- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.241
tatlım açma kutularını sende birine giderken hediye götürürsün onları
ay kızlar bugün annem tel etti kuaföre gidicem izin al da birlikte gidelim die
bende deim anne yok git sen belki önemli bişiy olur kullanmam gerekir.
neyse annem giderken düşmüş
film fln çektirmişler
off gitseydim keşke yanında nasıl üzüldüm panik oldum ya
bütün gün hastanedeymişler
geçmiş olsun canım nerden bilecektin ki böyle olacağını önermli birşey yoktur inş.
Yok canım ben beykozdayım.Ama kabataşda çalışltığım için hergün üsküdardayım diyebilirim.
Sahili en fovari mekanlarımdan biridir seviyorum orayı.Görünce hoşlaştım doğru seçim olmuş kesinlikle.
Zenepcim kuzum olacağa çare olmuyor malesef ki.Sende gitseydin yine olurdu allahım beterinden saklasın sen üzme kendini.
Çok geçmiş olsun.
ya canım tabiki hediye ama insan istiyorki işe yarar bişey olsun. yani bardak saçma. herkes bilirki bir kız evine çeyi zolarak bardak almıştır. ucuz bişey arıyorsan illa ev hediyesi almak zorunda değilsin. mesela bizim komşu daha ben evlenmeden bana iç çamaşırı takım almış. 10 tl bile vermemiştir eminim ama çok güzel kullanıyorum. valla geçen gelen arkadaşlarımdan biri bana çay bardağı getirmiş . şok oldum yani bence bu kadarıda ayıp.
Kimseden birşey beklemiyorum gelen güzel bakışla gelsin yeter nazar değdirmesinler :)
ya kızlar yaptığım fotoğraf albümü özel olmasına rağmen albümlerde çıkıyor şu an
sağolun kızlar ya panik oldum
eşimde dio git sen bende gelirim die.
arıcam bakalım birazdan çıkmadan önce.
Aklıma ne geldi düğünde eşiniz sizi alnınıazdan yada yanaklarınızdan değilde dudaktan öpse bir an ne yapardınız utanırmıydınız tepkimi gösterirdiniz bakışalrınızla
way ondan senikiler o kadar güzel desene ektiğimi biçiyoum nazar etme ne olur dağıt seninde olur
Aklıma ne geldi düğünde eşiniz sizi alnınıazdan yada yanaklarınızdan değilde dudaktan öpse bir an ne yapardınız utanırmıydınız tepkimi gösterirdiniz bakışalrınızla
masionette ve englisch home da fena değil
özdilek ve dais in colors dan memnun kalmadım ben ki hepsini paraya kıyıp pamuk saten aldım.
benim sıralamam
1. Taç
2. Sarev
3. Linens
4. Masionette
5. Englisch Home
days in colors un ürünlerine pek iyi demiyorlar canım nevresimde taç sarev yada özdilek tercih et bence
tatlım açma kutularını sende birine giderken hediye götürürsün onları
ay kızlar bugün annem tel etti kuaföre gidicem izin al da birlikte gidelim die
bende deim anne yok git sen belki önemli bişiy olur kullanmam gerekir.
neyse annem giderken düşmüş
film fln çektirmişler
off gitseydim keşke yanında nasıl üzüldüm panik oldum ya
bütün gün hastanedeymişler
ben kızarırdım cok utanırdım.
eşim dans ederken sürekli elimi öpmüş kamerda izlerken utanıyorum valla
diyorum bunu babam izleyecek dedim izledi.
dudaklarına yapışmadığıma şükretsinler diyo
bazen benim eşim çok deli oluyo kızlar
o zaman biz yanlış yaptık keşke yazmasaydık okuyan okudu zaten ayrıntısına kadar eda uyarsaydın keşke yazarken ...bizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?