2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım diyorumya şuan ikimizde birbirimizden fazlasıyla memnunuz.
Hepsi bitti geçti, zaten kendimizle alakalı çok problem yaşamıyorduk genelde 3. şahıslar sebep oluyordu, artık sadece ikimiz varız.
Eşim her fırsatta iyiki varsın diyor, tabi Allah bilir çünkü daha yolun başındayız, bu güne kadar hep hayırlısını istedim bundan sonrasında da aynı şeyi isteyeceğim.
İnan nişanlılık geri gelsinmi deseler hayatta istemem, bunun yanında ailemide çok özleyeceğim bundan eminim ama bilmiyorum Meltem'cim yaa ben İstanbul'da kalsaydım çok üzülecektim eminim, çünkü çok yakınlarım yanlışlar yaptı bana...

Ben sana herzaman ne dedim hatırlıyosun bunu ne nişanlının ailesine ne de kendi ailene yakın otur dedim sen en dogrusunu yaptın ben de ne ankda ne de istda kalmak istiyorum elimden gelse yurt dısına kaçıp gitmek istiyorum benim bu günlerimi zehir eden herkesden nefret ediyorum ve hakkımı da helal etmiyorum eniştemiz anneni kendi annesinden bile daha üstün görecek annecigine bir odanı hazırlarsın canım gelir senin yanında da kalır en azından ablan var kardesin var aslanlar gibi erkek kardesin var onlar annenin yanında

Günaydın kuzucuklarımmmm
Hepinizin haftanın sondan bir önceki günü çok güzel geçsin :)

Esracım tebrik ederim sonunda sende erdin muradına,darısı şafak sayan gelinlerimizin başına :)
İnşallah ömrünüz boyunca böyle mutlu olursunuz :)

Bugün annemin doğum günü akşam ona gidicez oleyyy
Ama hediye olarak ne alsam bilemiyorum... En zor şey anneme hediye almak :44:

Bugün annemin doğum günü akşam ona gidicez oleyyy
Ama hediye olarak ne alsam bilemiyorum... En zor şey anneme hediye almak :44:

sende bnm gibi yap parasının ver annen alsınbnm annem cok zor begenır hatta begenmezz o yuzden bn oyle yapıorum genelde cunku aldım herseyı gıdıp degıstıryor zaten buarada annenn dogum gunu kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…