- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.221
ayhhh dais in colors bi pike takımı almıştım uyuyamadık kocamla
kaşınmaktan. ki kullanmadan önce yıkadım ve ütüledim yinede sert geldi
ya da biz cok hassaslaştık hemen başka takım serdik
mutlaka kumaşına dokun canım almadan önce
canım her canlının doğum tarihi ve nikah tarihi değişmez sen ne yaprsan yap neyle korunursan korun. Tabiki tedbir ini alıcaksın ama olucağı varsa oluyo şekil A da görüldüğü gibi canım:) Çünkü yanlış anlaşılmasın sakın ama ben hani hep şey düşünürdüm bilinçsiz olunca çocuk olur falan. Sonuçta ben kendimi yetiştirmişim bilgilendirmişim neyi nasıl yapıcağımı biliyorum diye böyle bi korku yaşamıyodum evlendikten 1-2 yıl sonra çocuk yaparız diyodum ama işte hayat plan yapmakla olmuyo. Şarkı daki gibi insan hayal kurarmış kader gülermiş öyle bişey yani senin istediğin kadar hayatını planla programla herşeyi doğru yap ama hiç beklemediğin anda beklemediğin şeyler olabiliyo. Şuanki psikolojimi anlatmanın imkanı yok yani herşeyi düşünüyorum artık tamam çocuk oldu Allah rızkı nıda verir ama iş öyle değil işte insanın aklına herşey geliyo. Tamam eşimle 5 yıldır beraberiz herşey çok güzel ama evlilik nasıl olucak beraber bi hayatı paylaşabilicekmiyiz. Yada sonuçta tam birbirimize doyamamışken çocuk oldu ister istemez cinsel hayatın etkileniyo. Sonra diyosun kilo alıcam ya kocam beni beğenmez yaa birsürü şey işte hayat zor kızlar hakkımızda hayırlısı
kızlar bankaya gittim geldim bende baya gitmiş muhabbet. ne güzel heidyeler gelmiş. bana çok feci hediyeler geliyor kızlar ya. hep su bardağı ve sürahi
yakında bardakçı açabilirim. bir tanede kahve fincan seti geldi o kadar.
düşüncelerimle düşüncelerinin buluştugu yazıılar bunlar..Rabbim neyi nasip ediyosa o olucak..Hayırlısını versin hepimize inşallah..sorumluluk çok fazla var omuzlarımızda..dün eve bıraktı eşim beni..yarım saat sonra eve gelmiş uyumusum ben..gelmeden çay koymamı istemişti ama ben yorgun düştüm uyumustum..ayşe geldi aklıma eşine sandviç hazırlamadan göndermişti bigün unutmustu..ondaki vicdan rahatsızlıgını dün bende yaşadım..eşine bunun için bile anaç yaklaşabiliyosak çocuklarımız oldugunda neler olucak kimbilir.. evinize huzur bereket getirsin.Rabbim sana ve bizlere hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin..
days in colors un ürünlerine pek iyi demiyorlar canım nevresimde taç sarev yada özdilek tercih et bence
ya hediye seçilmez ayıptır diyceğim ama numara yapmama gerek yok siz yabancı değilsinizPara verseler daha makbule geçer aslında ne istersek onu alırdık
kızlar bankaya gittim geldim bende baya gitmiş muhabbet. ne güzel heidyeler gelmiş. bana çok feci hediyeler geliyor kızlar ya. hep su bardağı ve sürahi
yakında bardakçı açabilirim. bir tanede kahve fincan seti geldi o kadar.
Çiğdemcim baktım resimlerine canım allahım bir ömür boyu mutlu etsin inşallah kuzum.
Mekan çok hoş beylerbeyi mi orası bizim oraya çok benzettim?
adaşım kaç kere yazdım kapatmak zorunda kaldım kısmet olmadı yazmak..
Kızlar bazı özel durumları konusmak istemiyorum bana kızdınız belki ama..
Burası herkes tarafından okunuyo kızlar..artık dikkatli olalım hepimiz..
tatlım açma kutularını sende birine giderken hediye götürürsün onları
ay kızlar bugün annem tel etti kuaföre gidicem izin al da birlikte gidelim die
bende deim anne yok git sen belki önemli bişiy olur kullanmam gerekir.
Neyse annem giderken düşmüş
film fln çektirmişler
off gitseydim keşke yanında nasıl üzüldüm panik oldum ya
bütün gün hastanedeymişler
masionette ve englisch home da fena değil
özdilek ve dais in colors dan memnun kalmadım ben ki hepsini paraya kıyıp pamuk saten aldım.
benim sıralamam
1. Taç
2. Sarev
3. Linens
4. Masionette
5. Englisch Home
evet canım beylerbeyi sarayı, bende üsküdarlıyım, ama artık emirgan :S sende ordamı oturuyosun? bu arada tşk ederim güzel dileklerin için, Allah hepimize sevdiklerimizle güzel ömürler nasip etsin
ya hediye seçilmez ayıptır diyceğim ama numara yapmama gerek yok siz yabancı değilsinizPara verseler daha makbule geçer aslında ne istersek onu alırdık
o zaman biz yanlış yaptık keşke yazmasaydık okuyan okudu zaten ayrıntısına kadar eda uyarsaydın keşke yazarken ...bizide
katılıyorum sana buket,
ben birinin evine giderken mümkün olduğu kadar orjinal hediyeler aldım ki bana da öyle orjinal değişik şeyler gelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?