2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bana noluyo kendimi hiç iyi hissetmiyorum ..acayip uykum var..adet geciktiriciyi 2 gündür içmiyorum olamadım bi türlü onunda sıkıntısı var..

banada annnem cam kase borcam fln tarzı şeyler çok hediye gelir dedi bende hiç almıyorum öle şeyler
sadece çok orjinal gördüğüm dondurmalık fln gibi şeyleri alıyorum
zor bişey değil hediye gelmezse alırız

kızlar bana noluyo kendimi hiç iyi hissetmiyorum ..acayip uykum var..adet geciktiriciyi 2 gündür içmiyorum olamadım bi türlü onunda sıkıntısı var..

öyle oluyo canım düğünden sonra hemen atamazsın yorgunluğunu biraz böyle gidicek zamanla alışıyosun. Normal canım bırakınca hemen olamaman bünyeye bağlı merak etme olursun bugün yarın

senin mufağında küçük çeyizinde çoktu kendi çeyizlerine yer kalmamıştı iyi yapmışsın annende kullanırsın sende

evet canımcım arka odamda açılmadık kutularım var.
üstlerine bohça örttümde kapattım çok kötü duruyor yoksa
aslında mutfağıma dolap çok ama benim fazla çeyizim var 2 dolap sadece tencere koydum bir büyük dolap sadece bardak.bir dolapta ıvır zıvır

zeynepcim bana ev hediyesi olarak

englisch home dan masa örtüsü takımı geldi peçeteleriyle birlikte
Seramik tava geldi
türk kahvesi seti geldi gümüş değişik kapaklı püsküllü bişi
cezve takımı geldi
bi de tepsi geldi

sağolsunlar borcam getiren olmadı çünkü annem birsürü almıştı
gerçi daha kayınvalidemin arkadaşları gelmedi onlar geldikce eminim borcamlarda gelir

Ayy benimde canım sıkıldı yahuu

Yeliz ve çiğdem siz foto paylaşımı yapmış mıydınız?
Biz meraklı hatunlarızz sizleride görelim bayanlar.
Gerçi sizde çoğumuzu görmediz ama biz paylaşmıştık

Edoşş normal kuzum farklı bir düzen evli hatunların dediğine göre zamanla alışılıyor.
Benimde çok uykum var dün regl ağrısı nedeniyle ne uyudum nede nişanlımı uyuttum.
Gerçi ben uyu dedim ama kendi uyumadı.Şimdi ikimizde yorgunuz.

Dipnot:Sevdiceğimle biz kızlar bilirler birlikde olduk olalı hep aynı saatte uyuruz.
Elimizde tel uyuyana kadar öyle kalır konuşuruz...Şimdi uyumadı yorgunuz filan diyince yanlış anlaşılma olmasın

evliliğe hoşgeldin adaş
çok normal yorgunluklar bir müddet uykusuzluk çekeceksin.
geçmişe bak kim balayından/düğünden gelse aynı şeylerden şikayetci

öyle oluyo canım düğünden sonra hemen atamazsın yorgunluğunu biraz böyle gidicek zamanla alışıyosun. Normal canım bırakınca hemen olamaman bünyeye bağlı merak etme olursun bugün yarın

yarın olursun canım bende bıraktığımın 3. günü olmuştum

ayy sağolun fıstıklar inşallah yaa..esracım senin olayından dolayı şoka girdigim için kendimden korktum vallahi..
benimkinide aradım..heh paranoyalar başladı diyo

sanada güzel hediyeler gelmiş canım güzel günlerde kullan

ay bi bankaya gittim akmış sayfalar

gelirkende gözüme çarptı sordum
kızlar dais in colors un nevresim takımı yorgan hediyeli fiyatı 180 tl nasıl sizce uygunmu

waayyy bu hediyeler süpermiş bence
güle güle kullan

uyksuzluğa dayanıklı bi nişanlın var demekki ne güzel :) biz geçen gün yattık daha yatalı 2 dk olmadı diyorum ki neden bana sarılmıyosun sen beni sevmiyomusun, kocacım uyumuş,diyoki 3 tane tahta var onlar çakılacak :))))) hala evimizin tadilatında kalmış aklı, yastığı görmesiyle uykuya geçişi arasında pek zaman yok :) ben nişan resimlerimizi eklemiştim düğün ve nişan albümleri olan yer varya sitede,oraya eklemiştim, engin&çiğdem nişan resimleri diye, bulabilirseniz bakın canım :)

ben baktım canım nişan resimlerine
çok güzel çıkmışsınız
hep çok mutlu olun inşallah

ayy sağolun fıstıklar inşallah yaa..esracım senin olayından dolayı şoka girdigim için kendimden korktum vallahi..
benimkinide aradım..heh paranoyalar başladı diyo

canım her canlının doğum tarihi ve nikah tarihi değişmez sen ne yaprsan yap neyle korunursan korun. Tabiki tedbir ini alıcaksın ama olucağı varsa oluyo şekil A da görüldüğü gibi canım:) Çünkü yanlış anlaşılmasın sakın ama ben hani hep şey düşünürdüm bilinçsiz olunca çocuk olur falan. Sonuçta ben kendimi yetiştirmişim bilgilendirmişim neyi nasıl yapıcağımı biliyorum diye böyle bi korku yaşamıyodum evlendikten 1-2 yıl sonra çocuk yaparız diyodum ama işte hayat plan yapmakla olmuyo. Şarkı daki gibi insan hayal kurarmış kader gülermiş öyle bişey yani senin istediğin kadar hayatını planla programla herşeyi doğru yap ama hiç beklemediğin anda beklemediğin şeyler olabiliyo. Şuanki psikolojimi anlatmanın imkanı yok yani herşeyi düşünüyorum artık tamam çocuk oldu Allah rızkı nıda verir ama iş öyle değil işte insanın aklına herşey geliyo. Tamam eşimle 5 yıldır beraberiz herşey çok güzel ama evlilik nasıl olucak beraber bi hayatı paylaşabilicekmiyiz. Yada sonuçta tam birbirimize doyamamışken çocuk oldu ister istemez cinsel hayatın etkileniyo. Sonra diyosun kilo alıcam ya kocam beni beğenmez yaa birsürü şey işte hayat zor kızlar hakkımızda hayırlısı

sanada güzel hediyeler gelmiş canım güzel günlerde kullan

teşekkür ederim Zeynepcim
hediyenin en güzel yanı paketi açmak bence

ay bi bankaya gittim akmış sayfalar

gelirkende gözüme çarptı sordum
kızlar dais in colors un nevresim takımı yorgan hediyeli fiyatı 180 tl nasıl sizce uygunmu

ayhhh dais in colors bi pike takımı almıştım uyuyamadık kocamla
kaşınmaktan. ki kullanmadan önce yıkadım ve ütüledim yinede sert geldi
ya da biz cok hassaslaştık hemen başka takım serdik
mutlaka kumaşına dokun canım almadan önce

Benimkinin ben o huyuna bayılıyorum.

Uykusu olmasın benim uykum olsun uyandırır uyutmaz hayeller kurar.
Ama kendi uykusu olsun uyuyoruz fıstığım der.Ama tel kapanmaz.
Nefes alıp verişimi dinliyor sonra uyuduğumu düşündüğü anda sesleniyor.
Fıstığım diye ses vermiyorum.Seni çok çok seviyorum iyi uykular fıstığım diyor:)
Çoğu zaman uyumuş oluyorum tabi arada yakalıyorum böyle benimle konuşmasını.

Dün diyorum ki kapatalım teli uyu hayatım yarına iş var.Bende uyurum zaten.
Uyuyoruz ya fıstığım teli kapamıyalım dio:)

Enişdeninde maşallahı varmış.Ay koyun koyuna nede güzel uyunur.Darısı bizim başımıza inşallah.

kızlar bankaya gittim geldim bende baya gitmiş muhabbet. ne güzel heidyeler gelmiş. bana çok feci hediyeler geliyor kızlar ya. hep su bardağı ve sürahi

yakında bardakçı açabilirim. bir tanede kahve fincan seti geldi o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…