- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.781
günaydın kızlar hayırlı kandiller
moralini bozmakistemem ama ailenle görüşmeyeceksin derken gerçekten ciddimi yoksa bi anlık kızgınlık mı bu. eğer ciddiyse bence bir an bile düşünme. abinin yaptığı bir yanlış yok. herkes imkanlarına ve şartlarına göre nişan yapar. ne yani abin kız arkldaşını bekletsemiydi. saçmalamış. oturt karşına konuş canım ciddi durumlar bunlar.
Aycan olaya bir de şu açıdan bakarmısın;nişanlın bu konuda çok haklı senin dügünün olucak bunun öncesinde hemen nişan yapıyorlar ve takılar bölünüyor şu zamanda bir çeyrek altın 130 tl olmuş kaldı ki insanlar artık onu bile takamıyorlar aynı evden 2 kişiye bir ay arayla kaç kişi bilezik takar ki kusura bakma da bu konuda nişanlın haklı ailen de nispet yapar gibi bunu yapmış
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar kandiliniz mübarek olsun
niyetlendim allah güç kuvvet versin
bir an bile düşünme olurmu 7 yılda ancak geldik bu seviyeye şimdi gelinliğin asılı karşında dururken nasıl yapılır böyle bişey.konuşuyoruz biyere varamıyoruz. kendisi babasız büyümüş ban bunu yapmaz gibi geliyo hep.en son annesine söyledim.böyle böyle diyo naspıyım diye hiç bişey yapamaz ben varım diyo ama ne kadar korur beni bilmiyorum.
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar kandiliniz mübarek olsun
niyetlendim allah güç kuvvet versin
bir an bile düşünme olurmu 7 yılda ancak geldik bu seviyeye şimdi gelinliğin asılı karşında dururken nasıl yapılır böyle bişey.konuşuyoruz biyere varamıyoruz. kendisi babasız büyümüş ban bunu yapmaz gibi geliyo hep.en son annesine söyledim.böyle böyle diyo naspıyım diye hiç bişey yapamaz ben varım diyo ama ne kadar korur beni bilmiyorum.
Deniz'im Allah kabul etsin, güç kuvvet versin
aycan, kusura bakma düğüne bu kadar gün kala nişanlının böyle şeyler hiç hoş değil.
7 yıl olur 7 ay olur ne demek ailenle görüşmeyeceksin? ne demek madem ayrılmak istemiyorsun onlarla kal?
bizlerde evlendik ama düğünümüze bu kadar az gün kala nişanlılarımızla birlikte şafak saydık, heyecanlandık, sabırsızlandık
haksız demiyorum ki zaten hiç ben de çok kızdım çok kırıldım ama kzı tarafı benim ailemede emri vaki yaptı gibi bişey oldu.biz evde yapcaktık nişan bi yüzüklerinin takcaktık tamam.evimiz dar dedi gitti düğün salonu tuttu.annem babam şokta annem öyle sonra bende kızacak kavga edicez diye biraz geç söyledim. abim babam da en baştaoğul böyle böyle bişey oldu ama sizin düününüzü engelicek bişey olmıcak söz veriyoruz falan gibi bişey demedi.nişanlımda şimdi beni paspas gibi ezdiler diyo.
Aslıcım herşeyin çok güzel geçmesine çok çok sevindim
ama o foto makinesi nerde ki
ömür boyu mutlulugun hep devam etsin canımmm
fotolarda çok güzel
ne demek ya, senin ailen neden nişanlını teselli etsin veya avutsun ki? nişanı kız tarafının işi düğün erkek tarafının.
Nişanlın kim oluyorda ailen ona hesap veriyor veya ona akıl danışıyor.çok sinirlendim
Düğün üstü mutlaka oluyor sana bağırsın kızsın sinirden olduğunu anlarsın gergin dersin stresli dersin susarsın sakinleşmesini beklerisn
ama ailene laf edecek konuma asla gelmemeli kız tarafıda biraz cahilce davranmış bilmiyormuydu sana yardım edeceklerine destek olacaklarına arada parazitlik çıkarmışlar
günaydın kızlar günaydın sonbahar tam sana günaydın diyecektim baktım gitmişsin
Meltemcim takılar diyosunda zaten kız evinin nişan onlara kalıyo
tabiki kötü bi durum bende kızardım benimde nişanlım kızardı
ama ailenle görüşmiceksin onlarla kal demezdi bunlar çok ağır cümleler
abimin nişanlısının babası herşeyi ben bilirim havasında hödüğün kalasın biri afedersiniz. O kadar ki düğüün gününü babama bile danışmadan gibip kendi başına nikah tarihi alıyo benim kızıma ev alın ben başka bişey istemiyorum sizden diyo sonra da bize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?