2011 gelin adayları buyrun sohbete

birincisi Fas'a gitmek bu kadar kolaymu oluyo onu çok merak ediyorum ikincisi ben ona msj attım yurt dısında olsa benim faturama yansıması gerekiyor üçüncüsü bu adam benden ne istiyo ya

Valla ben anlıyamadım senin nişanlını Meltem,gerçekten ne yapmaya çalışıyor acaba,yani kafasından neler geçiyor,amacı nedir? Bence sen son bir msj at canım,de ki Fastaymışsın sanırım döndüğünde yanıma gelebilirmisin yada ben geleyim bu işe bir nokta koyalım.
Olumlu yada olumsuz artık birşeylerin yoluna girmesi lazım desen iyi olur gibi geliyor bana canım :44:

sende yurt dısına çıkmış bir insansın canımm demii benim msj paketim var mesela ondan msj atıyorum sadece msj sayımda azalma oluyor yurt dısına msj göndersem faturama yansıması gerekmiyor mu bence yalan söylüyor ayrıca buket ya kusura bakma benim kafam yerinde degil biliyosun kurdela fiyonk falan ekleme yapma
yalan mı söylüyor diyorsun yani canım ayrıca mesajına cevap vermiş miydi

nişanlımdada anı durum olmuştu ondan biliyorum canım onun kontürlü ama mesaj paketi vardı ve sanki ben yurtiçindeymişim gibi paketten 1 sms düşüyormuş o yüzden o zıt pıt mesaj atabiliyordu ben ise paketimi kullanamadığım gibi birde 2 mesaj parası ödüyordum

Meltem ailen biliyormu durumu konuş annen de açsın konuuşn sana kızımı üz diye vermedim büyük olduğu için bir nevi dinlemek zorunda kalacak bu ne bu kadar strese dayanılırmı ben bir gün konuşmasam sesini duymasan o günüm berbat geçiyor bu sana haksızlık davranması

kusura bakma belki nişankın hakkında pek iyi şeyler yazmıyoeruz .... Varmış fas ta gibi ama hak etti ne yapayım

saç tokama kadar onda onun da esyaları bende bir ilişki biterse biter ya ben 26 yasındayım madem öyle alsın yüzüklerini benimde esyalarımı getirsin bittikten sonra benim esyalarımın onda durmasının hiçbir anlamı yok benim sinirlendigim noktaa bu belirsizlik ya gayet mutluydum huzurluydum denizime gittim havuzuma gittim akşam kuzenlerimle dışarı çıktık ama gece kabus gördüm yine sinirlendim arkadasını aradım bana da fasa gitti dedi

hoşgeldin canım nasıl gidiyor evlilik? ben kaldım zuzu kaldı yasemin kaldı birde nilay var senin tanııdığın tayfadan

hımmmm sizinde az kalmış yaww ozaman. hadi bakalım telaşa devam.
ben evlendim işte biliyorsun zaten güzel gidiyor evlilik şiddetle herkese tavsiye ederim biraz yorucu ama olsun :26:

Yani Meltem benimde sölemeye çalıştığım o,şuanda ne var ne yok bi ilişki sizinki.. Sonuçta insan sevdiğinin sesini duymadan birgün geçiremezken gerçekten böle olması üzücü,Ama işte bu şekilde hergün üzülüyorsun,sürekli soru işaretleri kafanda en azından yüzyüze gelip konuşunca ya kendine çeki düzen vericek ve devam ediceksiniz,yada biticek herkes kendi hayatına bakıcak ki bu da seni bir kere üzücek hergün üzülmektense.. Dost acı söyler derler meltemim bunları yazarak seni üzmekten çekiniyorum aslında ama msjla tlfnla düzelicek şeyler değil bunlar sanırım.

hımmmm sizinde az kalmış yaww ozaman. hadi bakalım telaşa devam.
ben evlendim işte biliyorsun zaten güzel gidiyor evlilik şiddetle herkese tavsiye ederim biraz yorucu ama olsun :26:

burdaki tüm gelinciklerde tavsiye ediyor bakalım inşallah bende tavsiye edenlerden olurum fotoğraf var mı albümde bakayım nasıl bir gelin olmuşsun bende gelinliğime karar verme aşamasındayım da

burdaki tüm gelinciklerde tavsiye ediyor bakalım inşallah bende tavsiye edenlerden olurum fotoğraf var mı albümde bakayım nasıl bir gelin olmuşsun bende gelinliğime karar verme aşamasındayım da

vardı ama kaldırdım canım hepsini sevmiyorum yaaa internette kalmasını facede var biraz işte gelin kötü olur mu canım eminim sende çok güzel olacaksn

bence öncelikle yapması gereken o bulduğu şeyden kurtulması hepsi onun eseri olabilir

nasılsınız arkadaşlar.
herkez evlendi sanırım evlenmeyen kaldı mı ? genelde haziran gelinleri vardı çünkü

Hoşgeldin canım :)
İyiyiz çok şükür,evlenenler ev hallerini anlatmaya devam ediyor,gelin olacak arkadaşlarımızda gelinlik ve eksikleri gideriyor...
Aynen devam yani
Sen nasılsın alıştınmı evliliğe ?

çok fazla yorumda bulunmak istemiyorum ama kendime engelde olamıyorum
aynı konuma kendimi koyunca bayan için çok zor bir durum gibi geliyor
allah hakkında hayırlsıın nasip etsin hayırlsıyla

işte bitanem bu soru işaretsizlik varya beni mahvediyor ya bu adam beni elinin altında tutmaya çalışıyor ya bunları söyleyecek cesareti yok bunları düşünüyorum ben Fas'a da giderim ama gerçekten ordaysa yoo üzülmüyorum ben de aynısını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…