2011 gelin adayları buyrun sohbete

insan bir kere soğudu mu tamamdır zaten...
iş başvurularına başladın mı eda?

başladım mervecim, daha tabii dün başvurduğum için henüz arayan olmadı ama bekliyorum canım, Allah büyüktür, başkoyduğum bu yolda rabbimden yardım diliyorum ve bana hayırlı uzun soluklu mutlu olabileceğim maaşımın bereketenin olduğu bir iş nasip etmesi için dua ediyorum

ay ya eda şuan var ya şartellerimi attırdılar sorma
boğmak isitoyurm onları ama kandil sabır diyorum

noldu denizim
hiiiiç bozma moralini bugün niyetlisin bi de

amin canım bu mübarek günde duaların kabul olur inşallah...

çok komik ya ben düğün iznindeyken çek almışar müşeriden çantalarında benim haberim yok söylemediler sonra kasadaki çekelrden ben 4 tane daha verdim bankaya verielcek diye 4 tane çıkışını yaptım aldıkalrınıda vermişler ben neden işlememişim bankacıda dekont vermemiş ne bileyim ben bizimkilerde makbuz yazmamış bi haberim müşteriyide arayacaktım öğleden sonra salak salak şeyler sonra herşey sana kalıyor otomatikmen

Offffffff
3yıl bitti bürodayım 4.yıldayım
evlendikten sonra kesinlikle şirket istiyodum
ama şirketlerde karışık sanırım

valla canım ben bu zamana kadar hep kurumsal şirketlerde çalıştım hep de cok memunum çalıştım. bir keresinde maaşım az diye ayrıldım diğer işimden de departmanımız satıldığı icin. daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım.
şans işi biraz, biraz da kuruluş kültürü

Benim 5 sene oldu canım ama sıkıldım iyicene bir de hata yapıyormuş imajı çiziyorlar sallamıyorum ama sinir oluyorum yansıyor otomatikmen ruhuma.

Benim eşim istemiyor burayı kendi geliştiremiyorsun diye daha büyük yerler bakıyor yazıyor birşeyler ne çıkacak bakalım

Bende un helvası tarifine baktım inşallah bakalım yemeklerden zamanım kalırsa yaparım kocam puding istemişti ama bilmiyorum çünkü eve gidene kadar bayağı bir yoruluyorum

evet tatlım birazda şans işi
özellerden kimse memnun değil ama
bende patronumda arkadaşlarımdan çok memnunum
ama çok stresli bi iş ya beyanname vermeyi unutmamak yok onun son günü yok bunun son günü

hadi hayırlısı çıksın bakalım karşına denizcim

Ya aylin cam açmasan havasız oluyor açsan yağmur giriyor ne yapacağmı şaşırdım bende
seleye koymuş benim kayınvaldiem çıkmış yukarı toplamış dün

Ya aylin cam açmasan havasız oluyor açsan yağmur giriyor ne yapacağmı şaşırdım bende
seleye koymuş benim kayınvaldiem çıkmış yukarı toplamış dün

aynen canım yaa
geende bigün hava kapalıydı
heryeri kapadım geldim
akşam eve gidince camları kapıları nasıl açıcamı şaşırdım havasızlıktan
sabahta çıkarken iyiydi çamaşırlara baktım ama daha kurumamışlardı hadi kalsınlar dedim
keşke çamaşırlığı içeri taşısaydım da içerde kurusalardı

şimdi size ne sorayım hani özelden felan messaj gelince mail den görebiliyoruz ya benim eşim bakıyor arada onu görsün istemiyorum başka mail mi gerek yada ayarı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…