- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.641
Hiç inanmazdım böyle bir şeye ama son bir aydır o kadar kötüyüm ki sürekli aglıyorum babam beni arıyo mersinden başım agrıyo diye aglıyorum inanmayarak gittim ama en yetkili kişiye danıştım Peygamber efendimize bile yapılmış Kuran'da da geçiyor böyle bir şey varmış
şok şaşırdımmmm meltoşumm yaa hemen uzaklaştırın evden insan nasıl böyle şeylere sığınıppp yapabiliyor pes doğrusuu ben şey duymuştum sirkeli su ile evi silmek kötü enerjiyi uzaklaştırırmış
ben mühendisim dün sahada işlerimiz uzadı. genel müdürlükten misafirimiz de vardı. dışarıda yiyelim dediler. ben eve gitmek istedim. çok ısrar ettiler eşin de gelsin diye zaten eve yakın bir yerde yiyecektik. onu aradım. pijamaalrımı giydim gelemem sen istersen git dedi. sonra bir daha aaradı eve gel diye. eve gidince neden gelemdin dedim. çünkü bir arkadaşı arasa koşa koşa gider. anormal olan ben miyim dedi. benimle yemek te yemedi. ben de yattım. sabah kalkınca da konuşmadık. ben erken çıkıyorum insan bi gidiyorum der aferin devam et filan dedi. beni çok zor durumda bıraktı ayrıca çok kırıldım ailesi yada arkadaşı olsa kesinlikle giderdi beni de zorlardı.
inanmıyorum yaaa hemen okut kendını ıyı bı hocaya gıt meltemcım bn evıme kımseyı sokmadım ceyız gostermede büyü falan yaparlar die cunku o kadr cok kı bubınsanlardan hersey beklenıolar şüphelendın varmı peki
günaydın canlar gününüz aydın olsun
eda bugün senin için hızlı geçsin yorgunluk ve adet zor
zuhal tam zamanı bence bakman için hem eşyalarıda rahatlıkla kafanda düşünürsün inşalalh vardır sana uygun size uygun aşk yuvası
ay meltem olur olur canım ya mutlaka okuyan sökne biri vardır sen nerden bilcen kim yaptığını bilen birine git suyamı atıyorlar yakıyorlar mı ne tutasın diye öğren allah allah yani şaşırdım
şok şaşırdımmmm meltoşumm yaa hemen uzaklaştırın evden insan nasıl böyle şeylere sığınıppp yapabiliyor pes doğrusuu ben şey duymuştum sirkeli su ile evi silmek kötü enerjiyi uzaklaştırırmış
ben mühendisim dün sahada işlerimiz uzadı. genel müdürlükten misafirimiz de vardı. dışarıda yiyelim dediler. ben eve gitmek istedim. çok ısrar ettiler eşin de gelsin diye zaten eve yakın bir yerde yiyecektik. onu aradım. pijamaalrımı giydim gelemem sen istersen git dedi. sonra bir daha aaradı eve gel diye. eve gidince neden gelemdin dedim. çünkü bir arkadaşı arasa koşa koşa gider. anormal olan ben miyim dedi. benimle yemek te yemedi. ben de yattım. sabah kalkınca da konuşmadık. ben erken çıkıyorum insan bi gidiyorum der aferin devam et filan dedi. beni çok zor durumda bıraktı ayrıca çok kırıldım ailesi yada arkadaşı olsa kesinlikle giderdi beni de zorlardı.
günaydın canlar gününüz aydın olsun
eda bugün senin için hızlı geçsin yorgunluk ve adet zor
zuhal tam zamanı bence bakman için hem eşyalarıda rahatlıkla kafanda düşünürsün inşalalh vardır sana uygun size uygun aşk yuvası
zuhal sanırım ismn canm inşaşlhh gönlüne göre ev bulursun denk gelir işlerin ya bu topikte gercekten cok marifetli arkd.vrr birde dün burda yemege gidecegim arkd.yazmsıtım bulaşık yok yemek derdi yok demiştim ama bütün akşam bulaşık yıkadım hemde elimdeD
ben balıkesir taraflarında hocaları çok olduğunu duymuştum aylin gelsede o bilir
Albüm yaptım zuhalcim... bi oda daha var ama onun fotosu yok çünkü boş şuanda :)evimiz 165 m2 de :)
Şüphelendigim tabiki var kızlar babannem hemen buldu zaten Allah rızası için yapan bir hocaymış saat 10'da arıyacak randevu alacagız inş da alabiliriz
ben balıkesir taraflarında hocaları çok olduğunu duymuştum aylin gelsede o bilir
Şuna inanın ben sizleri de çok iyi tanıyorum kardesimden öte oldunuz hemen geldim size anlattım hepinizin işi var mı var hepiniz kendi ayakları üzerinde duruyosunuz Allah'a çok şükür seven eşleriniz var neden yapılmasın ben de o kadar Polyanacıymışım ki gözlerimi kapatmışım kulaklarını tıkamışım
Canım hoca söylüyor zaten kimin yaptığını...
bn baktım evine canm güle güle otur güsel olmuşş salonundaki masann üzerindeki eiffel kulesı bnm yatak odamda vr aynısı cok severm tabloyu sık durmuss
Şuna inanın ben sizleri de çok iyi tanıyorum kardesimden öte oldunuz hemen geldim size anlattım hepinizin işi var mı var hepiniz kendi ayakları üzerinde duruyosunuz Allah'a çok şükür seven eşleriniz var neden yapılmasın ben de o kadar Polyanacıymışım ki gözlerimi kapatmışım kulaklarını tıkamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?