2011 gelin adayları buyrun sohbete

eltim aldı yeni arnikayı hemde ucuz canım 200 tl mi neydi. çok memnunum dedi ama bilmiyorum.

ablamınkide buna benzer ama 750 tl verdi canım Philips - Marathon Torbasız elektrikli süpürge HomeCare - FC9210/01 - Torbasız elektrikli süpürgeler - Elektrikli süpürgeler - Ev ürünleri

buketim ben kullanıorum arnica bora'yı
çekiş gücü vs güzel bide turbo fırçası var halıları derinlemesine süpüyor tek dezavantajı
bana göre suyunu temizlemek. cünkü icindeki borulara saçlar takılıyor ve sen bütün herşeyi cıkarıp onu temizlemek zorunda kalıyorsun.
annemin evinde Fantom Superisi kullanıyorduk onun temizliği daha pratik ama onun da çekiş gücü arnica bora kadar iyi değil.

esra eda nurgül ve betüşü evlendirdik geçen hafta haber bekliyoruz hala sesleri çıkmadı
allahım mutlu huzurlu etsin hepsini

Elticim selam yahu hiç gelmiyorsun şekerim

işini çok sevindim inşllah hayırlı olur senin için

muhasebe mi neyapacaksın

elticimmmm selam canımmm canım mersine gitmiştim
saol canım evet muhasebe yapcam
sen neler yapıyorsun alıştınkı evlilğe bakalım

allahım mutlu huzurlu etsin hepsini

elticimmmm selam canımmm canım mersine gitmiştim
saol canım evet muhasebe yapcam
sen neler yapıyorsun alıştınkı evlilğe bakalım

ne güzel sık sık gidiyorsun canım çalışmadan önce gidip gelmen de iyi olmuş
evet aalıştım canım çok şükür herşey şimdilik güzel bir sıkıntı yok
insan uzun süre tanıyınca sanki senelerdir evli gibi hissediyor :)
bayramda samsuna gideceğiz eltoş gezmeye :) sen gittnimi

ohh ne güzel canım öyle olması ya biz samsuna gitmedik
bundan sonrada zor diyebilirim ilk tatillerde atla mersine olur bizim artık
öle düşünüyorum yani kısa bir tatildede bursaya kısmetse istiyoz bakalımm

cnm salata ve pilav yapma derdimden kurtuldum
birde yapınca ertesi günede sarkıyor zaten bitmiyor.
iyi oldu valla sağolasın tarif için işime çok yaradı

elçinim hoşgeldin cnm hayırlısı olsun.

ben de daha almadım elektrikli süpürgemi ama torbasız almayı düşünmüyorum
ben uğraşamam onu temizlemekle torbalı alıcqam atarım torbayı olur biter öbür türlü her süpürgeden sonra su fln temizlemek lazım beklerse koku yapar heralde die düşünüyorum:44:

hani temizliği pratikti kovayı dök tamam diyorlardı birde borulardan saç mı toplayacağız hayallerim yıkıldı Genel olarak tavsiye ediyorsun ama dimi canım ben hafta içi dik şarjlım ile süpürsem haftada bir bu borayı kullansam yinede çok zorlanırmıyım

hoşbulduk tatlımmm napim valla bende ailemin yanına gittim geldi özlemişim onları ama
az kaldım veee sizlere haberrr işe başlıyorummmmmmmmm

süper bir haber bu elçim inşallah yeni işinde netin açık olurda daha sık gelirsin

toza karşı alerjim varda ondan sulu süpürge olsun diye düşündüm canım birde sulular daha geç tozlanma sağlıyormuş ne kadar doğru bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…