2011 gelin adayları buyrun sohbete

canı ben olsam maltepeyi tercih ederdim senin işin için ikiside aynıysa nişanlını biraz düşünün bence o da eve erken gelse birlikte vakit geçirseniz daha ii olur, hem maltepeyla kavacıkta iki ayrı dünya değilki annene çevrenede yine görüşebilceğin mesafede olacaksın

maltepede evlerde daha ucuz diyorsun düğün zamanı parada çok önemli ama tabi enn ii si senin mutlu olucağın içine sinen yer

Aysira'ya bakmani tavsiye ederim eger hazır biseyler dusunuyorsan, oldukca fazla modelleri var...ben dikimlerini falan cok begendim,oraya baktıktan snr sadece ozel dikim calisan gelinlikcilerdeki gelinlikleri begenmedim hicbiri Aysira'daki gibi durmadı...

günaydın kızlarr
bugün annemin doğum günü ağlaya ağlaya mesaj attım.sabah sabah duygusal takılıyrm

ayy cnm benim kıyamam..Allah nice sağlıklı ömürlerler versinn..
ben anneme çok düşkündüm..özledigim zaman sesini duydugumda ağlardım telde..kızlar bende niye tık yok ya..
çokmu kastım kendimide şuan çözülemiyorum..yada sabırmı..nedir ben anlayamadım kendimi

Maltepede Toki evlerinde bir eve bakdık.
Evin kirası 450 TL.38 TL de aidat var.
Güvenlikli asansörlü bakımı filan 38 Tl nin içindeymiş.
Şimdi tutalım dedim.Ama emlakçıda şimdi gerek yok.Onun gibi en az 10 ev var.
Ben size garantisini veriyorum.Ağustosun ortası gibi gelip bakarsınız.
Eylül başı gibi kontratı yaparız dedi.
Hayırlısı olur inşallah ya ama benim ev içime sindi.
Sevdiceğim kırmak istemiyor ama anladım oda maltepe tarafını istiyor.
Çünkü benim için iki yol durumuda aynı.Ve sevdiceğim işden geç çıkıyor.
Kavacıka gelmiş olsa oda en az 1 saat yol gelmiş olucak.
O zamanın bize kalması daha önemli.Ama ben yanlız kalmakdan korkuyorum galiba.

Çok saol canım desteğin için.Evet sevdiceğimide düşünmem gerekiyor.
Eve erken gelmesi beni mutlu eder.Ben eve geldikden 1 saat sonra filan ancak gelicek eve maltepede olsak bile.
Gerçi şimdi allaha şükür daha erken çıkıyor.Normal çıkış saati zaten 19:00 ama işde işler uzayınca bırakamıyor sorumluluğu fazla.
Ama işinden de memnunuz.Hem kariyer olarak hem maddi olarak.O yüzden en hayırlısı bu olucak sanırım.

kıyamam bende sabah bizimkileri aradımmm konuştum annemle babamla annenin doğum günü kutlu olsun canım benim

ANNİŞİNİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUNN

NİCE MUTLU SENELER GEÇİRİN HEP BİRLİKTE

sağolun kızlar
normalde eve tel bağlattık die akşamları 7 den sonra konuşuyrz
gün içinde de aramaya çalışıyrm ama yinede çok özlüyrm annemi
Rabbim başımdan eksik etmesin en büyük dayanağım.

Annelerimizin sağlığı yerinde olsunda uzak olsada olurlar... Sonuçta onlar biz yuvamızda mutluyken çok mutlular

canım tabiki maltepeden tut. Şöyle düşünsene farklı şehirlere hatta farklı ülkelere gelin giden kızlar var. Onlar nasıl dayanıyolar nasıl alışıyolarsa elbet sende alışırsın. Aynı şehirdesin h.sonları gidebilirsin annene.. Senin işin için değişen bişey olmıycaksa eşini düşün canım. İşyerinde o kadar yorulucak + birde yol çekicek o kadar yazık. Hem yorgun gelince akşam sanada vakit ayıramaz ki... Bence maltepe enn mantıklısı.

nilayyummmm doğduğunnn yerde değil doyduğun yerde olmak zorundasın canım benimmmm

Kızlar çok ama çok teşekkür ederim kararımı verdim.Maltepe olacak.Hatta ev konusunda bile karar verdik gibi.Hafta sonu gidip uzaklık mesafesine bakacağız.
Sevdiceğimde bende evi çok beğendik.Emlakçıda yardımcı olacak çok kira vermeyin.Eylül başı gibi kontrat yaparız dedi çok sevindim.

canım erkekler bizim kadar güçlü değil bazen inan. iş stresi ve yol onu dahada gergin yapacak. şimdi bişey demesede ilerde yoruldukça bu onun yüzünede yansıyacacak. ve eşini o halde görmek istemezsin eminim nilay. bütün olumlu özellikler maltepe olması yönünde kendi ve eşinin iyiliği için bencede maltepeden vazgeçme.

Ayers ; Canım bencede maltepeden ev tutman sizin için daha iyi gözüküyor..
çünkü eşinin işi açısından onada yazık,yorgun argın o kadar yol gidip gelicek sürekli
hem aynı memlekette olduktan sonra sen annene gider gelirsin nolucakki
insanlar nerelere gidip alışıyorlar sevdiğin yanında olduktan sonra heryere alışırsın merak etme
Ben anneme yakın ev aramıştım ama bulamadım.şimdi farklı semtlerdeyiz ama 2 günde bir görüşüyoruz ya o bana geliyor ya ben onaaa gidiyorum:)))

Evet kızlar karar verilmiştir.Kimsenin lafına bakmıyorum ve maltepeden vazgeçmiyorum.

Denizcim eğer maltepede tutmazsam aynı durum benim içinde geçerli olacak.
Tecrübelisin ve olması gereken maltepede tutumak sanırım.

Kübroşum muhit olarak kavacıkdan çok farklı değil zaten.
Ama bu düşünceye alışmak biraz zorluyor beni ne yalan söyliyim.

Edoşumm ben ilgi delisi biriyim itiraf ediyorum.Sevdiceğimde şükür duygusal dengeliyoruz.
Evlendiğimizde bugünki gibi olmazsak diye aklıma geliyor kokruyorum açıkcası.
Ama şuda var ki haklısın yakında olsam kendi sorumluluklarım olacak ve yine zaman ayıramıcam.

Beni kırmamak için kavacık dedi kübroşum.Yolu bile göze aldı.
Olmadı iş değiştiririm dedi.Ama ben biliyorum ki arada sitres yapsada işinden memnun.
Ve nişanlım evcimen biri.Her ortamda çalışmaz mesela.Rahatsız olur.
Eve erken gelmek dinlenmek ister.Kavacıkda olursa bunlardan mahrum kalacak.
Benim için değişen bir şey olmadığından sevdiceğimi düşünmek zorundayım.
Ve kesin kararımı verdim maltepeden vazgeçmiyeceğim.Bir aksilik olmadığı sürece.
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.O beni düşünürken benim bencillik yapmam olmaz.
10 Dk bile eve erken gelse mutlu olurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…