- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.901
Günaydın canlar herkeze mutlu hafta sonları diliyorum
haftasonuna dha vr ama yaaa((asyacım
aaaa ben ne yazmışım yanlış yazdım cnm ya daha uyanamadım heralde
olsun asyacm aynı durumdayız şu mesaileri saat 10 a alsalar hiç fena olmaz bizde uykmuuzu almış oluruz dimi ama:))
neler yaptınız hafta sonu bakalım kaynatacak neler vr elimizde:)))
günaydın kızlar iyi haftalar
çok keyifsiz ve morelsizim cumartesi yeğenim ameliat oldu hem geniz eti hem sünnet hem kulağa pil takıldı 4 yaşnıda sonra akşam üstü de dedemi kaybettik haberi geldi. ankara uğurladık annemleri bugün öğlende defnedilecek
çok keyifsiz ve morelsizim cumartesi yeğenim ameliat oldu hem geniz eti hem sünnet hem kulağa pil takıldı 4 yaşnıda sonra akşam üstü de dedemi kaybettik haberi geldi. ankara uğurladık annemleri bugün öğlende defnedilecek
onun yerine yemek takımı gördüm günlük, mor renk :/ çatladım onu aldımannem kızdı
günaydın kızlar...iyi haftalar...
denizcim öncelikle çok geçmiş olsun.bir an önce iyileşir inş yeğenin.aynı zamanda başınız sağolsun.Allah dedenin mekanını cennet eylesin canım...
eda ile faceden konuştuk yoğunmuş gelecekmiş birazdan
bende günlük yemek takımımı alamadım daha beğenemiyorum sen nerden aldın?
Günaydın kızlar bende de aynı durum var alıcılarım kapalı hala 8 saat uyuyorum ama gene uykumu alamıyorum:S
Denizcim üst üste geldim yeğenin daha küçükmüş ama sağlığı için olması gerekiyormuş demekki Allah acil şifalar versin inşallah. Dedenede üzüldüm canım başınız sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?