- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.281
gel tatlımm esra uğradı
hadi yaa nasılmış
nasıl geçmiş
bitmişmi balayı yoksa nerdeymiş şimdi
ayy çok merak ettim kaçırdım yaaa
benim annem de aynısını yapıyor
söylüyor söylüyor sonra benim üzüldüğümü görünce de aslında söylemicektim ama napiim çok sinirlendim diyor.
Evlilik hazırlıklarında enteresan bir şekilde herkes garipleşiyor sonradan düzeliyor ama gerginlikleri kaldırması ve görmezden gelmesi gerekenler genelde biz gelinler oluyoruz
ya kızlar ben adet oldum şimdi de ,sinir krizi geçircem artık...ne zaman kurtulucam ben bu dertten yaa....:18: :18:
ilk söylediğimde birşey demedi ve genelde de söylememeye çalışıyor farkındayım ki zaten ben de yapılan yanlışları görüyorum ama elimden birşey gelmiyor şu düğün bir geçsin sonrası önemli... umarım şimdi yapılan yanlışlar daha sonra olmaz da sadece şu anda üzüldüğümüzle kalırız...
ya kızlar ben adet oldum şimdi de ,sinir krizi geçircem artık...ne zaman kurtulucam ben bu dertten yaa....:18: :18:
salon isi ne zaman netlesecek buket
deliçok hoşsun güldürdün beni canım ya
içini ferah tut mervecim, düğünden sonra herkes hiçbişey olmamış gibi davranıyor
hazırlık döneminde ne olursa orda kalıyor
Allah Allah,
doktora görünmen şart oldu bence,
en yakın tarihe randevu almaya çalış canım
slm kızlaar ben geldim...
Evlendik sonunda,şuan Kıbrıstayız bugün evdekalmayakarara verdik.
Harika bir yer kafa dinliyoruz.
Nişanlım tepemde dolaşıyor sık sık yazamayabilirim.
Öpüyorum hepinizi...
canim simdi ciktim doktorun yanindan onemli birsey yok takipte kal dedi
cok sukur
3 ay sonra bida gidicem
kizlar unkapanini bilen var mi.yol soracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?