2011 gelin adayları buyrun sohbete

Tabi canım Kuran-ı kerimde bile yazıyor... Yani büyüye ben çok inanırım ama yapanında yaptıranında yatacak yeri yok affı yok denir...
Bence tanıdıklara falan sor tatlım.

evet ben her misafirin ardından siliyrm.
gerçekten iyi gelio o da rahatlatıyor sanki
ya da biz öle inandığımız için rahatlıyrz

eşlerin uyumu cok önemli ama birde evliliğğe adapte olabilmek tabi iyi günde kötü lafı cok kreşe gelecek belki ama her günününzde beraber olup anlayışlı olmak gerekır yanı bazen haklı oldun konuda eşin kırılmasın die susarsn bazende o susar evlilk kolay deil ama eşlerimizle yaşamayı öğrenmeliyiz bu söz gercekten bnm cok hosuma gidiyorr

Şüphelendigim tabiki var kızlar babannem hemen buldu zaten Allah rızası için yapan bir hocaymış saat 10'da arıyacak randevu alacagız inş da alabiliriz

canımcım bende dün küsmüştüm sözde aslında bayağı kırılmıştım eve gidincede yemek felan yok diyotrdum görmek istemiyordum felan her zamanki gibi eve gittim yemek değilde hafif şeyler yaptım kapı çaldı eşim geldi ben pek sallamadım trip yapıyorum genelde hoşgeldin derdim açardım am şimdi açtım direk mutfağa girdim sonra hala kapıda tık tık bende bşka biri daha geldi diye düşündüm hoşgeldin diyene kadar bekledi kapıda sonra sanki o kadar lafı dememiş gibi normal davranmalar sarılmalar bilmem ne ben ısrarla koruyıum tavrımı ama birden sonra olmuyor bütün gün onca insanın çenesini çek birde sen böyle yapma dedikten sonra normale döndüm valla işte bir anlık sinir gelip geçiyor kıskanmıştır belki eşin senide akşama düzelir merak etme

Tatlım erkekler bazen çok lüzumsuz şeylere alınganlık yapabiliyorlar... Haklısın yani arkadaşı olsa belki giderdi benimkide öle çünkü ama sen bu seferlik alttan al bence yani bu şekilde uzarsa daha sonra daha çok kırarsınız birbirinizi... o yüzden bence bu akşam güzel bir yemek yap ve hiç bişey olmamış gibi davran bu seferlik sen alttan al canım. dahaa çok yeni evliyiz tadını çıkaralım bu günlerin...

teşekkür ederim bebişimmmmmm sizlerin dilekleriyle bu işide halledecem inşallahhhh

Şuna inanın ben sizleri de çok iyi tanıyorum kardesimden öte oldunuz hemen geldim size anlattım hepinizin işi var mı var hepiniz kendi ayakları üzerinde duruyosunuz Allah'a çok şükür seven eşleriniz var neden yapılmasın ben de o kadar Polyanacıymışım ki gözlerimi kapatmışım kulaklarını tıkamışım

ben balıkesir taraflarında hocaları çok olduğunu duymuştum aylin gelsede o bilir

ayy valla bilmiyorum canım yaa
falcı falan duymuştum bikaç tane ama bilmiyorum pek yani
fala da inanmadığım için ilgilenmedim herhalde
ama çanakkale biga tarafında bi kadın varmış herşeyi biliyomuş falan diye duymuştum

Tatlım doğru söylüyosun ama işte öyle olmasan bile yani belirli insanlar olsa bile çevrende, yapacak insan (yani insan diyorum ama böleleri insan değil bence) yine yapar...Allah iyilerle karşılaştırsın diyoruz hep işte... İnşallah hiç ummadığın biri çıkmaz tatlım.

bn baktım evine canm güle güle otur güsel olmuşş salonundaki masann üzerindeki eiffel kulesı bnm yatak odamda vr aynısı cok severm tabloyu sık durmuss

Çok teşekkür ederim canım... en çok sevdiğimiz obje eiffel kulesi... duvar saatimizde o şekilde resimli bide minyatürleri var sehpamda :)

aynn öyle meltemcim bnm arkd.çevremde kıskanc ınsanlar cok oldugu ıcın kardesm dedıklerım dısında cok guvendıklerım dısında evımı kımseye gostermedım evıme kabulda etmem arkd.gelelim dıolar ama yakıno lmadıgım guvenmedıgm herı nsanı evıme kabul etmıorumm cunku bn ınsanları cok yıı tandımı ve neler yapabıleceklerını gordumkiii bnm eşimle olan sevgimizi aşkımızı düğünümzü evimizi yani herşeyimi kıskann ınsan o kdr ock kkı böyle insanlarlaa muhatap olmucaksn ewınede almayacaksn ALLAHIM korusun bütün kötülükler onları bulsun inşşlhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…