- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.901
Eda el öpmeye gittin mi annene kayınvalidene
verdilermi birşey
gitmedim işe kendimi hiç iyi hissetmiyorum haber bekliyoruz hala
Eda el öpmeye gittin mi annene kayınvalidene
verdilermi birşey
meltemcim bazen hayatmz istedimiz gibi akmaz ama sen gülümsemeyi unutma bazen tırmandgın yokuş dayanlmz hale gelırse dınlen bıras ama sakın pes etme bn bu sozu cok severm sanda yazım dedım:)buarada nerde calısıosn
yerel bir kanalda program yapıyorum canım napıyım şimdi susuyum mu yoksa mücadele mi ediyim yüzüklerini gönderiyim mi sasırdım kaldım
yerel bir kanalda program yapıyorum canım napıyım şimdi susuyum mu yoksa mücadele mi ediyim yüzüklerini gönderiyim mi sasırdım kaldım
meltemcim bence seni umursamayanı hiç umursama canınıda sıkma ailenle otur bi konuş kesin bir karar aldıktan sona babanın konuşmasını sağla ne bu böyle ya karşındaki insan kararlı olmadıktan sonra yürümez bu iş tavrını koymalısın canım olmayacaksada olmaz dünyanın sonu değil ya üzme o güzel canını
her ikiside deil ara ve kesn kararlı konuş şu gün gel konuşalım de bekle bakalım gelecek mi başkada bir sey söyleme
babamlar tatildeler o yüzden konusamıyorum canımm onların da tatilini zehir etmek istemiyorum o yüzden bekliyorum Yelizcim aramayım msj atıyım eger msj konusunda da yol gösterirsen sevinirim çünkü saglıklı düşünemiyorum artık
msj att dha iyi nişanlın ismi ne bilmiorum şöyle yaz bak ahmet (misal) şu gün buraya gelmeni bekliorum konuşmamız gerekn önemli şeyler vr dilerim sende aynı hassasiyeti bana gösterirsin hşçkl. nokta koymaı unutma herzaman dikkat ceker sonrada bırdaha baska bır sey yazma bence
yazdım bebegim tesekkür ederim seni de derdime ortak ettim sen kaç yasındasın yeliz
kuzenlerim oturmuşlar sahile simitle viski içiyolarmış club'a damsız almıyolarmış beni çagırıolar kıbrısa gidicem çok merak ediyorum orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?