- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.301
Esracımm sana tek bir soru soracagım sen de uzaktaydın sizde çok sıkıntılar yasadınız herseyi yalnız yaptın tartısmalarınız oldu evlendikten sonra bunlar geçti demi?ben de dua ediyorum şu zaman su gibi aksa diye ondan sordum canım sana herseyin güzel geçmesine sevindim bir ömür mutluluklar
Canım diyorumya şuan ikimizde birbirimizden fazlasıyla memnunuz.
Hepsi bitti geçti, zaten kendimizle alakalı çok problem yaşamıyorduk genelde 3. şahıslar sebep oluyordu, artık sadece ikimiz varız.
Eşim her fırsatta iyiki varsın diyor, tabi Allah bilir çünkü daha yolun başındayız, bu güne kadar hep hayırlısını istedim bundan sonrasında da aynı şeyi isteyeceğim.
İnan nişanlılık geri gelsinmi deseler hayatta istemem, bunun yanında ailemide çok özleyeceğim bundan eminim ama bilmiyorum Meltem'cim yaa ben İstanbul'da kalsaydım çok üzülecektim eminim, çünkü çok yakınlarım yanlışlar yaptı bana...
herkese günaydın kızlar evlendim ve tekrar aranızdayım bol neşeli günler diliyorum hepimize
Günaydın kızlar ,haftanın son günlerine doğru yaklaşıyoruz ....bir an önce pazar gelsinnn....
mutluluklar canim
hosgeldin aramiza
Günaydın kuzucuklarımmmm
Hepinizin haftanın sondan bir önceki günü çok güzel geçsin :)
Esracım tebrik ederim sonunda sende erdin muradına,darısı şafak sayan gelinlerimizin başına :)
İnşallah ömrünüz boyunca böyle mutlu olursunuz :)
hoşbulduk vla balayındayken bile nete girip bakamadıgım yazamadım ıcın meraklandım yarn cuma çok mutluyum yogun ıb haftann ardından eşimle evde olmann mutlugu şimdiden sardı bnigüsel bir hafta sonu geçirmemizi temenni ediyorum
Bugün annemin doğum günü akşam ona gidicez oleyyy
Ama hediye olarak ne alsam bilemiyorum... En zor şey anneme hediye almak :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?