2011 gelin adayları buyrun sohbete

geçmiş olsun tekrar edacım inşallah haftsonun beklediğinden çok güzel geçer

Eda bende aynen şikinim oldum allahtan ama biraz önce wc yığılıp kaldım gaz sıkışması beni öldürüyor eşim de tam o sıra aradı açamadım tlf yanımda değildi dedi nerdeydin gazım gelmişti dedim öyle bir gaz değil benim büküyor ayalkarımın bağı gidiyor dermanım kalmıyor berbat bişey ya geçen ayda evede annemlerin gözünün önünde büküldüm kadın şaşaırdı hepmi böylesin onlar farklı ireşy sanıyor gaz deyince ama yok kramp gibi bişey şişiyor şişiyor bir acayip balkondan beri bakıyor aradı eve gidince gazın gittimi diye.))))))))))

adaşım çok geçmiş olsun bu dedikleirnin aynısını virgülüne kadar ben yasadım..bulaşıcı demekki ortalıkta var canım..ALlah şifanı versin dokunma orda hiçbişeye eşin dokundurtmaz zaten..dinlenmene bak..seni seviyorum..nokta

denizim bende gülücem kızmassan yerim seni yaa
yeni gelinlerde oluyo demekki bu gaz sıkısması..benim hele bi olayım var anlatamam..ama ölürsünüz gülmekten

geçmiş olsun tatlım züleyha haklı çok güzel anlatmışsın

ben çıkıyorum kızlar,edacım h.sonunun keyfini çıkarmaya bak sen,iyice dinlen...yarın burda olmayacaklarda çok çok iyi vakit geçirin sevdiceklerinizlee....ve yarın burda olanlar sabah görüşmek üzere

Valla bende hem gülüyorum hem ağlıyorum ne yapayım valla doğum yapmış kadar oluoyrum o oara

neden kızaımkız ben bile geçince gülüyorum :)))

hayde ben kaçar yavaştan

iyi akşamalr

günaydın bayanlar :) bi' konu açtım, hafiften fena durumdayım :/ bilgisi yada yaşamışlığı olan var mıdır? burada takip etmek zor olduğundan ayrı konu açtım bilginize:/

günaydınnnn kızlarrrr dün akşam üzeri çıkayım bi evlere bakayım dedim güzel bi evde kiralık yazıyordu hemen aradım dah ayeni asmışlar kiracı içerde gittim hemen evi gezdimmm veeeeeeee çokk beğendimmmm tuttummm evimiii sonunda hafatya boşaltıyorlarrrr

gunaydın zuzum, togephim, nilgünüm

zuzummm hayırlı olsun kuzum çok güzel olmuş
kaç oda kaç salon kaç para
huzurla otur inşallah içinde.

günaydın kızlar...

zuhalcimm bak ne kadar şanslısın,ev resmen ayağına gelmiş...ohh ohhh büyük bir yük kalkmıştır şimdi üstünden.zamanlaman da harika.rahatrahat yerleştirirsin evini artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…