2011 gelin adayları buyrun sohbete

cuma günü dışarı çıktık küçük altınları bilezik yapmaya bir tane bu arada altn alın düşmüş :)
sonra ee geçtik yorgun
cumartesi zaten işe gelemdim ama sabah 9 dan akşam 4 kadar hastanedeydim sonra eve geçtim yemek bulaşık sonra tekrar annemlere dede haberi için pazrda yeğenimin yanında oldukça yorgunum bende

Günaydın kızlar

denizcim çok geçmiş olsun yeğenin için
ayrıca başın sağolsun
üst üste gelmiş zor
allah'ım sabırlar versin denizim

tabiki gel bakalım tanıyalım seniii

mayısta nişanlandım 8-9 ekim çanakkalede düğünüm 15 ekimde burdurda balayını ayarladık evi tuttuk 15 temmuzdan sonra ev bizim şuan tekirdağdayım ailem çanakkaleli nişanlım burdurlu ama çanakkalede çalışıyor ben 22 o 25 yaşında şimdilik böyle

sağol züleyhacım sorma üst üste geldi zaten bu tarz şeylerde çok güçsüzümdür ama dedem için yinede içim yansada inan sevindim çok çekti ramazan bayramından beri zaten bir süre biz baktık biliyorsundur gelen giden bazen isyan bayrakları çekiyordum yatalaktı 90 geçikti inşallah şimdi rahata eder hortumla beslen konuşamıyor sürekli yatıyor çok zordu acı çekiyordu artık çekmeyeceğine seviniyorum allah günahların affetsin

hoşgeldin okyonus,memleketliyiz.1 ay önce benimde ç.kalede düğünüm vardı.hayırlısı olsun canım...

hoşgeldn diyelim ozaman smdiden mutluluklar balayına nereye gıdıyorsunuzzz ay merak etmesem olmaz:)))

edda beni çatlatacak nasıl geçti nasıl oldu merak ediyorum
buket meşhur soruyla karşılarsın artık :)

ay yok cnm ya.
uyku uyumadım zaten panikten
kabuslar gördüm durdum hep

edaaaa gel kuşum sorumu hazırladım bekliyorum

ben sana dedim zeynepcim tüm planların gerçekleşmeden anne olacaksın sen içime doğuyor

zeynep valla ben bu konularda pek bir bilgisizim mesela ertesi gün hapı felan ne gibi durumlardaiçiliyor anlamam yani

edaaaa gel kuşum sorumu hazırladım bekliyorum

ben sana dedim zeynepcim tüm planların gerçekleşmeden anne olacaksın sen içime doğuyor

deniz kritik bi durum hissettiğinde işte gebeliği önlemek için ertesi gün hapı diye satılıyor eczanelerde alıyorsun 72 saati geçmicekmiş öle dedi içinde de öle yazıodu
2 tane minik haplar
ikisini aynı anda içtim
akıntım geldi biraz
işte kondom yırtılması vs biiyler yazıodu
aslında bizim için gerek yoktu ama benim sinirim tuttu galiba ya da korkaklığım.

buketim yok cnm hiç düşünmüyrm
anne olmayı elbette çok istiyrm ama zamanı değil
böle bi durumda bile eczaneye gittiysem düşün yani
eşimde istemior zaten şuanda
birde ben fikirlerimden kolay kolay caymam
bişiy böle böle olcak die geçirirsem içimden mutlaka onu öyle yaparım

evet denizim acı çekmektense rabbim kurtarmış
yerinde rahat olsun...

Bende öyle sulu göz bir hafta sonu geçirdim ki.

Cuma günü sevdiceğime süpriz doğum günü partisi yaptım.
Kayınvalidemi aradım buğün sevdiceğimin doğum günü müsaitseniz size geleceğim dedim.
Normalde biliyorsunuz ben gitmiyorum.Neyse akşam işden çıktım pasta aldım hediye olarak gömlek aldım istiyordu canımıniçi.
Kayınvalideme gittim.Oda demez mi teyzesinide çağıralım ersinin kuzenlerinide çağıralım.
doğum gününü unutmuş meğer.Sonra işde aradı herkes mırın kırın etti.Dedim madem istiyor nişanlımda mutlu olur.
Hemen aradım teyzesini,kuzenlerini,herkes bende orda olunca tamam geliriz dediler.Kalabalığız filan dediler.
Kayınvalidem kalabalıkdan hoşlaşmıyor heral dedim olsun gelin hazırlıkları ben halledicem.Çoluk çocuk herkes bir anda geldi.
Sonra sevdiceğim geldi.Beni evde biliyordu karşısında görünce şok oldu.Kalabalık birde sonra elimi tuttu odasına götürdü.
Sarıldı öptü fıstığım benim doğum günü hediyem misin sen dedi.Bu benim ilk doğum günüm biliyor musun dedi.
İlk kez mum üfledim fıstığım bana süpriz yapmış dedi.Bütün kuzenleri filan diyorlar sen hatununa dua et bizi 5 dkda topladı buraya.
Enişteleri bile nilay artık bizden onun yanında çekinmiyoruz çok sıcak kanlı filan diyorlar.Annesi çok kıskandı nişanlımda fark etti.
Sonra beni eve bırakdılar...Çok ama çok güzeldi

Ertesi günde sınavı var sevdiceğimin geç buluşucaz.Bende hemen haber vermedi diye sinirlendim.
Evde oturuyorum ama tek başıma çıktım dolaşıyorum dedim.Ay bir sinirlendi çocuk.
Akşam geleyim dedi yok istemiyorum buluşmak dedim.Bize gelme sakın annemler beni seninle biliyor dedim.
Sonra buluştuk tabi buz gibiydi.Ben zaten görünce tırstım :) Alttan aldım yok ikna olmuyor.
Sonra ben birden başladım ağlamaya.Beni eve götür iyi değilim dedim.
Eminönünden eve gelene kadar ağladım.Duramıyorum bir türlü.
Peçeteyle siliyor gözyaşlarımı fıstığım ben burdayım seninim ne oldu diyor.
Yok durmuyor gözyaşlarım.Neyse sonunda kendime geldim.Oturduk konuştuk gezdik güldük.

Ertesi gün bir ağrı.Regl dönemi hiç aklıma gelmemişdi.Dedim dün ondan böyle duygusaldım demek ki.
Bu seferde ağrı için ağladım.Akşamda nişanlım film izliyor benle ilgilenmiyor diye ağladım.
Filmi izlemesinide ben söylemişdim:) Sonra dayanamadı benimki yatağından kalktı geçti oturma odasına.
Bana masal anlattı,şarkı söyledi,tatile gittik şimdi fıstığım denize giriyoruz diyor.
Ben giremem diyorum ağlamaklı bir sesle:) Tamam o zaman fıstığım sen güneşleniyorsun ben giriyorum diyor.
Beni yanlız bırakıp denize mi giriyorsun diyorum.Nasıl gülüyor halime:) Gülme bak iyice sinirleniyorum diyorum.
Sonra masal dinleye dinleye uyumuşum:)Şimdi gülüyorum halime :)

Son düzenleme:
Herkese günaydınn

Başın sağolsun canımmm dedenin mekanı cennet olsun
yeğeninede geçmiş olsunn

nurgül benim eşim hayatta o kadar nazlanmama gelemez yani okudum okurken güldüm hayal ettim aynı duruma kendimi koydum herkesin yapısı ne kadar değişik dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…