2011 gelin adayları buyrun sohbete

hiç aklıma gelmedi kumaşına dokunmak tatlımmm sağol açar bakarım tabeee

düşüncelerimle düşüncelerinin buluştugu yazıılar bunlar..Rabbim neyi nasip ediyosa o olucak..Hayırlısını versin hepimize inşallah..sorumluluk çok fazla var omuzlarımızda..dün eve bıraktı eşim beni..yarım saat sonra eve gelmiş uyumusum ben..gelmeden çay koymamı istemişti ama ben yorgun düştüm uyumustum..ayşe geldi aklıma eşine sandviç hazırlamadan göndermişti bigün unutmustu..ondaki vicdan rahatsızlıgını dün bende yaşadım..eşine bunun için bile anaç yaklaşabiliyosak çocuklarımız oldugunda neler olucak kimbilir.. evinize huzur bereket getirsin.Rabbim sana ve bizlere hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin..

ya hediye seçilmez ayıptır diyceğim ama numara yapmama gerek yok siz yabancı değilsiniz Para verseler daha makbule geçer aslında ne istersek onu alırdık

çok şükür eda evlendin de eşim diyorsun artık manita lafından kurtuldum

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
esra isim düşündün mü hiç aklından geçtimi hamile olduğunu anlayınca
bir an ilk aklına gelen bir isim oldumu
hayırlsııyla kucağına almayı nasip etsin ilk olarak merak ettim

mesela ben çok zamandır kzıım olursa ismini zeynep itiyorum

Çiğdemcim baktım resimlerine canım allahım bir ömür boyu mutlu etsin inşallah kuzum.
Mekan çok hoş beylerbeyi mi orası bizim oraya çok benzettim?

days in colors un ürünlerine pek iyi demiyorlar canım nevresimde taç sarev yada özdilek tercih et bence

masionette ve englisch home da fena değil
özdilek ve dais in colors dan memnun kalmadım ben ki hepsini paraya kıyıp pamuk saten aldım.
benim sıralamam
1. Taç
2. Sarev
3. Linens
4. Masionette
5. Englisch Home

adaşım kaç kere yazdım kapatmak zorunda kaldım kısmet olmadı yazmak..
kızlar bazı özel durumları konusmak istemiyorum bana kızdınız belki ama..
burası herkes tarafından okunuyo kızlar..artık dikkatli olalım hepimiz..

Zaten kına gecesinde gelen hed,yelikleri almadım bile yer yok diye annemde kaldı
bardak kahve takımı borcam geliyor koydum bir sürü evlenecek ar felan var onlara götürrüüm

ya hediye seçilmez ayıptır diyceğim ama numara yapmama gerek yok siz yabancı değilsiniz Para verseler daha makbule geçer aslında ne istersek onu alırdık

Tamam buko mesaj alınmıştır ben sana para gönderiririm
Yada dur kız sen benden önce evlenirsen sen gönderirsin malum ben hazırlıklara devam ediyor olcam elim sıkışık olur

Kübroşumm kıyamam kızz bende o tarz şeyleri almıyorum getirirler diye.
Kayınvalidem bana tenrece alma getirirler demişti biran o aklıma geldi tüylerim ürperdi

Son düzenleme:
tatlım açma kutularını sende birine giderken hediye götürürsün onları

ay kızlar bugün annem tel etti kuaföre gidicem izin al da birlikte gidelim die
bende deim anne yok git sen belki önemli bişiy olur kullanmam gerekir.
neyse annem giderken düşmüş
film fln çektirmişler
off gitseydim keşke yanında nasıl üzüldüm panik oldum ya
bütün gün hastanedeymişler

Çiğdemcim baktım resimlerine canım allahım bir ömür boyu mutlu etsin inşallah kuzum.
Mekan çok hoş beylerbeyi mi orası bizim oraya çok benzettim?

evet canım beylerbeyi sarayı, bende üsküdarlıyım, ama artık emirgan :S sende ordamı oturuyosun? bu arada tşk ederim güzel dileklerin için, Allah hepimize sevdiklerimizle güzel ömürler nasip etsin

o zaman biz yanlış yaptık keşke yazmasaydık okuyan okudu zaten ayrıntısına kadar eda uyarsaydın keşke yazarken ...bizide

geçmiş olsun canım nerden bilecektin ki böyle olacağını önermli birşey yoktur inş.

masionette ve englisch home da fena değil
özdilek ve dais in colors dan memnun kalmadım ben ki hepsini paraya kıyıp pamuk saten aldım.
benim sıralamam
1. Taç
2. Sarev
3. Linens
4. Masionette
5. Englisch Home

özdileğin pamuk sateninden memnun kalmadın mı ben 2 tane sarev aldım birkaç tanede özdilek alırım diyordum babamla alışverişe gittiğimizde sepete atmayı düşünüyorum da

evet canım beylerbeyi sarayı, bende üsküdarlıyım, ama artık emirgan :S sende ordamı oturuyosun? bu arada tşk ederim güzel dileklerin için, Allah hepimize sevdiklerimizle güzel ömürler nasip etsin

Yok canım ben beykozdayım.Ama kabataşda çalışltığım için hergün üsküdardayım diyebilirim.
Sahili en fovari mekanlarımdan biridir seviyorum orayı.Görünce hoşlaştım doğru seçim olmuş kesinlikle.

Zenepcim kuzum olacağa çare olmuyor malesef ki.Sende gitseydin yine olurdu allahım beterinden saklasın sen üzme kendini.
Çok geçmiş olsun.

ya canım tabiki hediye ama insan istiyorki işe yarar bişey olsun. yani bardak saçma. herkes bilirki bir kız evine çeyi zolarak bardak almıştır. ucuz bişey arıyorsan illa ev hediyesi almak zorunda değilsin. mesela bizim komşu daha ben evlenmeden bana iç çamaşırı takım almış. 10 tl bile vermemiştir eminim ama çok güzel kullanıyorum. valla geçen gelen arkadaşlarımdan biri bana çay bardağı getirmiş . şok oldum yani bence bu kadarıda ayıp.

katılıyorum sana buket,
ben birinin evine giderken mümkün olduğu kadar orjinal hediyeler aldım ki bana da öyle orjinal değişik şeyler gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…