2011 gelin adayları buyrun sohbete

geçmiş olsun canım. üzme kendini sne olsanda düşecekti. allahtan bişey olmamış.

valla zeynep ben en uzak arkadaşıma bile bardak götüremem. anneme kayınvalideme falan veriirm artık.

geçmiş olsun canım nerden bilecektin ki böyle olacağını önermli birşey yoktur inş.

sağolun kızlar ya panik oldum
eşimde dio git sen bende gelirim die.
arıcam bakalım birazdan çıkmadan önce.

Bu konuda sana kesinlikle hak veriyorum kübroşum.

Kimseden birşey beklemiyorum gelen güzel bakışla gelsin yeter nazar değdirmesinler :)

aynen canım. bende çok korkuyroum nazardan. ama bişey yapamam ki dua ediyorum bol bol.

ya kızlar yaptığım fotoğraf albümü özel olmasına rağmen albümlerde çıkıyor şu an

canım sen baktığın için görüyorsun. arkadaşın olmayan göremez

Aklıma ne geldi düğünde eşiniz sizi alnınıazdan yada yanaklarınızdan değilde dudaktan öpse bir an ne yapardınız utanırmıydınız tepkimi gösterirdiniz bakışalrınızla

way ondan senikiler o kadar güzel desene ektiğimi biçiyoum nazar etme ne olur dağıt seninde olur

şaka bir yana
kendi evimde görmek istemediğim bişeyi neden başkası alayım mantığı var bende
bilmiyorum da hoşuma gidiyo benim gittiğim evde hediyemin kullanıldığını görmek ve paketi açan kişinin mutluluğunu görmek.

Aklıma ne geldi düğünde eşiniz sizi alnınıazdan yada yanaklarınızdan değilde dudaktan öpse bir an ne yapardınız utanırmıydınız tepkimi gösterirdiniz bakışalrınızla

heralde utancımdan kıpkırmızı olurdum hatta pancar gibi. beni alnımdan öptüğünde bile kızardım zaten anlaştık önceden. hatta annem nişanlıyken diyrodu aman nikahtan sonra seni öpmesin korkuyordu kadın

masionette ve englisch home da fena değil
özdilek ve dais in colors dan memnun kalmadım ben ki hepsini paraya kıyıp pamuk saten aldım.
benim sıralamam
1. Taç
2. Sarev
3. Linens
4. Masionette
5. Englisch Home

bu sıralamayı dikkate alcam edacııkkk
taç yorgansız nevresim takımı 86 tl taş çatlasın peşin 80 bırakırlar

days in colors un ürünlerine pek iyi demiyorlar canım nevresimde taç sarev yada özdilek tercih et bence

o zamaaaannn days in colors u siliyoruz aklımızdaaannn

zeynebim geçmiş olsunn
üzme tatlı canını sen olsaydında düşcekti çok şükür önemli bişeyi yok

Geçende annem babam ben nişan cd sini izliyoruz.
Bana kendimi izlemek tuhaf geliyor pekde hoşlaşmam.
Neyse dans müziğimiz başladı dans ediyoruz.Biran nişanlım sen tut burnunu burnuma dokundur.
Tabi aşağı doğru eğilince dışardan bakıldığında romantik bir görüntü.
Ama bunu babamla izlemek ap ayrı bir duygu.
Domates gibi oldum ve anında kalkdım koltukdan.
Öyle bir şey yapsa çok ama çok utanırdım kesinlikle.

ben kızarırdım cok utanırdım.
eşim dans ederken sürekli elimi öpmüş kamerda izlerken utanıyorum valla
diyorum bunu babam izleyecek dedem izledi.
dudaklarına yapışmadığıma şükretsinler diyo

bazen benim eşim çok deli oluyo kızlar

Son düzenleme:

Ay tanıdık geldi bana bu yazı:)
Bende nişan cd sini izlerken inanılmaz utandım.
Göz gözesin,sevdiğin burnunu burnuna dokundurarak dans ediyor.
Ve tabi aşağı eğilince doğal olarak dudaklarda yakın birbirine göz gözesin ve öylece dans ediyorsun.
O heyecanla fark etmedim ben yahu aklımdan da çıkmış.Bundan sonra cd izletmeden önce ben izlicem.
Ona göre ailemle yan yana izlemem.

Benim eşimde asla yapmazdı böyle birşey toplumda ama evde her fırsatı değerlenidiriyor :)
zaten kısaydım ondan zor olmadı az eğilip öptü alnımdan zaten en anlamlısı o alından öpmek benim çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…