2011 gelin adayları buyrun sohbete

Meltemim inan sizin için dua ediyorum.. İnşallah senin için en hayırlısı olur,yani nişanlınla mutlu,huzurlu bir hayatın olucaksa herşey yoluna girer inşallah ama eğer üzüleceksen ilerde de şimdiden bitsin bazı şeyler bir kere üzül.

senin yakında çok pis doğurasın gelebilir

hahaha sanırım ikizim sensin
bende öle çok büyük bir başluktayım bişeylere geri sayım yapmayınca
Çocuk için erken ama bölede bi ekşın yok değiilll miii

hahaha sanırım ikizim sensin
bende öle çok büyük bir başluktayım bişeylere geri sayım yapmayınca
Çocuk için erken ama bölede bi ekşın yok değiilll miii

Ruh ikizi olabilir yada kafa ikizi aynı kafadayız
yok be canım şuanda mümkün değil olsa herhalde oturup ağlarım şu duurmda.
hiç yok planlarda diyebilirim ama ekşın lazım bize eşime diyorum köpek alalım
ama oda olmuyor evde alışması falan filan derken yani

amin canım da kısmet bu işler topiğimizde ilk gün hamile kalan gelinimiz var. 3 yıl da çok be

bebek düşünüyor olsam korunmam bende ilk günden kalırım ne demek no problem
ama düşünmediğim için zor benim için 3 yıl içinde en az diyoruz ama bakalım
22 yaşımdayım be daha 25 yaşıma kucağımda bebeğimle anne olarak girmek istiyorum diyorum hep

Bizde 2 yıl düşünmüyoruz kısmet tabi hayırlısıyla biz öle düşünüyoruz
ama evde köpek çok zor yaa ben bekarken denedim ama çocuktan daha zor emin ol,hem bana geri sayımla heyecanla bekliyeceğim bişiler olmalı..
Düğünden önce nişanlım askerdeydi onu saydım bitti düğüne saydım şimdi bişiler bulup saymam lazım

bizim vardı zaten canım 3 yaşındaydı ama hiç evde kalmadığı için eve getiremedik kız kardeşine verdik eşimin. hala duruyor onda
şimdi yeni alalım diyorum ama risk işte bunca işin içinde bide onunla ilgilenmek çok zor
bul bişeyler say bakalım canm

senin yaşın küçükmüş canım kapadım bebek mevzusunu

Bu arada senin yaşın daha küçükmüş o yüzden bencede 3-4 yıl bile iyidir beklemek :)
Ama ben 28 yaşındayım o yüzden çokda geç kalmıyım diyorummm:44:

Bu arada senin yaşın daha küçükmüş o yüzden bencede 3-4 yıl bile iyidir beklemek :)

aslında bende 2 yıl düşünmüyorum canım ama çevremde isteyip çocuk sahibi olamayan çok kişi var o yüzden korkuyorum

aslında bende 2 yıl düşünmüyorum canım ama çevremde isteyip çocuk sahibi olamayan çok kişi var o yüzden korkuyorum

O korku bendede var canım,ama işte eşimle y.dışını dolaşmak istiyoruz 1-2 yıl böle tadını çıkaralım diyoruz.
o yüzden biraz bekliyelim dedik yaa olmazsa korkum çok ama Kaderimizde varsa yapacak bişey yok :)

işte ben o riski alamıyorum nedense 8 aydan fazla korunmak istemiyorum

senin yaşın küçükmüş canım kapadım bebek mevzusunu

aynen kızlar gerek yok şuanda
gerçi Herşey Allahtan biz gerekeni yapalım da olursa da razıyız
kısmet herşey

hatırlıyor musun bu yazdığını

evet canım o zamanlar hiç gelmeyecek gibiydi

hahaha buket ilk sayfada okumuştum bunu bende yazıkk demiştim hatta içimdenn
nereden nereyee diyymiiii :))

vayyyy acıdın demek halime heeee bide benden 1 gün önce evlendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…