- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.881
günaydın kızlarr
bugün annemin doğum günü ağlaya ağlaya mesaj attım.sabah sabah duygusal takılıyrm
günaydın ben geldim..
Zuzuşum gle güle kullan canım özellikle mumluk ve fincanlara bayıldım.
Kafam çok karışık kızlar evi nerden tutucağımız konusunda.
şimdi ev kavacıkda olsa anneme ne yakın nede uzak olurum.
Muhit olarak bildiğim bir yer.arkadaşlarımla kopukluk olmaz istediğimiz zamanda annemin yanına gider gelirim.
Ancak kavacıkda ki giriş kat evler dahil 550 tl den başlıyor.ve bodrum kat olarak geçiyor.güneş almıyor.
Biraz iyi ev düşünürsen 600,700 tl yi gözden çıkarmam gerekiyor daha fazlada olabilir.
Diğer yandan sevdiceğim maltepede çalıştığı için işden de geç çıktığı için kavacığa gelmesi.
Akşam 21:30'u bulabiliyor.
Bir diğer seçenek maltepe.
Evleri çok güzel herşeyden önce.site içinde güvenlikli asansörlü bir eve bakdım az önce sıfır 450 tl
ev 6. Katta çokda ferah.birçok ev aynı durumda.hem uygun hemde güzel.
Sevdiceğimde işden geç çıksa bile çok kısa sürede evde olabilir.
Ama ben o muhite tamamen yabancıyım.arkadaşlarıma aileme yakın olmak mı?
Eşimle baş başa olup farklı bir muhite alışmak mı?
Kendi işimden maltepeyede kavacık'ada aynı saatte varıyorum.
Korkum ya eşim değişirse bende bilmediğim bir muhitte yanlız kalırsam.
Off offf
günaydın kızlarr
bugün annemin doğum günü ağlaya ağlaya mesaj attım.sabah sabah duygusal takılıyrm
kızlar günaydın sıcaktan uykumu acamadım halaevde kalsam da uyusam..işyerimi temizledim, bi bakaym dedim neler var neler yok
kızlar bu gelinlik işine kafam takılıyo yaa ekime daha var ama ben bu gidişle hiç bişi yapamıcam.. İstdan ya almayı düşünüyorum yada diktirmeyi yalnız hiç bi fikrim yok bu konuda. sitede araştırdıgım kadarıyla modeli belirledim sadece o kadar.
sizler nerelerden aldınız,kiraladınız yada diktirdiniz
günaydın kızlarr
bence zamanla maltepeye alışırsın,hem uygunmuş fiyatlarıda
düğün yapılınca 5 kuruş bile insanın gözüne geliyor
benim eşimin işi ve ev arası 40 dk bazen 1 saat sürüyor
çok yorgun oluyor gerçekten zor,hakkında hayırlısı olsun inşallah canım..
önemli olan evin içine sinmesi ve o evde huzurla sağlıkla yaşamanız..
günaydın kızlarr
günaydın kızlar
bende evlendim geldim:)
canı ben olsam maltepeyi tercih ederdim senin işin için ikiside aynıysa nişanlını biraz düşünün bence o da eve erken gelse birlikte vakit geçirseniz daha ii olur, hem maltepeyla kavacıkta iki ayrı dünya değilki annene çevrenede yine görüşebilceğin mesafede olacaksın
maltepede evlerde daha ucuz diyorsun düğün zamanı parada çok önemli ama tabi enn ii si senin mutlu olucağın içine sinen yer
kıyamam bende sabah bizimkileri aradımmm konuştum annemle babamla annenin doğum günü kutlu olsun canım benim
ANNİŞİNİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUNN
NİCE MUTLU SENELER GEÇİRİN HEP BİRLİKTE
ayy cnm benim kıyamam..Allah nice sağlıklı ömürlerler versinn..
ben anneme çok düşkündüm..özledigim zaman sesini duydugumda ağlardım telde..kızlar bende niye tık yok ya..
çokmu kastım kendimide şuan çözülemiyorum..yada sabırmı..nedir ben anlayamadım kendimi
mutluluklar hoş geldin
nasıl geçiyor evlilik
Maltepede Toki evlerinde bir eve bakdık.
Evin kirası 450 TL.38 TL de aidat var.
Güvenlikli asansörlü bakımı filan 38 Tl nin içindeymiş.
Şimdi tutalım dedim.Ama emlakçıda şimdi gerek yok.Onun gibi en az 10 ev var.
Ben size garantisini veriyorum.Ağustosun ortası gibi gelip bakarsınız.
Eylül başı gibi kontratı yaparız dedi.
Hayırlısı olur inşallah ya ama benim ev içime sindi.
Sevdiceğim kırmak istemiyor ama anladım oda maltepe tarafını istiyor.
Çünkü benim için iki yol durumuda aynı.Ve sevdiceğim işden geç çıkıyor.
Kavacıka gelmiş olsa oda en az 1 saat yol gelmiş olucak.
O zamanın bize kalması daha önemli.Ama ben yanlız kalmakdan korkuyorum galiba.
canım kendi işinden maltepeyede kavacığada aynı saatte varıyorsan bence daha düşünme. eşin boşuna yol çekmemiş olacak fazla para gitmeyecek ve en güzeli bilmiyorum kavacığı ama maltepe çok güzel bir semt zamanla alışırsın. hem evlendiğinde eski çevrene yakın olmak çokta büyük bir avantaj değil annene yine gider gelirsin. farklı çevre inan daha güzel oluyor. tabi bu benim fikrim. senin duygularını bilemem canım. yine ne yapmak istiyorsan kendin karar ver.
kesinlikle maltepede oturmalısın nilaycım..annemin eviyle benim evim 15 dk mesafede yürüyerek..hiç ama hiç gidemiyorum ki işten güçten..arkadaslarlada öyle..çalışıcaksın görüşmen mümkün olmayacak..hafta sonu da nişanlın çalışıyo zaman zaman gider annecini bol bol ziyaret edersin..çocukluk etme yanlız kalırsam diye bişimi var canım benim..hem eşin niye değişsin..öyle şeylerle kafanı kurcalama..
evide maltepede bakmalısın..çok orayı burayı düşünürsen içinden çıkamazsın..önce kendinizi düşünün..
nilayyummmm doğduğunnn yerde değil doyduğun yerde olmak zorundasın canım benimmmm
canım eşin geç gelemsi çok sinir bozucu durum bunu yaşıoyrum eve gidiyoerum yemek yapıyorum herşeyi hazırlıyorum bazen 9 buluyor gelmesi bazen erken ama geç gediği durumlarda hem sıkılıyorum hem yemek yiyemiyorum kimseyi hafta içi kabul edemiyorsun zaten ye kaldır 10 oluyor dün akşam mesela 9,30 uyudum yani bekle bekle insan belli bir süre sonra sıkılıyor o kadar geç gelemsin gelcek yorgun argın bişey bekleyemezsin ki bir oturmaya gidilmez bir sosyallik olamaz ben eşin erken gelme taraftarıyım bununla ilgili ortask yer bak en iyisi
Maltepede Toki evlerinde bir eve bakdık.
Evin kirası 450 TL.38 TL de aidat var.
Güvenlikli asansörlü bakımı filan 38 Tl nin içindeymiş.
Şimdi tutalım dedim.Ama emlakçıda şimdi gerek yok.Onun gibi en az 10 ev var.
Ben size garantisini veriyorum.Ağustosun ortası gibi gelip bakarsınız.
Eylül başı gibi kontratı yaparız dedi.
Hayırlısı olur inşallah ya ama benim ev içime sindi.
Sevdiceğim kırmak istemiyor ama anladım oda maltepe tarafını istiyor.
Çünkü benim için iki yol durumuda aynı.Ve sevdiceğim işden geç çıkıyor.
Kavacıka gelmiş olsa oda en az 1 saat yol gelmiş olucak.
O zamanın bize kalması daha önemli.Ama ben yanlız kalmakdan korkuyorum galiba.
Zeynep + annen +sevdiklerin
ömürnüz uzun olsun birlikte çok güzel zamnalar geçirin inşalah..
canım tabiki maltepeden tut. Şöyle düşünsene farklı şehirlere hatta farklı ülkelere gelin giden kızlar var. Onlar nasıl dayanıyolar nasıl alışıyolarsa elbet sende alışırsın. Aynı şehirdesin h.sonları gidebilirsin annene.. Senin işin için değişen bişey olmıycaksa eşini düşün canım. İşyerinde o kadar yorulucak + birde yol çekicek o kadar yazık. Hem yorgun gelince akşam sanada vakit ayıramaz ki... Bence maltepe enn mantıklısı.
canım erkekler bizim kadar güçlü değil bazen inan. iş stresi ve yol onu dahada gergin yapacak. şimdi bişey demesede ilerde yoruldukça bu onun yüzünede yansıyacacak. ve eşini o halde görmek istemezsin eminim nilay. bütün olumlu özellikler maltepe olması yönünde kendi ve eşinin iyiliği için bencede maltepeden vazgeçme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?