- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.601
bugün maalesef sohbete pek katılamadım fıstıklar
baya kötü oldum ben ya, midem cok bulanıyor, 4 aylık hamile gibi şişti karnım acayip bir gaz var regle oldum
bi de hapşırık ve ateşim var. gözüm dün ateşim 39 cıktı diye kanlanmış meğersem:44:
hafta sonu dinlenemeyeceğim kızlar ama umarım biraz olsun zevkli olur, eşim'e gitmeyelim diyemedim o da biz seninle baş başa oluruz dedi kırmak istemedim onu şimdi mecbur gidiyorum:2:
fakaaaaaaaaaaatben bir kk 2011 geliniyim ve sizden birsürü şey öğrendim, orada ne bulaşığa dokunacağım ne başka bişeye
öpüyorum sizi kocaman, herkese cok güzel bi hafta sonu diliyorum
Bugünde akşam oldu herke yoğun sabah akıcı sohpetler oluyor
artık cumartesi gelenlerle görüşürüz((
buketcim ben bilmiyodum kına olmıcakmıı
yok canım bizde kınaya gelen düğüne gelimoyr misafirler bölünüyor zaten özenmiyorum
çok ilginç ya niye gelmiyolar kii:26:
bugün maalesef sohbete pek katılamadım fıstıklar
baya kötü oldum ben ya, midem cok bulanıyor, 4 aylık hamile gibi şişti karnım acayip bir gaz var regle oldum
bi de hapşırık ve ateşim var. gözüm dün ateşim 39 cıktı diye kanlanmış meğersem:44:
hafta sonu dinlenemeyeceğim kızlar ama umarım biraz olsun zevkli olur, eşim'e gitmeyelim diyemedim o da biz seninle baş başa oluruz dedi kırmak istemedim onu şimdi mecbur gidiyorum:2:
fakaaaaaaaaaaatben bir kk 2011 geliniyim ve sizden birsürü şey öğrendim, orada ne bulaşığa dokunacağım ne başka bişeye
öpüyorum sizi kocaman, herkese cok güzel bi hafta sonu diliyorum
Eda bende aynen şikinim oldum allahtan ama biraz önce wc yığılıp kaldım gaz sıkışması beni öldürüyor eşim de tam o sıra aradı açamadım tlf yanımda değildi dedi nerdeydin gazım gelmişti dedim öyle bir gaz değil benim büküyor ayalkarımın bağı gidiyor dermanım kalmıyor berbat bişey ya geçen ayda evede annemlerin gözünün önünde büküldüm kadın şaşaırdı hepmi böylesin onlar farklı ireşy sanıyor gaz deyince ama yok kramp gibi bişey şişiyor şişiyor bir acayip balkondan beri bakıyor aradı eve gidince gazın gittimi diye.))))))))))
Eda bende aynen şikinim oldum allahtan ama biraz önce wc yığılıp kaldım gaz sıkışması beni öldürüyor eşim de tam o sıra aradı açamadım tlf yanımda değildi dedi nerdeydin gazım gelmişti dedim öyle bir gaz değil benim büküyor ayalkarımın bağı gidiyor dermanım kalmıyor berbat bişey ya geçen ayda evede annemlerin gözünün önünde büküldüm kadın şaşaırdı hepmi böylesin onlar farklı ireşy sanıyor gaz deyince ama yok kramp gibi bişey şişiyor şişiyor bir acayip balkondan beri bakıyor aradı eve gidince gazın gittimi diye.))))))))))
birine gittik ya yter diye düşünüyorlar galiba akraba geliyorda konu komşu gelmiyor zaten ben kınaları sevmem
denizim bende gülücem kızmassanYerim seni yaa
Yeni gelinlerde oluyo demekki bu gaz sıkısması..benim hele bi olayım var anlatamam..ama ölürsünüz gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?