2011 gelin adayları buyrun sohbete

amin canım. gerçekten yokluklarıda çok zor. rabbim hayırlı sağlıklı versin. bazen eşim diyor ya hamile kalırsan. diyorum hamdolsun evliyiz babası belli sağlıklı olsun yeter diyorum. haklısın diyor.[/QUOTE]

Ya ben kadere çok inanan bi insanım canım. Derler ya insanın nikah saati ve doğum saati şaşmaz diye. Ben buna çok inanıyorum. Herkes kaderini yaşıyo Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

İyiyim tatlım evde takılıyorum hala...Ağustosta işe başlıyacağım o yüzden evin tadını çıkarıyorum şimdilik...
Sen nasılsın? :)

Ne güzel evinin tadını çıkar doyasıya canım. Hayırlı olsun canım inşallah çok huzurlu , mutlu bi iş ortamında çalışırsın. Bende iyiyim canım işte çalışıyorum durumu biliyosun alışmaya çalışıyorum falan öyle işte

amin canım. gerçekten yokluklarıda çok zor. rabbim hayırlı sağlıklı versin. bazen eşim diyor ya hamile kalırsan. diyorum hamdolsun evliyiz babası belli sağlıklı olsun yeter diyorum. haklısın diyor.

Ya ben kadere çok inanan bi insanım canım. Derler ya insanın nikah saati ve doğum saati şaşmaz diye. Ben buna çok inanıyorum. Herkes kaderini yaşıyo Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.[/QUOTE]

sen kendin anlattın zaten canım kaç defa eczanenin önünde durduk hap almak için diye alamadınız demekki yiyecek ekmeği varmış yavrunuzun

selam kızlar hastaneden. ultrason yapıldı sonuçları bekliyorum doktora vermek için.
zor geçti kızlar
kadın olmak ne zor.

herkese yetişeyim şimdi

züleyhacım çok güzel anlatmışsın nişanlını ve ailesini inşallah hep böyle memnun olursunuz birbirinizden.
edacım geçmiş olsun Allah şifa versin sıkma canını canım herşeyin çaresi var. şifa hastanesinde bana da bi doktor önermişlerdi ama unuttum adını.
dilekcim nişanlınla arayı düzeltirsiniz umarım. ben nişanlım kıbrıstayken bile tüm hazırlıklarda aradım haber verdim. hala da o yokken kıyafet vs alacaksam şunu alıyorum diye haber veririm. haber vermek lazım bence. sen ev arıyordun ya sonrasını kaçırmışım ben o 5 odalı evi tutmadın dimi canım.

kübracım selam canım
tamam bir daha öyle demem

edacım biz ilk uyuyunca sarmaş dolaş uyuyoruz kollar bacaklar birbirine geçmiş. o da benim gibi daralıyor. öyle yatıp daldıktan sonra ya o ya da ben açılıyoruz.
gece gece yine kaynaştığımız oluyorda ikimizde rahat yatmayı seviyoruz
ama sakın ayrı yatayım deme canım
alışırsın zamanla.

esracım bende dün okudum çok sevindim canım
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
Allah kolaylığını verir kuzum içini ferah tut.
bana da dua et hayırlı zamanda olsun diye.

selamlar kızlarrr

zeynebim günaydın
sen yokmusun aferin sana yine dün aratmışsın kayınvalideni.
melek kalpli arkadaşım benim

kızlar sonunda düdüklümü aldım çok mutluyum sizi dinledim 4.5 lt fissler edition zaman ayarlı düdüklü aldım buda aradan çıktı çok rahatladım darısı süpürgenin başına

buketim hayırlı olsun
benimkide fisler ama zamanlayıcı olmayanından
bende memnunun canım
düdüklü tencere kardeşi olduk senle

benimkide torbalı.
annemde toz kovalı var.
sanki torbalı daha kolay
ayda bir tozla muhattap oluyorum sadece.

İyiyim tatlım evde takılıyorum hala...Ağustosta işe başlıyacağım o yüzden evin tadını çıkarıyorum şimdilik...
Sen nasılsın? :)

hayırlı zamanda inşallah canım. boyum 168 birazda topuk var eşim hiç 34 göstermiyor.

Evet ya sonunda görebildik Kübrayı. Çok yakışmışsınız canım Allah mutluluğunuzu bozmasın hep katlanarak devam etsin inşallah. Ben evinide çok merak ediyorum Kübra eklesene evininde fotolarını yaa

eşin 34 yaşında mı
hiç göstermiyo valla
çok yakışmışsınız birbirinize
sen kaç yaşındaydın

bende 26 canım. biraz süslüdür eşim .kendine çok bakar onunda etkisi var.

Evet ya sonunda görebildik Kübrayı. Çok yakışmışsınız canım Allah mutluluğunuzu bozmasın hep katlanarak devam etsin inşallah. Ben evinide çok merak ediyorum Kübra eklesene evininde fotolarını yaa

aminn canım teşekkürler. inşallah tekrar ekleyeceğim. tv ünitemizde gelecek bu hafta salona halı aldık bir aynamız kaldı. eksikleirmi tamamlamaya çalışıyorum önce canım

sen kendin anlattın zaten canım kaç defa eczanenin önünde durduk hap almak için diye alamadınız demekki yiyecek ekmeği varmış yavrunuzun[/QUOTE]

Aynen öyle canım. Gerçi ben önümüzdeki haftayı bekliyorum o zaman kalp atışlarını dinlicek doktor ve gelişiyomu normal mi diye bakıcak o yüzden tam kaptırmıyorum kendimi daha

Ayy inşallah canım yaa.. Konuşmuştukyaa eğer ağustosa kadar öyle istediğim gibi bi iş bulamazsam yine bankaya başlıyacağım mecbur :/ o yüzden aramalarımı hızlandırdım biraz :)
Hamilelik olayı çok farklı bişidir diye düşünüyorum... Ama çocuk dünyanın en güzel şeyi Allah günü geldiğinde hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah...:)

esracım bende dün okudum çok sevindim canım
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
Allah kolaylığını verir kuzum içini ferah tut.
bana da dua et hayırlı zamanda olsun diye.

Sağol canım Amin inşallah. Dün hepiniz için dua ettim canım. Allah ım isteyen herkese versin inşallah sende en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsın inşallah canım. Bu arada sanada çok geçmiş olsun içini ferah tut Allah ın izniyle kötü bişey çıkmaz inşallah

ayşecim gerçekten kadın olmak çok zor herşeyi kadınlar çekiyo
acaba tahmin ettiğim yöntemmi uygulandı ki sana
bi arakadşım gitmişti de bebek tedavisi için tüplere bakıyolarmış
kamera gibi bişeyi oraya sokup
öyle bişey mi yani

Allah gönlüne göre versin canım inşallah istediğin gibi içine sinen bir iş olur. Çünkü kadınlar için hem evlilik hem iş hayatını aynı anda yürütmek zaten zor birde iş stresli ve sıkıntılı olunca hayat hepten çekilmez oluyo. Evet canım çok farklı bişey daha bedenen çok farklılık yaşamadım ama ruhsal olarak çok farklı biçok duyguyu biarada yaşıyosun. Amin canım hayırlısıyla hepinizin olur inşallah Allah yokluğunu aratmasın kimseye

kızlar meltemin konuyu okuyunca aklıma geldi. erkekler çok saf olabiliyorlar bazen. benim eşimde elektrikçi. bir firmanın elektirğini döşeyecekti. firma yetkilisi bayan arıyor eşimin numarasını başka bir firmadan almış ilk defa konuşuyorlar. konuşmayı bende duydum sesi biraz yüksek çıkan bir kadın. konuşma aynen böyle.

merhaba rafet bey ben filiz bilmemne. işte işi anlattı sonra ki aramada yeri belirleyecekler. kadın bak hayatım şurdan gireceksin şu yoldan . canım falan. rafetcim.yuhh dedim .senide yolarım onuda ona normal geliyor. dedim bu normal değil ben beni arayan bir adamla böyle konuşayım ofiste olurmu. hemen parladı. tamam idyor haklısın.

nasıl bir firmaymış bu lakayıt konşuyor görevlisi ben bey hanım demekten dilim yoruluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…