- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.621
zuhalcim
konyadan bakıyordunuz değil mi?
bencede yavaş yavaş evini tutup içine sine sine yerleştirirsin
Allah gönlüne göre verir Inşallah
İnşallah istediğin gibi bir ev denk gelir tatlım..:) Dualarımız seninle :)
inşallahhhhhh bebişkommmmm şans getirirsiniz bana:)) şanss melekleri siziii
Ondan şüphen olmasın canım,çünkü bende istediğim gibi ev bulamıyordum hatırlarsan sizin dualarınızla hayal ettiğimden de güzel bir evim var...
İnşallah seninde öyle olur :)
kızlar günaydın kaç gündür kendimde degilim ne yemek yiyebiliyorum ne de uyuyorum ben bi tane muska buldum evimde hiç ummadıgım bir yerden çıktı arapça oldugu için biz anlamadık en yakın arkadasımla cami hocasına gittik kızım sende büyü var bu işi Allah rızası için yapan birisi seni okusun dedi
kızlar günaydın kaç gündür kendimde degilim ne yemek yiyebiliyorum ne de uyuyorum ben bi tane muska buldum evimde hiç ummadıgım bir yerden çıktı arapça oldugu için biz anlamadık en yakın arkadasımla cami hocasına gittik kızım sende büyü var bu işi Allah rızası için yapan birisi seni okusun dedi
tövbe tövbe meltemcim Allah korusun
sen sürekli kendini oku Allah'a sığın canım ve kendini okutmaya çalış ama kendini o düşünceye fazla kaptırma lütfen.
Allah korusun bizleri tüm kötü niyetli insanlardan ve kötülüklerden
Günaydın Meltemcim,şok oldum şuanda biliyomusun, yani evin içine kadar koyabildiklerine göre yakın birisi yapmış...
Başına gelen varmı duyan varmı nasıl bir yol izlemem gerekiyo ben hiç bilmiyorum ki şoklardayım eriyip bitecekmişim düşünebiliyomusunuz o kadar sinirliyim
Tatlım mutlu olmak sizin elinizde... Ufak şeyleri sorun yapmayın bence... Her evde sorunlar oluyor tabiki bende 1 aylık evliyim bizde tartışıyoruz ama uzatmıyoruz... O yüzden biz mutluyuz... Artık karı-koca olduğumuzun farkındayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?