- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.561
birde yumurtalı ekmek te olabilir
bisküvi ıslatıyormusun züleyhaaaaaaaaa
köz biberin varsa içine peynir koyup sarabilirsin canım açma yapabilirsin ekmek üstü kaşar yapabilirsin sosis pişirebilirsin
eline sağlık züleyhacım tam yaz tatlısı bende bu tarifi yemekteyizde görmüştüm yapmıştım süper olmuştu
çayda sanırım bunlar
kısır yap yada mercimek köfte
yada rus salata
yok denizcim döküğüm gibi hemen sıralıyorum dolaba atıyorum
vişneli pudingi yaparken donuyo zaten bıraz onuda sıcak döküyorum ıslatmaya gerek kalmıyo
bende buketcim kemal yapmıştı:))
google amcaya kemalin tatlısı yazınca söylüyo zaten :)))
o yemekteyizden beri hep yaparım
evet canım çayda,patatesin içinde rus salatası var zaten ama onu çıkarıp saydıklarından mı bişey yapsam acaba
Evet kemal yapmıştı mercimek çorbasınada yeşillikler katmıştı onunda adı kemalin çorbası olmuştu Evlenince çorbayıda deneyeceğim
aaaaaaa bak çorbayı kaçırmışım
Söyledi
kuşum zaten kahvaltı menüm sağlam hani beş çayı gibi olsa her türlü yenir patates bir kaç saat sonra yenmez zaten o kadar şey hani kısır patatesin dışında. Mercimek köftesi de güzel gider marulların üzerinne sarmada olurdu ama o biraz uğraştırıcı
SAbır dileyin kızlar bana son 1 saat
ama sabrım taşmak üzere patlıcam birine
zor duruyrm ya
ayy o tatlı ne güzel görünüyor öle yaa.bugün kendimi mutfağa adamışken akşam ben de mi yapsam malzeme alıp.buzlukta köfteler vardı kayınvalidem hazırlayıp bırakmış.sebzeli köfte yaptım fırında şu an.dünden mercimek çorbası yapmıştım,kayınvalide de pilav yaptı hımmm akşam yemeği hazır böylelikle.
normalde hergün gelirdi kayınvalide ama bu saate kadar uğramadı.biz de birazdan dışarı çıkıcaz aşkımla.ben yarın kpssye giricem ama unutuyorum hep
doğru diyorsun canım,patatesten vazgeçip başka bişey yapayım ben en iyisi...
sigara böreği,rus salatası,mozaik pasta ve pudingli kurabiye nasıl olur ?
SAbır dileyin kızlar bana son 1 saat
ama sabrım taşmak üzere patlıcam birine
zor duruyrm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?