- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.501
maalesef tatlım şirker arabası hem biz amcamlarla filan ortagız şimdi benm onu alıp gtmem hoş olmaz babam tek olsa verirde...sonrasında yardımcı da olurlar aslında ama amannnn valla zor işlerkendi şahşi araban yok muydu canım versin baban benim benim böcüğümü götüreceğim vallahi çeyiz olarak
ay evet bende aynı sen gibi düşündüm işe gitmemem allah tarafndan imtihan gibi biraz öğreneyim diye...hem ev işleri hem para tasarrufu...allah kolaylık versin canım sana da...eşine dezbyd benimde çeyizim giderken annem almıştı bakliyat ve baharatlar, hem bereket olsun diye hemde aldığım kavanozları dolu dolu dizince daha güzel oldu :) bende bekarken har vurup harman savururdum mesleğimde olmasına rağmen düğün öncesi Rabbim beni bi zora soktu maddi yönden, 2 ayrı yerde çalışıyodum bi işimden oldum heralde hesabı kitabı öreneyim diye bana bi sınavdı diyorum, şimdi işimi değiştiricem inş. rahat günlerime tekrar dönmek istiyorum :) geçinmek zor, bizim evimizde kira diil çok şükür ama market alışverişi bile bi hayli tutuyo
canımcım biz öle bakliyat fln almadıkta
annem tüllere koydu keselere koydu öle götürdük
paket halinde almadık yani gerek yok
temsili olsun yeter
zbyd benimde çeyizim giderken annem almıştı bakliyat ve baharatlar, hem bereket olsun diye hemde aldığım kavanozları dolu dolu dizince daha güzel oldu :) bende bekarken har vurup harman savururdum mesleğimde olmasına rağmen düğün öncesi Rabbim beni bi zora soktu maddi yönden, 2 ayrı yerde çalışıyodum bi işimden oldum heralde hesabı kitabı öreneyim diye bana bi sınavdı diyorum, şimdi işimi değiştiricem inş. rahat günlerime tekrar dönmek istiyorum :) geçinmek zor, bizim evimizde kira diil çok şükür ama market alışverişi bile bi hayli tutuyo
maalesef tatlım şirker arabası hem biz amcamlarla filan ortagız şimdi benm onu alıp gtmem hoş olmaz babam tek olsa verirde...sonrasında yardımcı da olurlar aslında ama amannnn valla zor işler
ay evet bende aynı sen gibi düşündüm işe gitmemem allah tarafndan imtihan gibi biraz öğreneyim diye...hem ev işleri hem para tasarrufu...allah kolaylık versin canım sana da...eşine de
:)anladım ama ben alayım da sonra yine biz sıkıntı cekicez:)nasılsa kavanozları doldursak o bizi bi süre idare eder:)
bana bakma ben deterjanlarımı bile alıp girmek istiyorum sankı babamın kı can değil
bir evin aylık gideri toplam ne kadar oluyor ki tatlım aidat hariç
evet evet bence çok güzel bir soru:)
2 kişilik yeni evlenen bir çftn aylık gideir ne kadardır:)
bir evin aylık gideri toplam ne kadar oluyor ki tatlım aidat hariç
Artık alışacaklar edacım yani mecburen
henüz bir aylık evli değiliz bilemiyorum canım :))))) 15 gün sonra yazarımbiz kredi çekmiştik eşimle mobilyalar için 15 milyar kredi borcumuz artı benim öğrenim kredim artı evin gideri, inş. altından kalkabiliriz :)
nasıl alışacaklar peki deniz veya nasıl öğreteceğiz olması gerekenleri
moralim bozuldu ya, aslında heyecanlanıyodum amerikadan arkadaşları geliyo orada neler yaptıklarını anlatıcaklar diye
ne heyecanım kaldı ne isteğim ne de merakım
bende üzülüyorum canım, hep o üzülmesin diye susuyorum uyumsağlıyorum zaten
ama anlamıyo ki
anca kendi fedakarlıklaırnı görüyo
şafak kaç kızlar
şafak kaç kızlar
benim eşimde çok sorumsuz kızlar,bir yere para ödememiz gerekiyordu elden...ve elimizde son kalan paraydı ..git onu kredi kartına yatır.dün baya kavga ettik.sonra babasıyla geldiler bize. bende dedimki babamlar gidince git o parayı çek.amannnnn yarın sabah çekerim,kim yürücek şimdi oraya kadar...hayatımda bu kadarrahat,sorumsuz bir adam daha görmdim.böyle konuşunca da ee ben sana belli etmiyorum aşkım üzülme diye diyor.bazen diyorum ki paranın hepsi onda kalsın naparsa yapsın...sonra da diyorum ki öyle olursa tamamen borç batağında oluruz ben alayım idare ettireyim.ama ben uğraşırken bişilerle onun rahat olması sinir ediyor beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?