2011 gelin adayları buyrun sohbete

ilk söylediğimde birşey demedi ve genelde de söylememeye çalışıyor farkındayım ki zaten ben de yapılan yanlışları görüyorum ama elimden birşey gelmiyor şu düğün bir geçsin sonrası önemli... umarım şimdi yapılan yanlışlar daha sonra olmaz da sadece şu anda üzüldüğümüzle kalırız...

içini ferah tut mervecim, düğünden sonra herkes hiçbişey olmamış gibi davranıyor
hazırlık döneminde ne olursa orda kalıyor

Allah Allah,
doktora görünmen şart oldu bence,
en yakın tarihe randevu almaya çalış canım

dün şirket doktorumuzla görüştüm,korkulacak bişey yok panik yapma...yara gibi düşün,şu an iyileşme sürecindesin bu 3 günde,5 günde 10 günde sürebilir dedi.cuma gününe kadar bekleyip ondan sonra karar verelim napacağımıza dedi...cuma gününü bekliyorum şu an...ama adette olunca ikisi nasıl ayırt edilir bilemiyorum canım ...

Ayy nişanlım demeye alışmışım, eşim demek garip geliyor :))
Kocacım demeye utanıyorum :))
Hazır eşim yokken muhabbetin belini kırardık keşke burada olsaydınız yaa (
Kınam ve nikahım çok güzel oldu ama aynı zamanda garip oldu, ikimizde o kalabalık içinde çok yalnızdık herşeye yetişmeye çalıştık, gereğinden fala koşuşturduk.
Hatta gelin yatağımı bile kendim hazırladım, oda nedir yere kalın bir yorgan üstüne çarşaf o kadar, dolap bomboştu, sabah uyandık eşim yukarıdan yumurta alıp geldi.
Neyse bitti gitti, ikimizde üzüldük ama her işte vardır bir hayır diyorum, herşey çok güzel olsaydı ailemden ayrılmak çok zor olurdu.
Nikaha girerken duvağımı bile kapatamadım panikten, oturunca birilerine söyledimde gelip kapattılar artık.
Ama yinede eşimle evlenmek çook güzel, onun eşi olmak paha biçilmez.
Oda diyorki seni benimle tanıştırandan Allah razı olsun, ona sarılmaya doyamıyorum geceleri, hatta öyle oluyorki birbirimize sarılmaktan uyuyamıyoruz :))
Bu arada sarılıyoruz diyorum çünkü şuan hastayım
Bir ara paranoyak olmuştum meğer hepsi boşaymış, ben çok zor olacağını düşünüyordum, zor oldu ama çok değil, gerçi hala acı çekiyorum ama 2 gündür rahatım
İşte böyle kızlar evlnediğim için çok mutluyum fakat üzüldüğüm noktalarda olmadı değil, eşim hala şaşırıyor kendi ailesine, çünkü accayip bir ilgisizlik vardı.
Çok kalabalıktı ama yalnızdık, neyseki arkadaşlarımız bizi yalnız bırakmadı.
Kına gecesinde benim arkadaşlarım süper bir sürpriz hazırladılar bana, çook hoşuma gitti, herkesi gülmekten kırdılar.
Yalnız evden ayrılmak çok zor oldu, herkes çok ağladı, annem sarılıp sesli sesli ağladı artık dayanamadı sanırım, erkekler bile ağladı kardeşim sıkı sıkı sarıldı arabada boynuma...
İzmir yolculuğumuz çok güzel geçti, feribotta eşimle beraber titaniği canlandırdık
İşte böyle kızlar size destan yazdım ama anlatmadığm çok detay var, sahalara dönünce bol bol muhabbet ederiz.
Yarın altın kumsala gidicez, Kıbrıs'ın denizi bir harika, su boğazıma kadar gelse bile ayaklarımı cam gibi görüyorum, kesinlikle tavsiye ederim plajlar bomboş, özellikle benim gibi kıskanç eşi olanlar için ideal...

Bu arada annemin gelinlik eldivenlerini taktım nikahımda herkes çook beğendi,gelinliğime tam uyum sağladı, kuafördeki bayanda çok beğendi gelinliğimi.
Kına gecemde elbisem şeker pembesiydi, arkadaşlarım masal prenseslerine benziyorsun dediler :))
Hiç ummadığım arkadaşlarım geldi çok memnun ettiler beni...

Esracımm sana tek bir soru soracagım sen de uzaktaydın sizde çok sıkıntılar yasadınız herseyi yalnız yaptın tartısmalarınız oldu evlendikten sonra bunlar geçti demi?ben de dua ediyorum şu zaman su gibi aksa diye ondan sordum canım sana herseyin güzel geçmesine sevindim bir ömür mutluluklar
slm kızlaar ben geldim...
Evlendik sonunda,şuan Kıbrıstayız bugün evdekalmayakarara verdik.
Harika bir yer kafa dinliyoruz.
Nişanlım tepemde dolaşıyor sık sık yazamayabilirim.
Öpüyorum hepinizi...

canim simdi ciktim doktorun yanindan onemli birsey yok takipte kal dedi
cok sukur
3 ay sonra bida gidicem

kizlar unkapanini bilen var mi.yol soracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…