2011 gelin adayları buyrun sohbete

kayınvalidemi aradım kandil için. elbise parçası duruyor mu dedi ben de diyorum ne parçası nişanlığa uygun mendil yapmak için parça almıştık biz görümcem de aynı renk giymişti bir mendil de ona yapmıştı annem onu diyor sandım mendil için mi dedim. meğerse bohçada bana elbiselik kumaş koymuşlardı onu soruyormuş rezil oldum diyor haftasonu bakalım ya başka bir kumaş daha alalım ya da hazır alalım nasıl istiyorsan, kınada giyeceğin elbiseler hazır olsun... ne zamandır bekliyordum niye hiç konusunu açmıyor diye iyi oldu bari :)

kızlar yaa
bişey sorucam
şimdi bugün kandil ama ben adetliyim hiçbişey yapamıycam
eve gidince irmik helvası yapıp komşulara dağıtayım diyorum
anneme kayınvalideme faland a götürürüm
ama şimdi oktayustanın tarifinden baktım 2 bardak irmik yazıyo acaba ne kadar olur ki 2 bardak irmikten
bizim apartmanda 8 daire var bide annemlere götürünce baya bi yapmam lazım
sizce yeterli olur mu 2 bardak
yapan varsa bana yardımcı olabilir mi :26:

evet canım kesinlikle bekletmeyin diyorlar ama ben dükkanda günde 3 defa vileda kovası döküp temizlediğim için artık bana çocuk oyuncağı gibi geliyor otomatiğe bağladım

bende haftada bir borayla alıyorum diğer günler zaten akıllı paspasımla topluyorum tozları öyle yere dökülen şeyleri de şarjlıyla alıyorum, gerçekten evim daha az ve geç tozlanıyor buketcim, benim polen, mayt ve toz alerjim var
sık sık tozları silmeme rağmen yinede kapkara toz ve saçlarla dolu su döküyorum her evi süpürdüğümde

irmik şiştiği icin 2 bardak göze az gibi geliyor ama baya oluyor aylin
eğer aklında soru işareti kalıcaksa 3 bardaktan yap canım
benim kocamla kardeşim irmik helvası canavarı oldukları icin bende 3 bardaktan yapıyorum hem dağıtıyorum hem de onlar yiyo

ne bileyim canım yaa 2 bardak çok az geldi gözüme gerçekten
sen komşulara dağıtırken peki nasıl yapıyosun
kaseyle şekil verip mi koydun tabaklara

o akıllı paspas benim aklıma yatmadı şeker normal vileda alacağım ama bu borayı ciddi ciddi düşünüyorum sende öneriyorsun fiyatıda uygun alayım bari

aylin o hazır irmik poşetleirnden yaklaşık 2.5 bardak çıkıyor. hepsini yapistersen canım. çıkana göre bölersin. çok kalırsa faazla fazla dağıtırsın

evet canım kesinlikle bekletmeyin diyorlar ama ben dükkanda günde 3 defa vileda kovası döküp temizlediğim için artık bana çocuk oyuncağı gibi geliyor otomatiğe bağladım

selam kızlar bende arçeliğin sulu süpürgesini aldım ama çok memnun değilim çünkü sök suyunu boşalt aparatlarını tak sonra kurula bayağı zahmetli şimdiki aklım olsa sulu almazdım.......... Ama temizliğine de çok güzel yapıyo tozlanmayıda geciktiriyo

ne bileyim canım yaa 2 bardak çok az geldi gözüme gerçekten
sen komşulara dağıtırken peki nasıl yapıyosun
kaseyle şekil verip mi koydun tabaklara

annemlerdeyken orada eski olduğumuz icin kendi tabaklarımızda şekil verip dağıtıyorduk
komşularda bize geri getiriyorlardı
şimdi geçtiğimiz kandil de annem dedi ki yeni gelinsin tabakların geri gelmez falan bi de insanları tanımıyorsun plastik kücük kaseler alıp dağıt dedi bende öyle yaptım
bana sorarsan kendi tabağını vermek samimiyeti arttırıyor diğeri daha sosyete işi benim pek icime sinemedi ama tabaklarım geri gelmez diye de yaptım

valla edacım zaten biraz da komşularla kaynaşayım diye yapmak istiyorum
bahaneyle tanışmış olalım hem
hemde dediğim gibi zaten adetliyim bişey yapamıycam
bari bunu yapayım
bizde geri getirmeme olacağını sanmıyorum edacım gelir yani şüphem yok

en güzeli aylin ben korkularımın mahkumu oldum

yine gitmiş herkesler
canım sıkılıyo kızlar ya, burayı kafamda bitirdim ya hiçbişey yapasım yok
gelen işleri de cevaplıyorum yapıyorum ama kendimi parçalamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…