- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.761
günaydın kızlar... bana bi akıl verin ya nişanlım iyice sıkıntıdan kafayı yedi.hiç bir şey düzügn gitmiyor.düğünüm bu hafta sonu yardım edinnn......
Ayyy ayy kıyamam buraya bi tane evli hatun gelmiş Aslııı hemen resim paylaş
hangisii anlatıyım ki bittim ben ya...
kafayı yemek üzereyim. biz 30 ocak ta nişanlandık düğün tarihimiz 14 şubatta belliydi.abime kız istedik 1 ay önce.onlarda geçtiğimiz cumartesi nişan yaptı büyük bi nişan yaptı. vay efendim bizi ezip bizden bir hafta önce nasıl nişan yaparlar.evlenince hiç birisiyle görüşmiceksin diyo.1 aydır bizim eve gelmiyo ailemle görüşmüyo beni tanıyanlar bilir zaten bu nişaı yapmak için çok zorlandık istemiyodu ailem benim zorumla oldu herşey ben isiyorum diye. ben ne yapcam ya nolur bi akıl verin....
Bence şuan bu konuda tartışmayın düğününüzün tadını çıkarın
evlendiğinizde yoluna girer herşey
abinin nişan yapması sizin düğününüze engel değilki
düğün tarihinizide ertelememiş niye bu kızgınlık[/QUOTE
kimse ona bişey sormamış adam yerine koymamış. onu adam yerine koymayanı oda adam yerine koymazmış.nişana da gelmedi zaten annesi ablası geldi o yoktu babası zaten yok. ben ne yapcam ya...
SİZİN DÜĞÜNDEN BİR HAFTA ÖNCE NİŞAN YAPTILAR DİYE Mİ SİZİ EZMİŞLER YANİ ?:44:
BUNU MU SORUN YAPTI. eğer nişanlını ailen istemediyse biraz bahane yapmış gibi sanki
kafayı yemek üzereyim. biz 30 ocak ta nişanlandık düğün tarihimiz 14 şubatta belliydi.abime kız istedik 1 ay önce.onlarda geçtiğimiz cumartesi nişan yaptı büyük bi nişan yaptı. vay efendim bizi ezip bizden bir hafta önce nasıl nişan yaparlar.evlenince hiç birisiyle görüşmiceksin diyo.1 aydır bizim eve gelmiyo ailemle görüşmüyo beni tanıyanlar bilir zaten bu nişaı yapmak için çok zorlandık istemiyodu ailem benim zorumla oldu herşey ben isiyorum diye. ben ne yapcam ya nolur bi akıl verin....
Bence şuan bu konuda tartışmayın düğününüzün tadını çıkarın
evlendiğinizde yoluna girer herşey
abinin nişan yapması sizin düğününüze engel değilki
düğün tarihinizide ertelememiş niye bu kızgınlık[/QUOTE
kimse ona bişey sormamış adam yerine koymamış. onu adam yerine koymayanı oda adam yerine koymazmış.nişana da gelmedi zaten annesi ablası geldi o yoktu babası zaten yok. ben ne yapcam ya...
NE OLURSA OLSUN ABİN YANİ SENİN BÜYÜĞÜN YAPTIĞI ÇOK AYIP
BÖYLE SOĞUKLUKLARI ARAYA SOKMANIN NE ANLAMI VAR
NDEMEK ONA SORMAMIŞLAR NİYE SORCAKLAR Kİ
DÜĞÜNÜNÜZÜN ERTELENMESİNE SEBEP OLSA HADİ KIZSIN HAKLIDIR
E SİZİN DÜĞÜN TARİHNDE Bİ DEĞİŞİKLİK YOK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?