaydı takıların bölünürdü sonuçta takın senin gelecegin burda bir çok arkadasımız üzerini tamamlayıp ev araba almayı düşünüyor ben o yüzden böyle bir şey yazdım sonuçta dügüne gelen herkes de eli boş gitmez kimin ne takacagını bilemezsin ama
evet dorleo benim evime gelmişti:)
kızlar bişiy sorcam
bu akşam kandil ve ben ibadet etmek istiyrm
ama dün banyo yapıp abdest aldım çamaşırım hiç kirlenmemişti ama wcde damlada olsa geldi ee benim şimdi yeniden abdest almam lazım dimi?
yoksa normal abdestmi alcam.
namaz kılmak dua etmek istiodum ya
Kübraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben unutulacak adammıyım höytttttttttttttt :))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?