2011 gelin adayları buyrun sohbete

az kaldı zuhal, sonra bi de bakmışsın ki zuzu evlenmiiiş

ev konusunu noldu canım? annenin üst dairesi

ahh ahhh edacımmm hayırlısı artık.adam kooperatif bekliyormuş canım teslim ederlerse olur dedi ama gönlüm yok pek apartman huzursuz ya başka yerden ev tutsam hiç olmazsa anneminde havası değişir.

Ay ne hamaratsınız yaaa
ne güzel pizzalar bide çeşit çeşiittt

evlenince seni de görücez, herşeyi yapmak istiyor insan kocası mutlu olsun değişik bişeyler tatsın diye

bugün de taze fasulye yapacağım yanına da cacık
dengeli beslenmemiz lazım

ahh ahhh edacımmm hayırlısı artık.adam kooperatif bekliyormuş canım teslim ederlerse olur dedi ama gönlüm yok pek apartman huzursuz ya başka yerden ev tutsam hiç olmazsa anneminde havası değişir.

hayırlısı olur inşallah zuhalcim

bir bakarsınız zuzudan 3 hafta sonrada ben evlenirim

kısmet

evet aynen öyle... nişanlımla bazen gergin oluyoruz birkaç gündür çok iyiydik derken dün kayınvalideyle konuştum elbise almaya gidelim ikimiz dedi falan e olur bu kez de anneme söyleyince bu işlerin bir usulü vardır ikimiz ne demek hem benimle konuşması gerekir önce dedi.haklı aslında benim kayınvalidem herşeyi kendi kafasına göre yapıyor ama hiç annemden fikir falan almıyor annem de kızıyor dün de bana söylemeycektim aslında ama kızdım dayanamadım dedi... şimdi ister istemez canım sıkkın...

benim annem de aynısını yapıyor
söylüyor söylüyor sonra benim üzüldüğümü görünce de aslında söylemicektim ama napiim çok sinirlendim diyor.
Evlilik hazırlıklarında enteresan bir şekilde herkes garipleşiyor sonradan düzeliyor ama gerginlikleri kaldırması ve görmezden gelmesi gerekenler genelde biz gelinler oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…