- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.921
hangi eda canım dönmüş mü yoksa balayından?
buketcim sağol canım. ay yeğenime o kadar tuaf oldum ki sanki benim çocuğum ya etimden et kestiler sanki o derece görünce böyle her yanıma iğne batar gibi
denizciğim çok geçmiş olsun acil şifalar yeğenine
başınızda sağolsun.
mekanı cennet olsun inş.
günaydın kızlar
bende de ağırlık var bugün
hava kapalı ve soğuk
wallahi bu haftada da kaynanamlar burda annem isyanları oynuyo benim için sorun yok ama annem sorun yapıp duruyo hafta sonu nışanlımlaydım pazar kaynanamı kahvaltıya götürdük tabi benim anacım yine isyan ediyodu
günaydın kızlar iyi haftalar
çok keyifsiz ve morelsizim cumartesi yeğenim ameliat oldu hem geniz eti hem sünnet hem kulağa pil takıldı 4 yaşnıda sonra akşam üstü de dedemi kaybettik haberi geldi. ankara uğurladık annemleri bugün öğlende defnedilecek
haftasonu kazaya kurban gidiyorduk kızlar
daha doğrusu bizim kendi pimpirikliğimizden kaynaklandı
pazar günü uzun uğraşlar sonunda bulduğumuz eczaneden ertesi gün hapı alarak içimi rahatlattım
yoksa bir ay eşimin başının etini yerdim ben
ya bebek olursaa :)
denizz başın sağolsun canım.
kradese gecmıs olsun cok ALLAH şifa versn cnm bir an iyileşsin üzüldm bnde dedende nur içinde yatsın
Ben geldim kızlar...
Başın sağolsun denizcim.Allahım mübarek üç aylarda günahlarını affetsin inşallah nur içinde yatırsın.
şu pazartesileri bir kerede yorgun olmadan gelebilecekmiyim acaba işe
ayy sorma akasya bnde sbah mutlu mesut geldm ancak iş yerinde ki yüzü asık insanlardan bıktım vla bu ne yaa millet gülümesemekten aciz olunca bnmde keyfım kaçti ama bak pozitif düşünüp haftayı güsel geçirecegiz:)))
olsun zeynep teyze olurduk ne var sanki:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?