2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar iyi haftalar

çok keyifsiz ve morelsizim cumartesi yeğenim ameliat oldu hem geniz eti hem sünnet hem kulağa pil takıldı 4 yaşnıda sonra akşam üstü de dedemi kaybettik haberi geldi. ankara uğurladık annemleri bugün öğlende defnedilecek

günaydınlar

denizim hem çok geçmiş olsun canım benim hem de başınız sağolsun
Dedenin mekanı cennet olsun

yeğenin için acil şifalar diliyorum deden için başınız saolsun allah taksiratlarını affetsin cnm

günaydın kızlar...iyi haftalar...

denizcim öncelikle çok geçmiş olsun.bir an önce iyileşir inş yeğenin.aynı zamanda başınız sağolsun.Allah dedenin mekanını cennet eylesin canım...

onun yerine yemek takımı gördüm günlük, mor renk :/ çatladım onu aldım annem kızdı

bende günlük yemek takımımı alamadım daha beğenemiyorum sen nerden aldın?

Günaydın kızlar bende de aynı durum var alıcılarım kapalı hala 8 saat uyuyorum ama gene uykumu alamıyorum:S

Denizcim üst üste geldim yeğenin daha küçükmüş ama sağlığı için olması gerekiyormuş demekki Allah acil şifalar versin inşallah. Dedenede üzüldüm canım başınız sağolsun.

günaydın kızlar...iyi haftalar...

denizcim öncelikle çok geçmiş olsun.bir an önce iyileşir inş yeğenin.aynı zamanda başınız sağolsun.Allah dedenin mekanını cennet eylesin canım...

sağolasın canım işte insanın ne olacağı belli değil odada diyordu babam yeğenim ameliyat olmasa idi cumadan gidip görecekti işte kısmet sağ ken nasip olmadı görmek yaşı 90 geçikti ama yinede üzülmemek elde değil malesef

denizciğim çok geçmiş olsun acil şifalar yeğenine
başınızda sağolsun.
mekanı cennet olsun inş.

günaydın kızlar
bende de ağırlık var bugün
hava kapalı ve soğuk

buketcim sağol canım. ay yeğenime o kadar tuaf oldum ki sanki benim çocuğum ya etimden et kestiler sanki o derece görünce böyle her yanıma iğne batar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…