- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.661
eminecim evin çookk güzel...hep mutlu günlerin olsun yuvanda canım...
canımm iyi günlerde otur tam bir yaz evi olmuş ben de halı hiç sevmem beni boguyo söylesin inşallah giderim hemen sizinle paylasıcam
Çok teşekkür ederim canım... en çok sevdiğimiz obje eiffel kulesi... duvar saatimizde o şekilde resimli bide minyatürleri var sehpamda :)
eminecimmmm evin ferah ve çok güzelll harika bir aşk yuvasıı olmuşşşşş pırıll pırıllll
emine biz arkadaş değilmiyiz senle göremiyrm evini
eklermisin cnm
emine biz arkadaş değilmiyiz senle göremiyrm evini
eklermisin cnm
ay kızlar Allah korusun hepimizi
bildiğiniz duaları okuyun sürekli
ben eve gidince arada namaz kılıyrm korkuyrm
içime sıkıntılar giriyor kalbim sıkışıyor birden
birde bişiy sorcam
biri hakkınızda konuştuğunda hissedermisiniz
günahını almak istemem kimsenin ama kayınvaldemi sürekli kabuslarımda görüyrm
dedikodumu yapıyr
memlekete gitti şimdi ya
sürekli bi felaket geliyor benim başıma
geçenlerde arabadan düştüm inerken dizimi çarptım bacağım mosmor
aynı gün annem düştü hastaneye gittiler
ertesi gün ben durup dururken ayaktayken yere yığıldım
üstelik aynı bacağımın üstüne kolumda şiş bacağımda
korkuyrm bazen niye böle durup dururken kazalar oluyor etki mi ediyor göz mü nazarmı var acep
emine bende görmek istiyorum evini ama
arkdaş değilmişiz biz
eklermisin beni istek gönderdm sana
günaydın kızlar benimde evim tutuldu şimdi bir assubay var o boşaltıyor biz yerleşicez sonrabalayına antalya sideye gidicez giden varmı acaba oraya :44:
bizim satimiz yok ama minyatürleri bizdede vr :)))zevklerimz bir biliomusun harika bir yapıt özellikle akşamları hjava karardıgında eifflein yanan ışıkları şehre inanılmaz bir görüntü veriyorr profilimde albümde vr bak bakalım begenecekmsın tatlım
günaydın kızlar benimde evim tutuldu şimdi bir assubay var o boşaltıyor biz yerleşicez sonrabalayına antalya sideye gidicez giden varmı acaba oraya :44:
canım kötü insan her yerde kötü her yerden yetişir bu yüzden allaha sığınman lazım bir gözün bir göze faydası yok kendimiz için yaşıyoruz yer gök dua ile derler dua et bol bol vede bir kaç ark topla evinde bir kuran okut gelin mevlütü gibi ben şimdi düğünler felan çok üst üste ramazan gelmeden düşünüyorum ev temizken cevşen tak as yada giydiğin şeye mavili dikkat çekiçi şeyleri tak üzerine
Baktım canım... profil foton oydu sanırım daha önce... süper gerçekten,balayına oraya gitmeyi çok istemiştik ama olmadı eşimin yıllık izninde gidicez ama inşallah resmen aşığız o şehre daha gitmeden :) Bu arada sen izmir' demisin canım ? perimasali çekmiş ftolarınızıda :)
Bazı insanların kalp gözü açıktır ve bende fal bakardım ama insanlar korkmasın diye fincana formalite icabı bakardım benim kuzenim beni bir falcıya götürdü tarot baktırdım babam kalp krizi geçirmiş bana tansiyon demişlerdi benden saklamışlar babam arsa almış onu saklamışlar bunlara kadar bildi abla ve bana dediki kızım sende büyü var bu işi Allah rızası için yapan birine git okut kendini dedi sürekli aglıyorum yemek yemiyorum sigarayı bırakmıstım tekrar basladım duşa giriyorum saçımı bile taramıyorum benim mersine gitmem gerekiyo diyorum ama gidemiyorum işe gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?