2011 gelin adayları buyrun sohbete

meltemcim,
nişanlısı kızmakta haklı olabilir ama bu şekilde konuşması doğru değil. ben aycan'nın yerinde olsam nişanlıma derdim kendine gel, tamam bu hoş değil ama eğer takılardan endişe ediyorsan zaten herkes ona göre ayarlar takacağını (ki bence düğünde kimin ne takacağını hesap etmek veya insanlardan bişeyler beklemek çok yanlış ve ayıp)
ben abimi veya babamı asla nişanlıma akıl danışması gereken veya herhangi birşey sormaları gereken konuma getirmem.
evlendikten sonra ok ama evlenmeden önce onu ilgilendirmez. aycan da yanlış yapmış nişanlısına hemen haber vermemiş.

Neyse aycan sen şimdi bakma bize sen işine gücüne bak allahın izniyle atlat kazasız belasıx bunaları düşünüp strese girme sıkıntı yapma.. Olan olmuş olanla ölene çare yok ben tarafsız oalrak nişanlını bazı konularda haklı buluyorum aile konusuna gelince 7 senedir sen birliktesin tanıyorsundur kzıgınlıklamı ciddi mi söylemi şdiye artık ufak tefek şeyler daha kötülerinden korusun diyelim braz başbaaş kalıp birbirinize zaman ayrın hemde hemen konuşun karşıklı için rahat huzurlu olsun son şurada 4 gün mutsuz olmaya değmez derim ben..
Herkes mutlaka sıknıtı yaşadı belki aynı değil farklı şeyler ama çözüldü konuşldu herşey yoluna girer allahın izni bugünde kandil dua et

ben o işi balayından döner dönmez hallettim deniz, zaten düğün icin uzatmıştım
sıhatler olsun canım güle güle yeni saç modelini

tşk ederim şekerim kısalttım çünkü yzın zo oluyor ve çok yıpranmıştı maşa yok düzleştir düğün dernek omuzlarımda önden katlı yaptırdım rahat ferahladım açıkcası ancak fırsat bldum

kızlar bişiy sorcam
bu akşam kandil ve ben ibadet etmek istiyrm
ama dün banyo yapıp abdest aldım çamaşırım hiç kirlenmemişti ama wcde damlada olsa geldi ee benim şimdi yeniden abdest almam lazım dimi?
yoksa normal abdestmi alcam.
namaz kılmak dua etmek istiodum ya

sizde dua edin Allah Rızası için dua edin bana. beni taptığım adam bana bunu yapmaz gibi geliyo kendisi babasızlığın ne demek olduğunu biliyo.bana yaşatmaz gibi geliyo hep.annesi tavrımı koycam sen bana Allah tan emanetsin diyo.bilmiyorum.başka hiç bir problemimiz yoktu. her sorunu altından yapılan nişan çıkıyo.

Ama Eda şöyle bir durum var bir de sen de çok yakın zaman da dügün yaptın kardesin senden önce dügün yapsaydı takıların bölünürdü sonuçta takın senin gelecegin burda bir çok arkadasımız üzerini tamamlayıp ev araba almayı düşünüyor ben o yüzden böyle bir şey yazdım sonuçta dügüne gelen herkes de eli boş gitmez kimin ne takacagını bilemezsin ama

allah yardımcın olsun inşalah atlatrısınız amin..

benim hala uzun saçlarım
kestirmeyide düşünmüyrm
akşamlarıda koçişim kurutuo zaten okşuyo kafamı kedi gibi oluom
iyicede bi uzadı düğünden sonra
ama kestirmicem biraz daha kalsın sonra uçlarını düzeltirim

deniz tatlım sıhatlr olsun bu arada
insanın hoşuna gidio ama o kadarcık değişiklik bile dimi

hiç aramızda Altın bölündü Para bölündü diye geçmedi mevzu hep beni adamdan saymadılar diyo...

evet dorleo benim evime gelmişti:)

heh canım ya resimler karışıyor böyle olunca zihnimde . şimdi çaktım

canım adetin başlayalı kaç gün oldu kaçıncı günündesin yani

Zeynep olmazmı psikolojikmen bile farklı hissediyor kendini insan.
Dökülüyor ince biraz toparlasın istedim

eve geçince tekrar abdest al hem kuran okursun hem aklında kalmaz tekrar temizlenirsin :)

kısmetse bende istiyorum ama ne için niyetlensem kalıyor bu yüzden yemek yapıp bende düşünüyoum erken de çıakrım bu akşam niyrtliyim ancak yetişirim :)

selam fistiklar
guzel gecsin gununuz
kandiliniz mubarek olsun
bugun isyerinde onemli bigun
dua edin sorunsuz halledelim

esracim cok sevindim hamile olmana
icini ferah tut canim

Dün bizim orda bim açılmış millet aman bir alıyor yarı fiyatı gibib açılışa özel bim den aldığım nevres,mi serdim kullandım yıkadım bireşyik olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…