2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın Edacım...
Ellerine sağlık tatlım,eşinden duydukların bütün yorgunluğunu almış baksana ama umarım bugün senin için kolay birgün olur :)

kızlar günaydın kaç gündür kendimde degilim ne yemek yiyebiliyorum ne de uyuyorum ben bi tane muska buldum evimde hiç ummadıgım bir yerden çıktı arapça oldugu için biz anlamadık en yakın arkadasımla cami hocasına gittik kızım sende büyü var bu işi Allah rızası için yapan birisi seni okusun dedi

Başına gelen varmı duyan varmı nasıl bir yol izlemem gerekiyo ben hiç bilmiyorum ki şoklardayım eriyip bitecekmişim düşünebiliyomusunuz o kadar sinirliyim

zuhal sanırım ismn canm inşaşlhh gönlüne göre ev bulursun denk gelir işlerin ya bu topikte gercekten cok marifetli arkd.vrr birde dün burda yemege gidecegim arkd.yazmsıtım bulaşık yok yemek derdi yok demiştim ama bütün akşam bulaşık yıkadım hemde elimdeD

Günaydın Meltemcim,şok oldum şuanda biliyomusun, yani evin içine kadar koyabildiklerine göre yakın birisi yapmış...

tövbe tövbe meltemcim Allah korusun
sen sürekli kendini oku Allah'a sığın canım ve kendini okutmaya çalış ama kendini o düşünceye fazla kaptırma lütfen.
Allah korusun bizleri tüm kötü niyetli insanlardan ve kötülüklerden

Meltem benim dedeme yapılmıştı o da böle birden yemeden içmeden falan kesilmişti doktora falan götürdük bişey bulunamadı sonra hocaya gittik büyü varmış ama ondaki muskaya değil sabuna yazılmış sabunda mezarlığa gömülmüş bulursanız bozarız demişti hoca ama tabi koca mezarlıka nasıl blucaksın... Yani kötü bir örnek ama bence gerçekten bir hoca araştır yapıldığı gibi bozuluyor böle şeyler.

Günaydın Meltemcim,şok oldum şuanda biliyomusun, yani evin içine kadar koyabildiklerine göre yakın birisi yapmış...

Hiç inanmazdım böyle bir şeye ama son bir aydır o kadar kötüyüm ki sürekli aglıyorum babam beni arıyo mersinden başım agrıyo diye aglıyorum inanmayarak gittim ama en yetkili kişiye danıştım Peygamber efendimize bile yapılmış Kuran'da da geçiyor böyle bir şey varmış

inanmıyorum yaaa hemen okut kendını ıyı bı hocaya gıt meltemcım bn evıme kımseyı sokmadım ceyız gostermede büyü falan yaparlar die cunku o kadr cok kı bubınsanlardan hersey beklenıolar şüphelendın varmı peki

günaydın canlar gününüz aydın olsun
eda bugün senin için hızlı geçsin yorgunluk ve adet zor
zuhal tam zamanı bence bakman için hem eşyalarıda rahatlıkla kafanda düşünürsün inşalalh vardır sana uygun size uygun aşk yuvası

ay meltem olur olur canım ya mutlaka okuyan sökne biri vardır sen nerden bilcen kim yaptığını bilen birine git suyamı atıyorlar yakıyorlar mı ne tutasın diye öğren allah allah yani şaşırdım

Başına gelen varmı duyan varmı nasıl bir yol izlemem gerekiyo ben hiç bilmiyorum ki şoklardayım eriyip bitecekmişim düşünebiliyomusunuz o kadar sinirliyim

şok şaşırdımmmm meltoşumm yaa hemen uzaklaştırın evden insan nasıl böyle şeylere sığınıppp yapabiliyor pes doğrusuu ben şey duymuştum sirkeli su ile evi silmek kötü enerjiyi uzaklaştırırmış

ben mühendisim dün sahada işlerimiz uzadı. genel müdürlükten misafirimiz de vardı. dışarıda yiyelim dediler. ben eve gitmek istedim. çok ısrar ettiler eşin de gelsin diye zaten eve yakın bir yerde yiyecektik. onu aradım. pijamaalrımı giydim gelemem sen istersen git dedi. sonra bir daha aaradı eve gel diye. eve gidince neden gelemdin dedim. çünkü bir arkadaşı arasa koşa koşa gider. anormal olan ben miyim dedi. benimle yemek te yemedi. ben de yattım. sabah kalkınca da konuşmadık. ben erken çıkıyorum insan bi gidiyorum der aferin devam et filan dedi. beni çok zor durumda bıraktı ayrıca çok kırıldım ailesi yada arkadaşı olsa kesinlikle giderdi beni de zorlardı.

günaydın kızlarr

meltemciğim benimde abime yapılmıştı
bende inanmazdım ama yatağının altından çıktı
hocaya sorduk
dua okuyup denize atın demişti
birde annem söyler
denize git ve yüzünü 7 dalgada yıka
büyüsü olan bozulur ve 1 yıl boyunca büyü tutmaz.
hepinizin aklında olsun kızlar
ben bu hafta gitmek istiyrm denize yapıcam

Albüm yaptım zuhalcim... bi oda daha var ama onun fotosu yok çünkü boş şuanda :)evimiz 165 m2 de :)

günaydın kızlar nasılsınız
ay meltem çok şaşırdım cnım yaa
dinimizde var gerçekten büyü ve peygamber efendimize bile zamanında yapılmış
inanmak lazım
ve gerçekten böyle bişey varsa hemen çözümüne bak
ya ne insanlar var dine mi inanmıyolar allahtan mı korkmuyolar yaa
toprak bile kabul etmiycek böyle insanları
affı olmayan bişey nasıl yapıyolar anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…