2011 gelin adayları buyrun sohbete

şimdi gördüm yelizcim müşteri gelmişti çok güzel olmuşsun Seninde güpürlerin varmış eteklerde

eft canm fransz güpürü olmasına dikkat et dha zarif buarada kurabıye tarıfı yazdım heeeee:))))artk sıze tarıflar de yazıom bakkk cekırgede ılerme vr ama mıllet tutturmus bı dolmaaaDD

eft canm fransz güpürü olmasına dikkat et dha zarif buarada kurabıye tarıfı yazdım heeeee:))))artk sıze tarıflar de yazıom bakkk cekırgede ılerme vr ama mıllet tutturmus bı dolmaaaDD

gördüm ve gözlerim yaşardı aferin çekirge iş var sende Zaten kumaşçıya beraber gidecekmişiz fransız danteli isterim birde tülünü ışltılı istiyorum öyle bulabilirsem süper durur diye tahmin ediyorum

bugün yemeklerim hazır temizliğimi yarın yapıcam ohh rahatım
kızlar pikeyi değiştirelim dedim akşam diğerini yıkadım yemekti bulaşıktı oda çok sıcak girmyeim dedim
süpürdüm sildim yemek yedik ay yatak kaldı
sonra kullanmıcam dediğim kaynanamın pikesini yayalım dedim eşime.
çatır çatır yatıcam üstünde
açtık işte pikeside inceymiş biraz
neyse serdik
yattık eşim çekio üstüm açılıo ben çekiom onun üstü açılıo
ehh dedi annemde tek kişilkmi almış napmış
haha dedim onuda tam yapamamış üstünde çift kişilik yazıo kendi tek kişilik gibi yanlardan çekmeli
gülme tuttu delüler gibi gece kasıklarım ağrıdı gülmektn yan komşu demiştir gelin çoştu

görürsün balımm merak etme..şu zamanları iyi değerlendirin..
Zaman o kadar çabuk geçmişki asıl şimdi farkına varıyo insan..
Yoksa gecmek bilmiyodu..ama su gibi gecti

edacım bazen çok çabuk geçiyo zaman öyle diyorum
mesela zuzu düğün salonu tuttuğunda 9 ay vardı şimdi sonlarda şafaka sayıyo dün gibi

bazen zaman asır gibi geçmiyo yaa anlamadım

Zeynep ilahi
Oğluşuna koymuştur sadece

bnde severm dolmayı hatta tarıflerıde kaydeıp cıktısını aldım yarna falan yaparım dıe dolma deyip gülücük koydum ayy ne var bunda yaaa

herkes senin kurabiye tarifelerinle benim dolma yapma çabalarımla ilgilenmek zorunda değilki tatlım...işine gelen cevaplamay isteyen ve sorrmak isteyen cevap yazar!!!

ya tatlm zaten senn dolma tarıfıne bır sey demedm neden alınganlk yaptın kı anlamdm vla şaka yaptım elbette zorunda deıl

heheyt galiba
ama daha beter oldu
sıkışıverdik bi pikenin içine daha samimi yaptı bizi
bilse alırmıydı öle
bide dio benimki
ohhh annemde pek güzel almış pikeyi
kızcam ya
onada bi kahkaha atıverdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…