2011 gelin adayları buyrun sohbete

bir an bile düşünme olurmu 7 yılda ancak geldik bu seviyeye şimdi gelinliğin asılı karşında dururken nasıl yapılır böyle bişey.konuşuyoruz biyere varamıyoruz. kendisi babasız büyümüş ban bunu yapmaz gibi geliyo hep.en son annesine söyledim.böyle böyle diyo naspıyım diye hiç bişey yapamaz ben varım diyo ama ne kadar korur beni bilmiyorum.

haksız demiyorum ki zaten hiç ben de çok kızdım çok kırıldım ama kzı tarafı benim ailemede emri vaki yaptı gibi bişey oldu.biz evde yapcaktık nişan bi yüzüklerinin takcaktık tamam.evimiz dar dedi gitti düğün salonu tuttu.annem babam şokta annem öyle sonra bende kızacak kavga edicez diye biraz geç söyledim. abim babam da en baştaoğul böyle böyle bişey oldu ama sizin düününüzü engelicek bişey olmıcak söz veriyoruz falan gibi bişey demedi.nişanlımda şimdi beni paspas gibi ezdiler diyo.

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar kandiliniz mübarek olsun
niyetlendim allah güç kuvvet versin

Günaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun sağol denizcim

zaten çoğu mutsuz ve pişmanlık dolu evlilikler bu son anlarda herşey hazır ayrılmak olur mu yada evlenince yapmaz diye düşünmekten oluyor canım sana ayrıl demiyorum tabi ama ileride ailenle görüşmeni istemeyeceği için huzurlu bir yuvan olmayacak bunu iyi düşün şimdi önemsemiyorsun ama ilerde pişman olursun bence

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar kandiliniz mübarek olsun
niyetlendim allah güç kuvvet versin

Deniz'im Allah kabul etsin, güç kuvvet versin

aycan, kusura bakma düğüne bu kadar gün kala nişanlının böyle şeyler hiç hoş değil.
7 yıl olur 7 ay olur ne demek ailenle görüşmeyeceksin? ne demek madem ayrılmak istemiyorsun onlarla kal?
bizlerde evlendik ama düğünümüze bu kadar az gün kala nişanlılarımızla birlikte şafak saydık, heyecanlandık, sabırsızlandık

Bir kere nişanı kız tarafı belirliyor nişan da büyükse yinede masraf oluyor bence aysun çok saçma bende olsam sinir olurdum düğüne bir hafta laka büyük nişan biraz ddaha erekn yada düğünden sonra yapılsaymış araya ne diye sokuşturulmuş ki düğün hazırlığımı nişan hazırlığı yapılacak bana da böyle birşey olmuş olsaydı karışıklık istemezdim bu ekonomide bir hafta ara ile iki düğün zor düşün yani büyük nişanda düğün gibi bir gelinliğik giymiyorsunda başka renk giyorsun

ailenle görüşmeyeceksin felan o orada kapasın çenesini artık hangi devirdeyiz ya nasıl kısıtlama yaparlar yedi senedir sen bu çocuğu tanıdığından eminmisin

bu nişan olmasaydı bizde öyle olcaktık pazar günü çeyiz çıkardıkbirlikte dizdik.takılcakları tamir eidlcekleri etti herkese karşı çok güleryüzlüydü.hiç kimse hiç bişey demedi.dün akşama kadar çok iyiydik.birden bire parladı bilmiyorum ya bi anlık öfkemi bilmiyorum.çok sinirli çok asabidir.bide baba yok başında herşeyle kendisi uğraşıyo onun stresimi bilmiyorum. kafam allak bullak...

ne demek ya, senin ailen neden nişanlını teselli etsin veya avutsun ki? nişanı kız tarafının işi düğün erkek tarafının.
Nişanlın kim oluyorda ailen ona hesap veriyor veya ona akıl danışıyor.çok sinirlendim

Aslıcım herşeyin çok güzel geçmesine çok çok sevindim
ama o foto makinesi nerde ki

ömür boyu mutlulugun hep devam etsin canımmm
fotolarda çok güzel

fotoğraf makinesi kayıp şeytan aldı götürdü resmen canım.
kendi elimle hazırlamıştım tv nin yanına. şimdi yok kimsede bilmiyor nerde olduğunu.

Ben senin yerinde olsam burda ben ne yapacagım kızlar yerine ararım nişanlımı hadii gel seninle güzel bir kahvaltı yapalım dışarda derimm ben ısmarlayacagım falan de bir de gülerek herşeyi dürüstlükle konuş burda Aylinin babası da istemiyordu ama damadımız çok da güzel bir şekilde sahip çıktı benim de nişanlımla son 1 ayım çok kötü geçti acayip dırdırcı oldum yalnızım eve geliyorum yemek yap tek basına ye gerginim ama ben şunu anladım erkeklere güzel ve tatlı dille yaklaşacaksın

canım biz ayrıntıları bilemeyiz. sana nasıl davrandığını normalde nasıl biri olduğunu. bu sözü duyduk sadece ve buda çok ciddi bir konu. bunu söylediği an tepkini koyacaktın o zaman. korkutacaktın. benima ilem ne yapmış olursa olsun onlarla görüşürüm diyecektin. kayınvaliden biraz içini ferahlatmış ama tabi sen bileceksin yine ona güvenilirmi güvenilmez mi

Meltemcim takılar diyosunda zaten kız evinin nişan onlara kalıyo
tabiki kötü bi durum bende kızardım benimde nişanlım kızardı
ama ailenle görüşmiceksin onlarla kal demezdi bunlar çok ağır cümleler

Düğün üstü mutlaka oluyor sana bağırsın kızsın sinirden olduğunu anlarsın gergin dersin stresli dersin susarsın sakinleşmesini beklerisn

ama ailene laf edecek konuma asla gelmemeli kız tarafıda biraz cahilce davranmış bilmiyormuydu sana yardım edeceklerine destek olacaklarına arada parazitlik çıkarmışlar

hesap vermek gibi değilde.bana telefon açtı abim dediki biz 25 inde gün bulabildik senin için bi sakıncası varmı? şimdi bu soruya ben nasıl cevap vereyim.kendisini düşünmemişte.yok nasıl biliyosanız öyle yapın dedim.ama ben bunca hazırlığım arasında sizin için hç bişey yapamam dedim. oda misafir gibi gelceksiniz zaten dedi.kesa öyle olmadı da!. bana bu yaptığını nişanlıma daa yapsaymış keşke-ç konu bu onu ezmemiş olcakmış öyle yapınca...

abimin nişanlısının babası herşeyi ben bilirim havasında hödüğün kalasın biri afedersiniz. o kadar ki düğüün gününü babama bile danışmadan gibip kendi başına nikah tarihi alıyo benim kızıma ev alın ben başka bişey istemiyorum sizden diyo sonra da bize....

“Recep ayında bir gün ve gece vardır ki Receb’in 27. gecesidir. Kim o gün oruç tutar ve geceyi ibadetle geçirirse yüz sene oruç tutmuş ve yüz sene ibadet yapmış gibi olur”

Salat ü selâm okuyalım.. Hz. Peygamber (S.A.V.) Efendimize hiç olmazsa bir tesbih, salat ü selâm okumalıyız. Can ü gönülden, “Es-salatü ve’s-selamü aleyke ya Resûlellah” demeliyiz

Bu mübarek gece kusur ve günahlarımızdan tevbe ve istiğfarda bulunmalıyız. En azından bir tesbih “Estağfirullah” demeliyiz.

Bebegim ben diger kişilerin takacagı takılardan bahsettim mesela Aycanın dayısı halası kendini ona göre hazırlıyor diyelim bilezik takacaklar Aycana ama dügünden hemen önce nişan yapıyor ve o takılar Aycana kalıyor kızlar siz ne derseniz diyin ama ben bu işin içinde bir şeytanlık hissettim nişana da kız tarafı tek basına karar veremez mutlaka Aycanın ailesinden de destek aldılar nişanlın sinirlenmekte çok haklı

aycancım bu ne ya kız evi düğün tarihimi belirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…