2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya bn meltemi merak ettm dün akşam eşim dioki hayatım ne düşünüosun ayy dalıp dalıp aklıma topik gelio:)))meltemi merak ettm cidden

bende artık alışkanlık ötesi oldu yani diğer ark sanki gerek kalmıyor burda yıllardır tanıyomuş gibi hissediyoruz birde yetişkin insanlarla aynı hayatı yaşayan insanlarla konuşmak iyi geliyor yani yeni yeni şeyler öğrenmek
meltemede ister istmez üzülüyor yani senelerdir bekle et hayal kur karşılaştığı şeye bak

günaydın kızlar; çekirge bugün topiği sene sen açmışsın ama daha geç açmışsın:)

bugün kahvaltımz uzun sürdü gecktım vla yazmaya buarada yogurdum tuttu:))ayrıca dun aksam kurabiye yaptım kızartma yaptımevimizi temzledım buzdolabımı temzledım balkonumu yıkadm mısafır agırladm cok yogun gectı ama her sey gusel olduu

bir ayda 3 kilo alır mı insan şiştim ben sanki çok kilo aldım birden şimdi tekrar yeşil çay içmeye başladım
her gören liko almışşınız diyor bize yaramış evlilik sanki evlilik şişirdi bizi :) sinir oluyorum söyleyenlere

bende bi akşam önce hastayım diye bişey yapamamıştım...sanki aylardır evde bişey yapılmamış gibi oluyor ya.dün gittim yemek hazırladım.mutfağı topladım,ütü yaptım,çamaşır yıkadım,ortalığı topladım...bugün de annem gelecek zuzunun verdiği köfte tarifini yaptım....ölüyorum yorgunluktan anlayacağınız...

bnde gece 3 e gelıodu yattımda bugunun bıras uykusuz gecırecegm buarada buketcm yogurdum hakkında yorum yapmadınn heee herkese nasıp olmaz yogurt tutturmak cekırgeyı takdır etmelısınD buarada sıze ilerleyen saatlerde kolay kurabıyemn tarfını verım cok pratık ve cok lezız oluo

MAŞŞALLAH MAŞŞALLLAH BU NE HAMARATLIK

YOĞURDY TUTTURMAKDA KOLAY DEĞİLDİR ELLERİNE SAĞLIK

SEN DE MARİFETLER VARMIŞ DEMEK Kİ

maşallah ne çok şey yapmışın. ben işten 7de çıkıyorum.
eve gitmem 8 oluyor. yemeği eşim yaptıysa yememiz kalkmamız 9 u buluyor.
Mutfağı toplayana kadar 10 oluyor bi bakıyorum 11 olmuş zor yetişiyorum sanki.
uyuyamıyorumda öle derin derin

günaydın kızlar
nasılsınız
cuma kayseriye gidicez diye anneme gittik dün akşam
babama söylemiş annem aylinler gelicek diye akşam namazından sonra gelirim madem demiş
kandilde gittiğimizde evdeydi ve bizden kaçmıştı hoşgeldiniz bile demeden
dün akşam biz gittik 5 dk sonra o da geldi
hoşgeldiniz dedi elini öptük bizde
sonra balkona geçtik
hiçbişey olmamış gibi eşimle bi muhabbet bi sohbet
çok garip geldi yaa
hiçbişey olmamış gibi davranmak zorunda kaldık
tabiki eski samimiyet yok aramızda ama gene de normale dönmek zorunda kaldık
eşimde hiçbişey belli etmedi
onun bu yönünü çok takdir ediyorum ve çok şanslı olduğumu düşünüyorum
başkası olsa ben gittiğimde evden kaçan insanın evine gitmem der bidaha gitmez
ama benim kuzucum ne zaman hadi gidelim desem kesinlikle ikiletmiyo tamam gidelim diyo

7 çok geç arkadaşım konuşşanda biraz daha erken çıksan zaten o saatten sonra insanın birşey yapası gelmiyor ki

aylin facede görüyorum buraya gelmiyorsun pek yoğunmusun
sen neler yapıyorsun
günaydın
misafir felan yokmu

faceye arasıra giriyorum ama
cuma izne çıkıcam diye işlerimi toparlamaya çalışıyorum canım
o yüzden sohbete katılamıyorum pek
valla en son pazar misafirim vardı
bu haftada gitme telaşında falan olduğumuz için pek bişey yapmıyorum
anca götürüceklerimi yıkıyorum ütülüyorum falan öyle geçiyo

ay inşallah hep böyle gider ben bile şaşırdım okuyunca aylincim acaba alıştımı senin evlenmiş olmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…