- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.761
bizimki de duşakabinciyi bekliyordu ama haftaiçi bigüne kaldı
kızlar çok uzun bi aradan sonra ben geldim.. düğünmde kınamda Allaha çk şükür çok gzel geçti.. herkes gelinliğimi beni çok beğendi.. düğünden hemen snra balayına çıktık bir hafta kaldktan snra antep samsun ordu derken dün itibaryle istanbula sonunda gelebldik.. :)) hepinizi çk özledm tatil boyunca aklımdaydnz ama nete grme imknm fazla olmadı bildiğinz üzere işten çıkarıldm ewimdede net yok onun için srekli nette olamıyorum sizi unuttuğumu sanmayın :)) şu an annemdeyim kmseckler yok topikte geçmşi okuyamadm ama bn tatildeyken evlnen btün gelinlere mutluluklar diliyorum sizi çk sewiyorum kızlar görüşmk üzere
selams
bi kpss yaptım geldimordan anacuğuma uğradık yemek falan yedik evdeyiz şimdi
gçmiş olsun aysuncum diyeceğim ama yarın gene gireceksin galiba nasıl geçti sınavın?
betüşşş gelmiş hoşgeldin canım benim herşeyin çok güzel geçmesine çok sevindim çok güzel bir gelin olduğundan hiç şüphem yok bizde seni çok seviyoruz musait oldukça gel
bende topikteyim hoşgeldin betüşşş seni çok merak ettik. güzel geçmesine sevindim canımmm
gunaydin kizlar
bugun calisiyorum topigi ben acayim dedim
betusum gelmis
hosgeldin gulum
sana omur boyu mutliluklar dilerim
cimcime esradan haber varmi kizlar
kızlar çok uzun bi aradan sonra ben geldim.. düğünmde kınamda Allaha çk şükür çok gzel geçti.. herkes gelinliğimi beni çok beğendi.. düğünden hemen snra balayına çıktık bir hafta kaldktan snra antep samsun ordu derken dün itibaryle istanbula sonunda gelebldik.. :)) hepinizi çk özledm tatil boyunca aklımdaydnz ama nete grme imknm fazla olmadı bildiğinz üzere işten çıkarıldm ewimdede net yok onun için srekli nette olamıyorum sizi unuttuğumu sanmayın :)) şu an annemdeyim kmseckler yok topikte geçmşi okuyamadm ama bn tatildeyken evlnen btün gelinlere mutluluklar diliyorum sizi çk sewiyorum kızlar görüşmk üzere
selams
bi kpss yaptım geldimordan anacuğuma uğradık yemek falan yedik evdeyiz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?