- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.861
hoşgeldin buket merak ettim valla gelmeyince
slmmm kıslarrr nasılsınız bakalım sizleri çok özledim benn
Elçin gelmiş ponpon. hoşgeldin tatlım neler yaptın anlat bakalım
geldim şekerim netten elektrikli süpürge araştırması yapıyorum bir o kaldı elektrikli almadığım sen ne kullanıyorsun memnun musun?
slmmm kıslarrr nasılsınız bakalım sizleri çok özledim benn
sağol canım beni düşündüğün için :13: Sabah burdaydım aslındada sonra süpürge araştırmasına bir daldım daha da şimdi çıktım bir baktım sen seslenmişin. Arnica boraya iyi diyorlar kullanan var mı kızlar aranızda
hoşbulduk tatlımmm napim valla bende ailemin yanına gittim geldi özlemişim onları ama
az kaldım veee sizlere haberrr işe başlıyorummmmmmmmm
hoşgeldin elçincim nasılsın alıştın iyce evliliğeee:))
işine çok sevindim tatlım hadi hayırlı olsunn...
saol tatlım hepinize tşk ediyorum dualarınız için allah hepinizden razı olsun
kıslar esra naptı nezamandı onun düğünü yaa
sağol canım beni düşündüğün için :13: Sabah burdaydım aslındada sonra süpürge araştırmasına bir daldım daha da şimdi çıktım bir baktım sen seslenmişin. Arnica boraya iyi diyorlar kullanan var mı kızlar aranızda
allahım mutlu huzurlu etsin hepsiniesra eda nurgül ve betüşü evlendirdik geçen hafta haber bekliyoruz hala sesleri çıkmadı
Elticim selam yahu hiç gelmiyorsun şekerim
işini çok sevindim inşllah hayırlı olur senin için
muhasebe mi neyapacaksın
allahım mutlu huzurlu etsin hepsini
elticimmmm selam canımmm canım mersine gitmiştim
saol canım evet muhasebe yapcam
sen neler yapıyorsun alıştınkı evlilğe bakalım
ne güzel sık sık gidiyorsun canım çalışmadan önce gidip gelmen de iyi olmuş
evet aalıştım canım çok şükür herşey şimdilik güzel bir sıkıntı yok
insan uzun süre tanıyınca sanki senelerdir evli gibi hissediyor :)
bayramda samsuna gideceğiz eltoş gezmeye :) sen gittnimi
zeynepcim sen bu şehriye salatası işini tuttun galiba
ben bu akşam ne yemek yapacağımı bilmiyorum ama galiba kardeşim ve kuzenlerim gelecekler o yüzden hızlı ve pratik bişeyler yapmam gerekiyor
belki öğlen migros'a cıkar bişeyler bakarım
buketim ben kullanıorum arnica bora'yı
çekiş gücü vs güzel bide turbo fırçası var halıları derinlemesine süpüyor tek dezavantajı
bana göre suyunu temizlemek. cünkü icindeki borulara saçlar takılıyor ve sen bütün herşeyi cıkarıp onu temizlemek zorunda kalıyorsun.
annemin evinde Fantom Superisi kullanıyorduk onun temizliği daha pratik ama onun da çekiş gücü arnica bora kadar iyi değil.
hoşbulduk tatlımmm napim valla bende ailemin yanına gittim geldi özlemişim onları ama
az kaldım veee sizlere haberrr işe başlıyorummmmmmmmm
eltim aldı yeni arnikayı hemde ucuz canım 200 tl mi neydi. çok memnunum dedi ama bilmiyorum.
ablamınkide buna benzer ama 750 tl verdi canım Philips - Marathon Torbasız elektrikli süpürge HomeCare - FC9210/01 - Torbasız elektrikli süpürgeler - Elektrikli süpürgeler - Ev ürünleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?