2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar çok uzun bi aradan sonra ben geldim.. düğünmde kınamda Allaha çk şükür çok gzel geçti.. herkes gelinliğimi beni çok beğendi.. düğünden hemen snra balayına çıktık bir hafta kaldktan snra antep samsun ordu derken dün itibaryle istanbula sonunda gelebldik.. :)) hepinizi çk özledm tatil boyunca aklımdaydnz ama nete grme imknm fazla olmadı bildiğinz üzere işten çıkarıldm ewimdede net yok onun için srekli nette olamıyorum sizi unuttuğumu sanmayın :)) şu an annemdeyim kmseckler yok topikte geçmşi okuyamadm ama bn tatildeyken evlnen btün gelinlere mutluluklar diliyorum sizi çk sewiyorum kızlar görüşmk üzere

betüşşş gelmiş hoşgeldin canım benim herşeyin çok güzel geçmesine çok sevindim çok güzel bir gelin olduğundan hiç şüphem yok bizde seni çok seviyoruz musait oldukça gel

gunaydin kizlar
bugun calisiyorum topigi ben acayim dedim
betusum gelmis
hosgeldin gulum
sana omur boyu mutliluklar dilerim
cimcime esradan haber varmi kizlar

betüşşş gelmiş hoşgeldin canım benim herşeyin çok güzel geçmesine çok sevindim çok güzel bir gelin olduğundan hiç şüphem yok bizde seni çok seviyoruz musait oldukça gel

bende topikteyim hoşgeldin betüşşş seni çok merak ettik. güzel geçmesine sevindim canımmm

gunaydin kizlar
bugun calisiyorum topigi ben acayim dedim
betusum gelmis
hosgeldin gulum
sana omur boyu mutliluklar dilerim
cimcime esradan haber varmi kizlar

kızlar çok teşekkr ederm hepinize.. bni unutmayın aklmdasnz bgn annemden evime geçicem nete grme imkanm pek yok ama fırsat buldkça geleceğim.. öpüyorum hepinizi.. ben yokken olurda yeni topik açarsanz bana özel msjla bldirin kaybetmeyeym sizi. :))

hoşgeldin cnm:80:

Hoşgeldin tatlımm... Allah bir ömür mutluluk versin inşallah aminnnn :) Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim...Fotolarını bekliyoruzz sabırszlıkla :)

Bu saatte ne işim var nette diymi kızlarr... çönküüü abimler bizde ve ps turnuvası yapıolarrrrrr :84:

Betüş gelmiş hoşgelmiş herşeyin güzel geçmesine sevindim canımm bir ömür boyu mutluluklar kpssye giren arkadaslara da bol şans Aysem neden pazar çalıştın mesai mi vardı?Kızlar hepiniz yeni evlisiniz bu akşam teyzemler gelicekti hemen onlara kolay bir pasta yaptım bisküvileri dizdim bir paket kakolu petibör bir paket de normal petibör bir tane kakolu bir tane de sade yaptım üzerine pudind döktüm son kısmına da krem şanti yaptım hem kolay hem de lezzetli bir pasta oldu aklınızda olsun çok pratik bu arada Mersin bana çok iyi geldi en azından annem yanımda yemek yiyebiliyorum iştahım açıldı herkese mutlu bir hafta diliyorum Günaydınlar topici ben açıyım bu hafta

betüşüm gelmişş herşeyin güzel geçmesine sevindim
meltemciim merak ettim seni ne yaptınz?
kızlar bizim üstümüzde de bi uğursuzluk var
kendimi iyi hissetmiyrm
acayip rüyalar görüyorum
dün kafa dağıtalım dedik denize gittik
çocuklar gibi nasıl eğleniyoruz
denizde dalgalıydı
eşim de dedi alyansına dikkat et tmm dedim.
5 dk geçti geçmedi ben alyansımı düşürdüm dedi
ayy alyans gitti ona mı yanayım
uğursuzluğamı yanayım
manevi değerine mi yanayım
ne yapıcağımı şaşırdım
neyse üzme canını dedim olan yüzüğe olsun fln ama içim içimi yiyor
sonrada ben suçluymuşum gibi sölendi durdu
insan çıkar demez mi yüzüpü fln ben ne bilim düşürüceğini çocukmusun sen çıkar kendin o zaan dedim
trip attım geldi yanıma özür dilio sonra çok kızdım kendime ondan die.
sonra devam ettik eğlenceye ama srekli gözlerim doldu
üzüntüden neyse kalktık eve geldik ayy ne göreyim kanamam var
damla damla geliyor sürekli eğer geçmezse dr ye gidicem
üzüldüm de ondan mı oldu ki
laptop bozuldu onada cnm sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…