2011 gelin adayları buyrun sohbete

yerel bir kanalda program yapıyorum canım napıyım şimdi susuyum mu yoksa mücadele mi ediyim yüzüklerini gönderiyim mi sasırdım kaldım

yerel bir kanalda program yapıyorum canım napıyım şimdi susuyum mu yoksa mücadele mi ediyim yüzüklerini gönderiyim mi sasırdım kaldım

meltemcim bence seni umursamayanı hiç umursama canınıda sıkma ailenle otur bi konuş kesin bir karar aldıktan sona babanın konuşmasını sağla ne bu böyle ya karşındaki insan kararlı olmadıktan sonra yürümez bu iş tavrını koymalısın canım olmayacaksada olmaz dünyanın sonu değil ya üzme o güzel canını

babamlar tatildeler o yüzden konusamıyorum canımm onların da tatilini zehir etmek istemiyorum o yüzden bekliyorum Yelizcim aramayım msj atıyım eger msj konusunda da yol gösterirsen sevinirim çünkü saglıklı düşünemiyorum artık
her ikiside deil ara ve kesn kararlı konuş şu gün gel konuşalım de bekle bakalım gelecek mi başkada bir sey söyleme

kızlar bu topik sayesinde bütün gün kitleniorum buraya calışamıorumda vla pc basndan kalkınca basım dönüo resmen akşam eşim soruo bugün kızlarla ne kayattınız die bnde ona eşlerimizi bol bol çekiştirdik diorumDDgeçen gün sizlerle yazısırken denk geldide o zaman gördü ama siteye girmeyi şifremi falan bilmio tabi hihhhiiii

msj att dha iyi nişanlın ismi ne bilmiorum şöyle yaz bak ahmet (misal) şu gün buraya gelmeni bekliorum konuşmamız gerekn önemli şeyler vr dilerim sende aynı hassasiyeti bana gösterirsin hşçkl. nokta koymaı unutma herzaman dikkat ceker sonrada bırdaha baska bır sey yazma bence

yazdım bebegim tesekkür ederim seni de derdime ortak ettim sen kaç yasındasın yeliz

son 10 hatta 9

valla bizim aramız iyi şükür superisi de ben çok duygusallaştım ya..
bugün çeyizim gitti evden..
her bişeyimi götürdüler çok kötü oldum..
kıyamam annem de öyle oldu bi tuhaf..

akşam birazını düzletecez yarın da tam düzeltme olacak işte bitecek inşaalah..

bir tek halılarım kaldı onu da akşam üzeri gidip alacaz sanırım işte..

çok yoruldum yaa..

Son düzenleme:
hayırlı olsun dilek, düğün bittikten sonra dinlenirsin artık :) çeyizin gitmiş sererken insan çok mutlu oluyo dimi? bu arada ben çiğdem :) yenilerdenim, 16 günlük evliyim...

meltem bence aramalıydın konuşma daha akılda kalmalı bu kadar rahat bir erkek görmedim sana cevap verdiğinde bizimlede paylaş merak ediyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…