2011 gelin adayları buyrun sohbete

buketcim sağol canım. ay yeğenime o kadar tuaf oldum ki sanki benim çocuğum ya etimden et kestiler sanki o derece görünce böyle her yanıma iğne batar gibi

e kendi çocuğun olmasada kardeş çocuğu ablada farklı oluyor zaten e birde siz zaten çk yakınsınız normal canım böyle hissetmen

haftasonu kazaya kurban gidiyorduk kızlar
daha doğrusu bizim kendi pimpirikliğimizden kaynaklandı
pazar günü uzun uğraşlar sonunda bulduğumuz eczaneden ertesi gün hapı alarak içimi rahatlattım
yoksa bir ay eşimin başının etini yerdim ben
ya bebek olursaa :)

yazık kız annene :))yemek bulaşık temzlk ayy hıç kolay misafir agırlaması tabi senn nişanlınla keyfın iyi:)))bnm babam hiç yollamıştı kaynanama kalmaya annemle günbirlik ziyaret edip gelioduk ama şimdi rahat gidp kalıom birde bna çok iyi bakıo önüme koyuo önümden alıo iş yaptırmıo ohhh

olsun zeynep teyze olurduk ne var sanki:)))

şu pazartesileri bir kerede yorgun olmadan gelebilecekmiyim acaba işe

ayy sorma akasya bnde sbah mutlu mesut geldm ancak iş yerinde ki yüzü asık insanlardan bıktım vla bu ne yaa millet gülümesemekten aciz olunca bnmde keyfım kaçti ama bak pozitif düşünüp haftayı güsel geçirecegiz:)))

evet yeliz hafta öyle çabuk geçiyorki. motive ediyorum kendimi bu haftada böyle hızlı geçecek diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…