- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.201
kızlar bana noluyo kendimi hiç iyi hissetmiyorum ..acayip uykum var..adet geciktiriciyi 2 gündür içmiyorum olamadım bi türlü onunda sıkıntısı var..
kızlar bana noluyo kendimi hiç iyi hissetmiyorum ..acayip uykum var..adet geciktiriciyi 2 gündür içmiyorum olamadım bi türlü onunda sıkıntısı var..
senin mufağında küçük çeyizinde çoktu kendi çeyizlerine yer kalmamıştı iyi yapmışsın annende kullanırsın sende
ev hediyesi nler geldi kızlar size
ben borcam almamıştım evlenince gelir die gelmediii
küçk bir borcam almam lazım bende ki kocaman :)
çok şık kahve fincanı geldi
3lü salata tabakları geldi
borcam tarzı ama borcam olmayan bir kase gibi bişiy geldi.
daha gelir mi bilmem :)
öyle oluyo canım düğünden sonra hemen atamazsın yorgunluğunu biraz böyle gidicek zamanla alışıyosun. Normal canım bırakınca hemen olamaman bünyeye bağlı merak etme olursun bugün yarın
yarın olursun canım bende bıraktığımın 3. günü olmuştum
zeynepcim bana ev hediyesi olarak
englisch home dan masa örtüsü takımı geldi peçeteleriyle birlikte
Seramik tava geldi
türk kahvesi seti geldi gümüş değişik kapaklı püsküllü bişi
cezve takımı geldi
bi de tepsi geldi
sağolsunlar borcam getiren olmadıçünkü annem birsürü almıştı
gerçi daha kayınvalidemin arkadaşları gelmedi onlar geldikce eminim borcamlarda gelir
forum actionsdan profilini düzenleye gir ,sol tarafta alta doğru çıkacak profil resmini,avatarını düznle diye canım...
zeynepcim bana ev hediyesi olarak
englisch home dan masa örtüsü takımı geldi peçeteleriyle birlikte
Seramik tava geldi
türk kahvesi seti geldi gümüş değişik kapaklı püsküllü bişi
cezve takımı geldi
bi de tepsi geldi
sağolsunlar borcam getiren olmadıçünkü annem birsürü almıştı
gerçi daha kayınvalidemin arkadaşları gelmedi onlar geldikce eminim borcamlarda gelir
Ayy benimde canım sıkıldı yahuu
Yeliz ve çiğdem siz foto paylaşımı yapmış mıydınız?
Biz meraklı hatunlarızz sizleride görelim bayanlar.
Gerçi sizde çoğumuzu görmediz ama biz paylaşmıştık
Edoşş normal kuzum farklı bir düzen evli hatunların dediğine göre zamanla alışılıyor.
Benimde çok uykum var dün regl ağrısı nedeniyle ne uyudum nede nişanlımı uyuttum.
Gerçi ben uyu dedim ama kendi uyumadı.Şimdi ikimizde yorgunuz.
Dipnot:Sevdiceğimle biz kızlar bilirler birlikde olduk olalı hep aynı saatte uyuruz.
Elimizde tel uyuyana kadar öyle kalır konuşuruz...Şimdi uyumadı yorgunuz filan diyince yanlış anlaşılma olmasın
uyksuzluğa dayanıklı bi nişanlın var demekki ne güzel :) biz geçen gün yattık daha yatalı 2 dk olmadı diyorum ki neden bana sarılmıyosun sen beni sevmiyomusun, kocacım uyumuş,diyoki 3 tane tahta var onlar çakılacak :))))) hala evimizin tadilatında kalmış aklı, yastığı görmesiyle uykuya geçişi arasında pek zaman yok :) ben nişan resimlerimizi eklemiştim düğün ve nişan albümleri olan yer varya sitede,oraya eklemiştim, engin&çiğdem nişan resimleri diye, bulabilirseniz bakın canım :)
ayy sağolun fıstıklar inşallah yaa..esracım senin olayından dolayı şoka girdigim için kendimden korktum vallahi..
benimkinide aradım..heh paranoyalar başladı diyo
sanada güzel hediyeler gelmiş canım güzel günlerde kullan
ay bi bankaya gittim akmış sayfalar
gelirkende gözüme çarptı sordum
kızlar dais in colors un nevresim takımı yorgan hediyeli fiyatı 180 tl nasıl sizce uygunmu
uyksuzluğa dayanıklı bi nişanlın var demekki ne güzel :) biz geçen gün yattık daha yatalı 2 dk olmadı diyorum ki neden bana sarılmıyosun sen beni sevmiyomusun, kocacım uyumuş,diyoki 3 tane tahta var onlar çakılacak :))))) hala evimizin tadilatında kalmış aklı, yastığı görmesiyle uykuya geçişi arasında pek zaman yok :) ben nişan resimlerimizi eklemiştim düğün ve nişan albümleri olan yer varya sitede,oraya eklemiştim, engin&çiğdem nişan resimleri diye, bulabilirseniz bakın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?