- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.181
Allah gönlüne göre versin canım inşallah istediğin gibi içine sinen bir iş olur. Çünkü kadınlar için hem evlilik hem iş hayatını aynı anda yürütmek zaten zor birde iş stresli ve sıkıntılı olunca hayat hepten çekilmez oluyo. Evet canım çok farklı bişey daha bedenen çok farklılık yaşamadım ama ruhsal olarak çok farklı biçok duyguyu biarada yaşıyosun. Amin canım hayırlısıyla hepinizin olur inşallah Allah yokluğunu aratmasın kimseye
nasıl bir firmaymış bu lakayıt konşuyor görevlisi ben bey hanım demekten dilim yoruluyor ya
ayşecim gerçekten kadın olmak çok zor herşeyi kadınlar çekiyo
acaba tahmin ettiğim yöntemmi uygulandı ki sana
bi arakadşım gitmişti de bebek tedavisi için tüplere bakıyolarmış
kamera gibi bişeyi oraya sokup
öyle bişey mi yani
kızlar meltemin konuyu okuyunca aklıma geldi. erkekler çok saf olabiliyorlar bazen. benim eşimde elektrikçi. bir firmanın elektirğini döşeyecekti. firma yetkilisi bayan arıyor eşimin numarasını başka bir firmadan almış ilk defa konuşuyorlar. konuşmayı bende duydum sesi biraz yüksek çıkan bir kadın. konuşma aynen böyle.
merhaba rafet bey ben filiz bilmemne. işte işi anlattı sonra ki aramada yeri belirleyecekler. kadın bak hayatım şurdan gireceksin şu yoldan . canım falan. rafetcim.yuhh dedim .senide yolarım onudaona normal geliyor. dedim bu normal değil ben beni arayan bir adamla böyle konuşayım ofiste olurmu. hemen parladı. tamam idyor haklısın.
Bende onu düşünüyorum yani evde olmaya alıştım evli olarak çalışmak nasıl olucak görücem inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...:)
Senin içinde hamilelik çalışırken zor olucak ama umarım en güzel ve kolay şekilde geçer tatlım... Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini inşallah :)
nerde oturuyorsun canım
Gaziosmanpaşa da oturuyorum canım
emine ben bugün evden biraz geç çıktım ya nası güzeldi ev
bi şöyle doyamadım kızlar evime yaaa
hep yoğun hep yoğun
Ya bizim Edacık ne zaman gelicek acaba şimdi bana yeni bir çizelge lazım:))
Haklısın Ayşecim yani hemen düğün sonrası çalışmak çok zor olurdu herhalde Allah size sabır ve bol bol dinlenicek zaman versin inşallah tatlım...
Ama inan bi süre sonra evde çok sıkıcı olmaya başlıyor çünkü yeni ev yeni eşyalar sadece 2 kişi yapıcak bişide bulamıyorsun...
İstersen senin yerine 1 ay çalışabilirim :)
bilge hastanesinde yusuf diye bir doktor var canım..benim görümcem gidiyordu çok memnun kalmıştı.istersen bi dene ...
ben yapayım sana evlilik çizelgesimi bebiş çizelgesimi
ben yapayım sana evlilik çizelgesimi bebiş çizelgesimi
Canım bende ilk o hastaneye gittim neslihan hanımdı sanırım gittiğim doktor ama pek içime sinmedi sanki ya.
çok süper olur canım :)
eşime yemekler yapıp karşılamak istiyorum onu
o genelde benden erken geliyor
elçinde işe başlayacak ya ona da diyorum ben sana hatırlatırım bu sıkıldığın günleri ararsın diyorum
tadını çıkar eminecim.
esracım bebişin yumurtası rahmine daha erken düştüğü için mi daha çok oluyomuş hafta?
hastane için bişey söyleyemem canım ,yusuf bey yenibosnada bi yerdeydi.burdan o hastaneye gitti ama dediğim gibi aklıma ilk gelen o oldu.sen bilirsin yine de canım...illa bayan olsun demiyorsun istersen bi git onu da gör...
bana da yaparsın bukettttt ,uğraştım uğraştım yine yapamadım yaaa :18:
Yenibosna nisa hastanesini çok tavsiye ediyo herkes. Ama doktorumun bayan olmasını tercih ederim gibi geliyo çok utanırım çünkü ben o yüzden erkek doktora pek gidemem ya. Sağol canım yardımcı olduğun için çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?