2011 gelin adayları buyrun sohbete

emine biz arkadaş değilmiyiz senle göremiyrm evini
eklermisin cnm

ay kızlar Allah korusun hepimizi
bildiğiniz duaları okuyun sürekli
ben eve gidince arada namaz kılıyrm korkuyrm
içime sıkıntılar giriyor kalbim sıkışıyor birden

birde bişiy sorcam
biri hakkınızda konuştuğunda hissedermisiniz
günahını almak istemem kimsenin ama kayınvaldemi sürekli kabuslarımda görüyrm
dedikodumu yapıyr
memlekete gitti şimdi ya
sürekli bi felaket geliyor benim başıma
geçenlerde arabadan düştüm inerken dizimi çarptım bacağım mosmor
aynı gün annem düştü hastaneye gittiler
ertesi gün ben durup dururken ayaktayken yere yığıldım
üstelik aynı bacağımın üstüne kolumda şiş bacağımda
korkuyrm bazen niye böle durup dururken kazalar oluyor etki mi ediyor göz mü nazarmı var acep

canımm iyi günlerde otur tam bir yaz evi olmuş ben de halı hiç sevmem beni boguyo söylesin inşallah giderim hemen sizinle paylasıcam

Saol meltemim.. inşallah senin evin çok daha güzeli olur :)
bende çok eşya çok kalabalık sevmiyorum. o yüzden sade ve rahat bir ev yaptık...
Canım merakla bekliyorum gerçekten.

Çok teşekkür ederim canım... en çok sevdiğimiz obje eiffel kulesi... duvar saatimizde o şekilde resimli bide minyatürleri var sehpamda :)

bizim satimiz yok ama minyatürleri bizdede vr :)))zevklerimz bir biliomusun harika bir yapıt özellikle akşamları hjava karardıgında eifflein yanan ışıkları şehre inanılmaz bir görüntü veriyorr profilimde albümde vr bak bakalım begenecekmsın tatlım

Bazı insanların kalp gözü açıktır ve bende fal bakardım ama insanlar korkmasın diye fincana formalite icabı bakardım benim kuzenim beni bir falcıya götürdü tarot baktırdım babam kalp krizi geçirmiş bana tansiyon demişlerdi benden saklamışlar babam arsa almış onu saklamışlar bunlara kadar bildi abla ve bana dediki kızım sende büyü var bu işi Allah rızası için yapan birine git okut kendini dedi sürekli aglıyorum yemek yemiyorum sigarayı bırakmıstım tekrar basladım duşa giriyorum saçımı bile taramıyorum benim mersine gitmem gerekiyo diyorum ama gidemiyorum işe gitmiyorum

eminecimmmm evin ferah ve çok güzelll harika bir aşk yuvasıı olmuşşşşş pırıll pırıllll

Çok saol tatlım.. Meltemede söylediğim gibi kalablık olmayan bir ev işte... tavsiyem rahat edebileceğiniz bir ev yapın canım... zevkler ve renkler çok farklı çünkü kişiden kişiye ama ne kadar rahat olursanız evde o kadar mutlu oluyorsunuz bence :))) Çok daha güzeli senin aşk yuvan olsun :)

günaydın kızlar benimde evim tutuldu şimdi bir assubay var o boşaltıyor biz yerleşicez sonra balayına antalya sideye gidicez giden varmı acaba oraya :44:

canım kötü insan her yerde kötü her yerden yetişir bu yüzden allaha sığınman lazım bir gözün bir göze faydası yok kendimiz için yaşıyoruz yer gök dua ile derler dua et bol bol vede bir kaç ark topla evinde bir kuran okut gelin mevlütü gibi ben şimdi düğünler felan çok üst üste ramazan gelmeden düşünüyorum ev temizken cevşen tak as yada giydiğin şeye mavili dikkat çekiçi şeyleri tak üzerine

:94:

tatlım nazar degiooo ALLAHIM korusun mesela biz kalabalık bir yere gidelim eşimlee herkes ay uyumunuzu cok gusel ayy şöyle böylee eve bi geloss ikimizde ya kolumuzu ya bacagımız dusup morartıos yada olmadık yere alınıoss sonra hemen nazar degdı deyıp gülüsüoss etrafta kem gözler cokk dedıkodu kayınvalıdenn kısılıgyle ılgılı ama nazar degdıı kesn canm hep okuyun kendınızı

günaydın kızlar benimde evim tutuldu şimdi bir assubay var o boşaltıyor biz yerleşicez sonra balayına antalya sideye gidicez giden varmı acaba oraya :44:

biz alanyaya gitmiştik canım
ama bi günümüzü etrafı gezmeye ayırdık ve sideye gittik
muhteşem bi yer
keşke sideye gelseydik diye düşündük
biz çok beğendik
bidaha gidebilirsek sideye gitmek istiyoruz
bende çok güzel bi tercih yapmışsınız

Baktım canım... profil foton oydu sanırım daha önce... süper gerçekten,balayına oraya gitmeyi çok istemiştik ama olmadı eşimin yıllık izninde gidicez ama inşallah resmen aşığız o şehre daha gitmeden :) Bu arada sen izmir' demisin canım ? perimasali çekmiş ftolarınızıda :)

Bende istiyorum mevlüt okutmak... Hatta bereket olsun diye aşure falanda yapıp dağatmak istiyorum inşallah.. düğünden sonra okutmak lazım.

parise aşık olduk diyebilrizz anlatmakla bitmezzz bıde bn gelıngımı gotuurp eıffel kulesınn onunde gelınlık gıyıp fotolar cekıldık sende gotur vlaa:)))bn manısann ilçesindeyim canm ama fotgrafcımızı izmirden tuttukk cokta memnun kaldık

eminwcim çok güzel evin huzurlu ve mutlu geçsin ömrün aşk yuvanızda:)

şu kozmetikleri bende dizmiştim toz alırken sinir oluyorum kaldır bilmem ne sadece günlük kullandıklarıım koydum gerisi banyo dolabında benimde böyleydi görünce yazayım dedm

ya canım bişey diycem
bence sen fala da inanma
dinimizde fala da inanmak günah
nihat hatipoğlunu dinlemiştim bi kere bu falla ilgili
bu tür işlerle uğraşan insanların kulağına ne söyliyceni cinler fısıldarmış iyi veya kötü
sonra biz fal baktırdıktan sonra başımıza bi iş geldiğinde falcının dedikleri kafamızda yer ettiği için
onun dediklerini yaparmışız dediğim gibi iyi veya kötü
belki sen o an sana iyi gibi görünen yolu seçiceksin falcı da dediği için ama
ilerleyen zamanlarda senin için hayırlı olmadığını görüceksin demişti
o yüzden falcılara gitmeyin fal baktırmayın demişti
bilmiyorum herkesin kendi düşüncesi ama ben fal baktırmıyorum ve inanmıyorum da zaten
en basitinden mesela bi arkadaşımla kahve bile içsem fincanı kapatmıyorum
çünkü inanmıyorum ama baktırayım bakalım bi dediğin zaman bile 40 gün yaptığın ibadet kabul olmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…