- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.941
günaydın kızlar bende ekim geliniyim benide aranıza alırmısınız:97:
Günaydın kızlar
denizcim çok geçmiş olsun yeğenin için
ayrıca başın sağolsun
üst üste gelmiş zor
allah'ım sabırlar versin denizim
tabiki gel bakalım tanıyalım seniii
ay yok cnm ya.
uyku uyumadım zaten panikten
kabuslar gördüm durdum hep
mayısta nişanlandım 8-9 ekim çanakkalede düğünüm 15 ekimde burdurdabalayını ayarladık evi tuttuk 15 temmuzdan sonra ev bizim şuan tekirdağdayım ailem çanakkaleli nişanlım burdurlu ama çanakkalede çalışıyor ben 22 o 25 yaşında şimdilik böyle
mayısta nişanlandım 8-9 ekim çanakkalede düğünüm 15 ekimde burdurdabalayını ayarladık evi tuttuk 15 temmuzdan sonra ev bizim şuan tekirdağdayım ailem çanakkaleli nişanlım burdurlu ama çanakkalede çalışıyor ben 22 o 25 yaşında şimdilik böyle
edda beni çatlatacak nasıl geçti nasıl oldu merak ediyorum
buket meşhur soruyla karşılarsın artık :)
ay yok cnm ya.
uyku uyumadım zaten panikten
kabuslar gördüm durdum hep
pöffffffffffffffffffffff bugün akşam olmaz hayatta
hoşgeldin okyonus,memleketliyiz.1 ay önce benimde ç.kalede düğünüm vardı.hayırlısı olsun canım...
zeynep valla ben bu konularda pek bir bilgisizim mesela ertesi gün hapı felan ne gibi durumlardaiçiliyor anlamam yani
edaaaa gel kuşum sorumu hazırladım bekliyorum
ben sana dedim zeynepcim tüm planların gerçekleşmeden anne olacaksın sen içime doğuyor
hoşgeldn diyelim ozaman smdiden mutluluklar balayına nereye gıdıyorsunuzzz ay merak etmesem olmaz:)))
sağol züleyhacım sorma üst üste geldi zaten bu tarz şeylerde çok güçsüzümdür ama dedem için yinede içim yansada inan sevindim çok çekti ramazan bayramından beri zaten bir süre biz baktık biliyorsundur gelen giden bazen isyan bayrakları çekiyordum yatalaktı 90 geçikti inşallah şimdi rahata eder hortumla beslen konuşamıyor sürekli yatıyor çok zordu acı çekiyordu artık çekmeyeceğine seviniyorum allah günahların affetsin
oo dha şimdiden akşamı düşünmeyin hem burda vakit geçiyor o kdar karamsar olma ama(
günaydın kızlar iyi haftalar
çok keyifsiz ve morelsizim cumartesi yeğenim ameliat oldu hem geniz eti hem sünnet hem kulağa pil takıldı 4 yaşnıda sonra akşam üstü de dedemi kaybettik haberi geldi. ankara uğurladık annemleri bugün öğlende defnedilecek
17- 21 ekimde antalya sidedeyiz canım
ooh şimdiden iyi tatiller bol bol gezin eğlenn tadını cıkartın vla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?