- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.161
kübracım şükür görebildik seni süper bir fiziğin var boyun kaç senin? eşinde yaşını hiç göstermiyor yakında bu tabloya bebiş gelebilir
Ayy inşallah canım ya rabbim isteyen herkese versin. kimseye aratmasın yokluğunu öylede zor çünkü etrafımızda görüyoruz. Ama şuan için çocuk düşünmeyen arkadaşlarımada benim tavsiyem en dikkatli olmanız gereken günler yumurtlama günleriniz yani mutlaka heray takvim hesabı yapın ben bilmiyodum evlendikten sonra öğrendim
hayırlı zamanda inşallah canım. boyum 168 birazda topuk vareşim hiç 34 göstermiyor.
İyiyim tatlım evde takılıyorum hala...Ağustosta işe başlıyacağım o yüzden evin tadını çıkarıyorum şimdilik...
Sen nasılsın? :)
hayırlı zamanda inşallah canım. boyum 168 birazda topuk vareşim hiç 34 göstermiyor.
amin canım. gerçekten yokluklarıda çok zor. rabbim hayırlı sağlıklı versin. bazen eşim diyor ya hamile kalırsan. diyorum hamdolsun evliyiz babası belli sağlıklı olsun yeter diyorum. haklısın diyor.
günaydın kızlar. geçmişi okuyayım deidm ama maşallah hızınıza yetişilmiyor vazgeçtim yarıda
geçmiş olsun canım. ama sakın bir daha öyle deme. valla öyle bir gelip hepimize yetişiyorsun ki bence gelip bir merhaba demekten daha fazlası ve daha güzel.
yaaa kızlar bişey söylicem ama yanlış anlamazsınız umarım,
ben evlendiğimden beri doğru düzgün uyuyamıyorum ve gerçekten artık bu uykusuzluklar hem yüzüme yansıyor hem de cok unutgan yapıyor beni.
dün gece 11 gibi yattık ama uyumamız biraz sürdü eşim uyuyor hemen onda bı sıkıntı yok ama uyurken ya üzerime kolunu atıyor ya bacağını ya da bana sarılmaya çalışıyor ama kemikleri o kadar ağırki nefes alamıyorum darlanıyorum
bir gece de olsa tek başıma yatıp uyuyabilsem diyorum kendi kendime ama eşime ayıp ediyormuşum gibi geliyor o zamanda
napsam sizce?
tünaydın kızlar nasılsınız hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun rabbim ettiğiniz bütün duaları kabul etsin. Aslı cım hoşgeldin sende tekrar aramıza faceden görmüştüm bende fotolarını maşallah herşey çok güzel olmuş yüzünüzden belli canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin
selamlar kızlarrr
kızlar sonunda düdüklümü aldım çok mutluyumsizi dinledim 4.5 lt fissler edition zaman ayarlı düdüklü aldım buda aradan çıktı çok rahatladım darısı süpürgenin başına
bambuuu bukooo fislerrr bukooo :)) sende benim gibi kafana koyduğunu alıyon kbebişimm hayırlı olsunnn bencede sulu süpürge alma derim çevremde hiçkimse kullanmıyor zor oluyor kullanışı demekki toprbalı olsa doluncaya kadar beklett sonra boşaltt kolaya mı kaçıyoruzzz nedirrr
İyiyim tatlım evde takılıyorum hala...Ağustosta işe başlıyacağım o yüzden evin tadını çıkarıyorum şimdilik...
Sen nasılsın? :)
ayh canım benim ya. boşver sen yap görmezlerse görmesinler. rabbim biliyor ya niyetini.
eşin 34 yaşında mı
hiç göstermiyo valla
çok yakışmışsınız birbirinize
sen kaç yaşındaydın
Evet ya sonunda görebildik Kübrayı. Çok yakışmışsınız canım Allah mutluluğunuzu bozmasın hep katlanarak devam etsin inşallah. Ben evinide çok merak ediyorum Kübra eklesene evininde fotolarını yaa
Ne güzel evinin tadını çıkar doyasıya canım. Hayırlı olsun canım inşallah çok huzurlu , mutlu bi iş ortamında çalışırsın. Bende iyiyim canım işte çalışıyorum durumu biliyosun alışmaya çalışıyorum falan öyle işte
selam kızlar hastaneden. ultrason yapıldı sonuçları bekliyorum doktora vermek için.
zor geçti kızlar
kadın olmak ne zor.
herkese yetişeyim şimdi
Ayy inşallah canım yaa.. Konuşmuştukyaa eğer ağustosa kadar öyle istediğim gibi bi iş bulamazsam yine bankaya başlıyacağım mecbur :/ o yüzden aramalarımı hızlandırdım biraz :)
Hamilelik olayı çok farklı bişidir diye düşünüyorum... Ama çocuk dünyanın en güzel şeyi Allah günü geldiğinde hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah...:)
kızlar meltemin konuyu okuyunca aklıma geldi. erkekler çok saf olabiliyorlar bazen. benim eşimde elektrikçi. bir firmanın elektirğini döşeyecekti. firma yetkilisi bayan arıyor eşimin numarasını başka bir firmadan almış ilk defa konuşuyorlar. konuşmayı bende duydum sesi biraz yüksek çıkan bir kadın. konuşma aynen böyle.
merhaba rafet bey ben filiz bilmemne. işte işi anlattı sonra ki aramada yeri belirleyecekler. kadın bak hayatım şurdan gireceksin şu yoldan . canım falan. rafetcim.yuhh dedim .senide yolarım onudaona normal geliyor. dedim bu normal değil ben beni arayan bir adamla böyle konuşayım ofiste olurmu. hemen parladı. tamam idyor haklısın.
ya kızlar benimde iyi bir doktor bulmam lazım sizin bildiğiniz tavsiye edebiliceğiniz bir hastane ve doktor varmı avrupa yakasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?