2011 gelin adayları buyrun sohbete

kendi şahşi araban yok muydu canım versin baban benim benim böcüğümü götüreceğim vallahi çeyiz olarak
maalesef tatlım şirker arabası hem biz amcamlarla filan ortagız şimdi benm onu alıp gtmem hoş olmaz babam tek olsa verirde...sonrasında yardımcı da olurlar aslında ama amannnn valla zor işler
ay evet bende aynı sen gibi düşündüm işe gitmemem allah tarafndan imtihan gibi biraz öğreneyim diye...hem ev işleri hem para tasarrufu...allah kolaylık versin canım sana da...eşine de
canımcım biz öle bakliyat fln almadıkta
annem tüllere koydu keselere koydu öle götürdük
paket halinde almadık yani gerek yok
temsili olsun yeter

:)anladım ama ben alayım da sonra yine biz sıkıntı cekicez:)nasılsa kavanozları doldursak o bizi bi süre idare eder:)
bana bakma ben deterjanlarımı bile alıp girmek istiyorum sankı babamın kı can değil

bir evin aylık gideri toplam ne kadar oluyor ki tatlım aidat hariç

aynı mantık bende var bende evimizin ilk alışverişini babama yaptırmayı planlıyorum. anladım tatlım benim ki şahsiydi babam doğum günümde almıştı hediye olarak o yüzden kimse birşey demez

Son düzenleme:
evet evet bence çok güzel bir soru:)

2 kişilik yeni evlenen bir çftn aylık gideir ne kadardır:)

hesap yapmak için çok erken bir süreç çünkü herşey rayına henüz oturmadı aklıma geldikçe alıyorum
3 4 aylık olunca size yazarım şimdi birde bir eşim alıyor bir ben tutmuyorum zaten ihtiyac dışına çıkmıyoruz

Artık alışacaklar edacım yani mecburen

nasıl alışacaklar peki deniz veya nasıl öğreteceğiz olması gerekenleri
moralim bozuldu ya, aslında heyecanlanıyodum amerikadan arkadaşları geliyo orada neler yaptıklarını anlatıcaklar diye
ne heyecanım kaldı ne isteğim ne de merakım

Allah yardımcınız olsun....

ne dicem kızlar cevşen kitabımız varsa yada netten bi yerden bulun derim sekine duası...ben ekliycem alta evlenicek kızlar sınava gircekler...dert sıkıntı içinde olanlar için mucizevi bir dua imiş...okuyun emi sizlerde...

ayetlerin mealleri
1- Allah her sıkıntıdan sonra kolaylık lütfedecektir. 2- Yüzlerin sıkıntısı Hayy-ı Kayyûm içindir. 3- Allah size karşı çok şefkatli, çok merhametlidir. 4- Allah tövbeleri çok kabul edici ve kullarına çok merhamet edicidir. 5- Muhakkak ki, Allah çok bağışlayıcı ve çok merhamet edicidir. 6- Muhakkak ki, Allah her şeye gücü yettiği halde çok bağışlayıcıdır. 7- Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla işitir ve her şeyi hakkıyla görür. 8- Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla bilir ve her işi hikmetle yerine getirir. 9- Muhakkak ki, Allah sizin üzerinizde gözeticidir ve her halinizi görür. 10- Biz sana apaçık bir fetih yolu açtık. 11- Ve Allah sana pek şerefli bir zaferle yardım etsin. 12- Şüphesiz Allah’a tâbi olan topluluk gerçek gâliplerin tâ kendisidir. 13- Muhakkak ki Allah, azabında pek kuvvetlidir ve kudreti her şeye galip olandır. 14- Muhakkak ki hiçbir şeye ihtiyacı olmayan ve her türlü övgüye lâyık olan ancak Allah’tır. 15- Allah bana yeter. O’ndan başka ibâdete lâyık hiçbir ilah yoktur. 16- Allah bize yeter. O ne güzel vekildir. 17- En büyük korku olan kıyâmetin dehşeti onlara üzüntü vermez. 18- Ancak Sana kulluk eder ve ancak Senden yardım isteriz. 19- Ve âlemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun.
Allah kabul etsin...

bir yapacak iki yapacak üçüncüde aynısını sen yap nasılmış sorulmadan yapılması bunlar aynısını yaşamadan anlamıyorlar bugün depresifim agresifim hiç iyi yollar üretmiyorum sen dikkate alma ama öyle kendileri yaşayacak diyecek niye haberim yok hoş olmadığını bunlar yaşayınca algılıyorrrrrr

Zor değil züleyhacım aslında çok güzel ama arada tuzla biber oluyor işte saygı bekliyorsun aslında bakınca çok abartılacak bir durum yok gibi ama aynısını sen yaşasan eda gibi düşüneceğine eminim çünkü o anki paylaşımın düşünüyorsun iki günde iki gndür farklı hayal ediyorsun bunların gersiinde kalmak hoş olmuyor işte bizim gibi düşünsün istiyorsun ama malesef aynı ığığı bazen göremiyoruz

benim eşimde çok sorumsuz kızlar,bir yere para ödememiz gerekiyordu elden...ve elimizde son kalan paraydı ..git onu kredi kartına yatır.dün baya kavga ettik.sonra babasıyla geldiler bize. bende dedimki babamlar gidince git o parayı çek.amannnnn yarın sabah çekerim,kim yürücek şimdi oraya kadar...hayatımda bu kadarrahat,sorumsuz bir adam daha görmdim.böyle konuşunca da ee ben sana belli etmiyorum aşkım üzülme diye diyor.bazen diyorum ki paranın hepsi onda kalsın naparsa yapsın...sonra da diyorum ki öyle olursa tamamen borç batağında oluruz ben alayım idare ettireyim.ama ben uğraşırken bişilerle onun rahat olması sinir ediyor beni...

kim daha idareciyse paraların onda toplanmasında fayda var bizdede nişanlım idarecidir ben cüzdanımda para kredi kartımda limit olursa ben kesin harcarım o yüzden evlenince eşime vermeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…