- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.681
birincisi Fas'a gitmek bu kadar kolaymu oluyo onu çok merak ediyorum ikincisi ben ona msj attım yurt dısında olsa benim faturama yansıması gerekiyor üçüncüsü bu adam benden ne istiyo ya
yalan mı söylüyor diyorsun yani canım ayrıca mesajına cevap vermiş miydi
sende yurt dısına çıkmış bir insansın canımm demii benim msj paketim var mesela ondan msj atıyorum sadece msj sayımda azalma oluyor yurt dısına msj göndersem faturama yansıması gerekmiyor mu bence yalan söylüyor ayrıca buket ya kusura bakma benim kafam yerinde degil biliyosun kurdela fiyonk falan ekleme yapma
nasılsınız arkadaşlar.
herkez evlendi sanırım evlenmeyen kaldı mı ? genelde haziran gelinleri vardı çünkü
hoşgeldin canım nasıl gidiyor evlilik? ben kaldım zuzu kaldı yasemin kaldı birde nilay var senin tanııdığın tayfadan
hımmmm sizinde az kalmış yaww ozaman.hadi bakalım telaşa devam.
ben evlendim işte biliyorsun zaten güzel gidiyorevlilik şiddetle herkese tavsiye ederim biraz yorucu ama olsun :26:
burdaki tüm gelinciklerde tavsiye ediyor bakalım inşallah bende tavsiye edenlerden olurum fotoğraf var mı albümde bakayım nasıl bir gelin olmuşsun bende gelinliğime karar verme aşamasındayım da
Yani Meltem benimde sölemeye çalıştığım o,şuanda ne var ne yok bi ilişki sizinki.. Sonuçta insan sevdiğinin sesini duymadan birgün geçiremezken gerçekten böle olması üzücü,Ama işte bu şekilde hergün üzülüyorsun,sürekli soru işaretleri kafanda en azından yüzyüze gelip konuşunca ya kendine çeki düzen vericek ve devam ediceksiniz,yada biticek herkes kendi hayatına bakıcak ki bu da seni bir kere üzücek hergün üzülmektense.. Dost acı söyler derler meltemim bunları yazarak seni üzmekten çekiniyorum aslında ama msjla tlfnla düzelicek şeyler değil bunlar sanırım.
vardı ama kaldırdım canım hepsini sevmiyorum yaaa internette kalmasını facede var biraz iştegelin kötü olur mu canım eminim sende çok güzel olacaksn
nasılsınız arkadaşlar.
herkez evlendi sanırım evlenmeyen kaldı mı ? genelde haziran gelinleri vardı çünkü
bence öncelikle yapması gereken o bulduğu şeyden kurtulması hepsi onun eseri olabilir
Yani Meltem benimde sölemeye çalıştığım o,şuanda ne var ne yok bi ilişki sizinki.. Sonuçta insan sevdiğinin sesini duymadan birgün geçiremezken gerçekten böle olması üzücü,Ama işte bu şekilde hergün üzülüyorsun,sürekli soru işaretleri kafanda en azından yüzyüze gelip konuşunca ya kendine çeki düzen vericek ve devam ediceksiniz,yada biticek herkes kendi hayatına bakıcak ki bu da seni bir kere üzücek hergün üzülmektense.. Dost acı söyler derler meltemim bunları yazarak seni üzmekten çekiniyorum aslında ama msjla tlfnla düzelicek şeyler değil bunlar sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?