2011 gelin adayları buyrun sohbete

en fazla süpürge seçerken zorlanıyorum galiba kızlar ya diğerlerine daha kolay karar vermiştim şimdi size soruyorum arnica bora alayım mı almayayım mı

Bence al canım hem sonra pişman olsanda çok büyük bi kaybın olmaz çünkü fiyatı 240 lira gibi bişey. Ve toz torbalı süpürgelerden çok üstün bir makina çünkü benim alerjim var bu süpürgeyle tozların hiçbiri havaya uçuşmuyo hepsini suyun içine çekiyo. Sadece kullanıp yıkadıktan sonra yine ağzını kapalı bırakmıcaksın o zaman havasızlıktanda kokabilir. Ben hafif aralık bırakıyorum kapağını kullanıp kaldırınca canım

canımmm sen hamişmi olmuşun :))) ay yeni haberim oldu benim. =))))
sAğlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah.

Evet Aslıcımm ilk bebiş haberi benden geldi :) Amin canım artık darısı bütün kızların başınaa. Ben hamile kaldımya hepinize dua edicem bende sizde hemen hamile kalın diye :)))

kızlar sonunda düdüklümü aldım çok mutluyum sizi dinledim 4.5 lt fissler edition zaman ayarlı düdüklü aldım buda aradan çıktı çok rahatladım darısı süpürgenin başına

Evet Aslıcımm ilk bebiş haberi benden geldi :) Amin canım artık darısı bütün kızların başınaa. Ben hamile kaldımya hepinize dua edicem bende sizde hemen hamile kalın diye :)))

ya olmaz ben hep geriden takip ediyorum zaten çeyiz muhabbeti yaparken ben izledim sonra nişanlandım çeyiz almaya başladım bu seferde siz evlilik muhabbeti yapmaya başladınız tam evlenirim siz bebek muhabbeti yapmaya başlarsanız isyan çıkarırım topicte ona göre

bambuuu bukooo fislerrr bukooo :)) sende benim gibi kafana koyduğunu alıyon kbebişimm hayırlı olsunnn bencede sulu süpürge alma derim çevremde hiçkimse kullanmıyor zor oluyor kullanışı demekki toprbalı olsa doluncaya kadar beklett sonra boşaltt kolaya mı kaçıyoruzzz nedirrr

edacım kübranın verdiği linke bakarmısın katılıyormusun sende koku oluyor mu kovada

canım arnica hariç hepsinden şikayet oluyor. ama ben arnica kullanandan duymadım herkes memnun. elitimde çok memnunun diyordu koku olsa söyletrdi heralde. ama mutlaka her süpürmeden osnra temizleyin deniliyor. çok kalırsa su koku yapabilirmiş. ayh valla benimde kafam karıştı. eltime soracam e yakın zamanda

Esracım,Zeynepçim hoşgeldiniz...
Buketçim güle güle kullan tatlım düdüklünü...
Süpürge içinde ben philipsin torbasız olanından kullanıyorum... sulu değil ama normal filitreli kabı var gayet memnunum...

çok şık duruyor bukettt. bu arada isyan etmişsin ama senin için daha iyi oldu. artık kullandığımız ve memnun kalmadıklarımızı sana söylüyrouz bu sayede sen yanlış ürün almamış oluyorsun

hoşgeldin zeynepcim kaynanandan bomba var mı gene

hoşgeldin zeynebim nerelerdesin yaavv

hoşbuldum kızlar sabahtan boştum biraz derslerime bakim dedim
sonra postalar geldi onları yerleştirdim imza için ve geldim

canımcım ne kadar istesem kötü olamıyrm
dün akşam namaz kılamadım akıntım iyice arttı annemde yıkanma üşütüceksin dedi
böbreklerimden de rahatsız olunca dikkat etmem gerekiyor
neyse içimede dert oldu
eşime dedim sen kılarmısın.tmm dedi işte neyse namazını kıldı geldi yanıma
annenide ara istersen dedim
yok dedi aramıcam konuşmak istemiorum
iyi pek dedim.aradan 1 saat geçti yine söledim bugün kandil ara varsın dedim beni kötü gelin bilsin
Allah kalbimi bilsin yeter sen ara dedim.
neyse aradı konuştular. ben konuşmadım tabii.adımdan da boşbulunup zeynep te kutluo kandilini fln deme dedim.ama o onun oğlu sonuçta araarına girmek bana yakışmaz.
ama keşke sandıkları kadar kötü olabilsemde gerçekten kafamdan geçenleri uygulayabilsem

ayh canım benim ya. boşver sen yap görmezlerse görmesinler. rabbim biliyor ya niyetini.

kızlar balayında eşimle bir fotoğraf çektirmiştik fotoğrafçıya bend eonu buzdolabına koydum akşam aklıma geldi ordan telimle çekip size göstermek istedim. balayında tekne turunda titanic yaptık albüme ekledim kızlar

Canım işte sen daha şanslısın aslında biz tecrübe kazanıyoruz sanada tecrübelerimizi aktarıyoruz
Hoşbulduk canımm nasılsınn

esraaaaaa duan bir an bana dokundu. hamileliği enyakın düşünen biri olarak tabi rabbim naisp ederse peşinden gelebilirim [/QUOTE]

Ayy inşallah canım ya rabbim isteyen herkese versin. kimseye aratmasın yokluğunu öylede zor çünkü etrafımızda görüyoruz. Ama şuan için çocuk düşünmeyen arkadaşlarımada benim tavsiyem en dikkatli olmanız gereken günler yumurtlama günleriniz yani mutlaka heray takvim hesabı yapın ben bilmiyodum evlendikten sonra öğrendim

of of herşeye tak tak karar verdim buna veremiyorum şikayet edende var şiddetle tavsiye edende kafam karıştı ama dediğin gibi çokta pahalı birşey değil kullanamazsam toz torbalı alırım sonra ama alırsam şayet kullanım önerilerini dikkate alacağım sağol canım

vallahi ben kolaya kaçmak için ne gerekiyorsa aldım zuzum yumurta pişirici bile aldım yani o kadar Gerçekten abzı konularda birşeye karar verdiysem onu alana kadar rahat etmem düdüklümüde aldım rahatladım üzerimden yük kalktı şimdi elektrikli olarak sadece süpürge kaldı galiba

bir sor bakalım tatlım bende kararsız kaldım kafam karıştı ama alırsam arnica bora alacağım

sağol canım sonunda aldım başım göğe erdi toza alerjim var canım da o yüzden sulu almak istiyorum

Ayy inşallah canım ya rabbim isteyen herkese versin. kimseye aratmasın yokluğunu öylede zor çünkü etrafımızda görüyoruz. Ama şuan için çocuk düşünmeyen arkadaşlarımada benim tavsiyem en dikkatli olmanız gereken günler yumurtlama günleriniz yani mutlaka heray takvim hesabı yapın ben bilmiyodum evlendikten sonra öğrendim[/QUOTE]

bende bilmiyorum tatlım nasıl oluyor

Ayy inşallah canım ya rabbim isteyen herkese versin. kimseye aratmasın yokluğunu öylede zor çünkü etrafımızda görüyoruz. Ama şuan için çocuk düşünmeyen arkadaşlarımada benim tavsiyem en dikkatli olmanız gereken günler yumurtlama günleriniz yani mutlaka heray takvim hesabı yapın ben bilmiyodum evlendikten sonra öğrendim[/QUOTE]

amin canım. gerçekten yokluklarıda çok zor. rabbim hayırlı sağlıklı versin. bazen eşim diyor ya hamile kalırsan. diyorum hamdolsun evliyiz babası belli sağlıklı olsun yeter diyorum. haklısın diyor.

kübracım şükür görebildik seni süper bir fiziğin var boyun kaç senin? eşinde yaşını hiç göstermiyor yakında bu tabloya bebiş gelebilir

bende bilmiyorum tatlım nasıl oluyor[/QUOTE]

Canım adet in ilk başlangıç gününden itibaren sayıyosun 12. günden itibaren yumurtma dönemi başlıyo on gün boyunca riskli günler en riskli günde 14. gün diye biliyorum ben. Sonra tekrar adet olana kadar rahatsın. Yani şöylede diyebiliriz. Adetin bittinkten sonraki ilk hafta rahatsın ikinci hafta riskli dönem. sonra üçüncü hafta yine rahatsın sonraki hafta yine adet haftası oluyo

bende bilmiyorum tatlım nasıl oluyor

Canım adet in ilk başlangıç gününden itibaren sayıyosun 12. günden itibaren yumurtma dönemi başlıyo on gün boyunca riskli günler en riskli günde 14. gün diye biliyorum ben. Sonra tekrar adet olana kadar rahatsın. Yani şöylede diyebiliriz. Adetin bittinkten sonraki ilk hafta rahatsın ikinci hafta riskli dönem. sonra üçüncü hafta yine rahatsın sonraki hafta yine adet haftası oluyo[/QUOTE]

anladım canım not edeyim ben bunu sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…