- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.881
ben de daha almadım elektrikli süpürgemi ama torbasız almayı düşünmüyorum
ben uğraşamam onu temizlemekle torbalı alıcqam atarım torbayı olur biter öbür türlü her süpürgeden sonra su fln temizlemek lazım beklerse koku yapar heralde die düşünüyorum:44:
hani temizliği pratikti kovayı dök tamam diyorlardı birde borulardan saç mı toplayacağız hayallerim yıkıldıGenel olarak tavsiye ediyorsun ama dimi canım ben hafta içi dik şarjlım ile süpürsem haftada bir bu borayı kullansam yinede çok zorlanırmıyım
süper bir haber bu elçim inşallah yeni işinde netin açık olurda daha sık gelirsin
toza karşı alerjim varda ondan sulu süpürge olsun diye düşündüm canım birde sulular daha geç tozlanma sağlıyormuş ne kadar doğru bilemiyorum
kızlar yaa
bişey sorucam
şimdi bugün kandil ama ben adetliyim hiçbişey yapamıycam
eve gidince irmik helvası yapıp komşulara dağıtayım diyorum
anneme kayınvalideme faland a götürürüm
ama şimdi oktayustanın tarifinden baktım 2 bardak irmik yazıyo acaba ne kadar olur ki 2 bardak irmikten
bizim apartmanda 8 daire var bide annemlere götürünce baya bi yapmam lazım
sizce yeterli olur mu 2 bardak
yapan varsa bana yardımcı olabilir mi :26:
evet canım kesinlikle bekletmeyin diyorlar ama ben dükkanda günde 3 defa vileda kovası döküp temizlediğim için artık bana çocuk oyuncağı gibi geliyor otomatiğe bağladım
irmik şiştiği icin 2 bardak göze az gibi geliyor ama baya oluyor aylin
eğer aklında soru işareti kalıcaksa 3 bardaktan yap canım
benim kocamla kardeşim irmik helvası canavarı oldukları icin bende 3 bardaktan yapıyorum hem dağıtıyorum hem de onlar yiyo
bende haftada bir borayla alıyorum diğer günler zaten akıllı paspasımla topluyorum tozları öyle yere dökülen şeyleri de şarjlıyla alıyorum, gerçekten evim daha az ve geç tozlanıyor buketcim, benim polen, mayt ve toz alerjim var
sık sık tozları silmeme rağmen yinede kapkara toz ve saçlarla dolu su döküyorum her evi süpürdüğümde
kızlar yaa
bişey sorucam
şimdi bugün kandil ama ben adetliyim hiçbişey yapamıycam
eve gidince irmik helvası yapıp komşulara dağıtayım diyorum
anneme kayınvalideme faland a götürürüm
ama şimdi oktayustanın tarifinden baktım 2 bardak irmik yazıyo acaba ne kadar olur ki 2 bardak irmikten
bizim apartmanda 8 daire var bide annemlere götürünce baya bi yapmam lazım
sizce yeterli olur mu 2 bardak
yapan varsa bana yardımcı olabilir mi :26:
evet canım kesinlikle bekletmeyin diyorlar ama ben dükkanda günde 3 defa vileda kovası döküp temizlediğim için artık bana çocuk oyuncağı gibi geliyor otomatiğe bağladım
ne bileyim canım yaa 2 bardak çok az geldi gözüme gerçekten
sen komşulara dağıtırken peki nasıl yapıyosun
kaseyle şekil verip mi koydun tabaklara
aylin o hazır irmik poşetleirnden yaklaşık 2.5 bardak çıkıyor. hepsini yapistersen canım. çıkana göre bölersin. çok kalırsa faazla fazla dağıtırsın
annemlerdeyken orada eski olduğumuz icin kendi tabaklarımızda şekil verip dağıtıyorduk
komşularda bize geri getiriyorlardı
şimdi geçtiğimiz kandil de annem dedi ki yeni gelinsin tabakların geri gelmez falan bi de insanları tanımıyorsun plastik kücük kaseler alıp dağıt dedi bende öyle yaptım
bana sorarsan kendi tabağını vermek samimiyeti arttırıyor diğeri daha sosyete işi benim pek icime sinemedi ama tabaklarım geri gelmez diye de yaptım
ne bileyim canım yaa 2 bardak çok az geldi gözüme gerçekten
sen komşulara dağıtırken peki nasıl yapıyosun
kaseyle şekil verip mi koydun tabaklara
valla edacım zaten biraz da komşularla kaynaşayım diye yapmak istiyorum
bahaneyle tanışmış olalım hem
hemde dediğim gibi zaten adetliyim bişey yapamıycam
bari bunu yapayım
bizde geri getirmeme olacağını sanmıyorum edacım gelir yani şüphem yok
yine gitmiş herkesler
canım sıkılıyo kızlar ya, burayı kafamda bitirdim ya hiçbişey yapasım yok
gelen işleri de cevaplıyorum yapıyorum ama kendimi parçalamıyorum artık
yine gitmiş herkesler
canım sıkılıyo kızlar ya, burayı kafamda bitirdim ya hiçbişey yapasım yok
gelen işleri de cevaplıyorum yapıyorum ama kendimi parçalamıyorum artık
ay ya eda şuan var ya şartellerimi attırdılar sorma
boğmak isitoyurm onları ama kandil sabır diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?