2011 gelin adayları buyrun sohbete

düğündaşşşşşşşşşşşşşşşş hu huuu şafakk kaçççç bu sefer sende bakimmmmmmmm görünüp kaçma öyleeee

şafak 67
hazırlıklara başladık çarşıya çıktık kaynanoş görümcem annem ve ben... kınada giymek için bir elbise aldık bir de nikah için sade bir elbise... ayakkabı bulamadım...kaynanoş şalvar almayı düşünmüyormuş dedim ben şalvarsız çıkmam bir elbise eksik olsun kiralayın o zaman tamam dediler nikah işlemlerini yapmayı düşünüyoruz haftaya..
sende hazırlıklar nasıl gidiyor?

onların resmını cekmedım aksam ceker yarn sabah koyarm resmlerı buarada buketcım paıntte yapabıldım:)))))yalnız dıkkat ettın mı resmlern kenarında paınt duzenleme taoblosu var

aferin çekirge olucan sen farkettim ama yatağın gözlerimi kamaştırdığı için fazla dikkat etmedim paint tablosuna. Yelizcim senden birşey daha rica edebilir miyim yatağın enini ölçebilir misin? Malum bizim yer sıkıntımız var komidinleri alamıyoruz ama senin yatak daha az yer kaplıyor gibi geldide

tamm cnm ölçerim aynn bizimde yer sıkıntımız evın ölçüsüüne göre yaptırdık bn akşam eşimle yatağın ölçüsünü alırım sna haber verriimmm

Yelizim ngüzel tarif etmişin kendini yaaaaa
Gerçekten çok güzel evin allah ağzınızın tadını bozmasın güzelim

Meltemcim o sirkeli bezi hep yap olurmu hergün tekrarla
hocayada gidince sor yapayımmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…