2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım şu an benim hamileliğim normal seyrinde olduğu için çalışmaya devam ediyorum. Eğer bi aksilik olmazsada devam edicem. Çünkü işten çıksam evde ne yapıcam hem borçların tamamı daha bitmedi. Gerçi maaşım benim kendi insiyatifimde harcıyorum. Eşim herzaman söylüyo istediğin an işten çık diye ama işim zaten çok ağır değil hem sigortam devam etsin hemde doğumdan 8 hafta önce doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere doğum iznin var bu sürede devlet sana doğum parası veriyo o yüzdende çalışıyım diyorum ama doğumdan sonra duruma göre bakıcam çalışıp çalışmayaya gönlüm iki yıl falan çalışmamaktan yana ama zaman ne gösterir bilinmez

aynı masadan bahsediyoruz bizde onu görmüştük başka rengi yok demişlerdi olsaydıda zaten epey düşünürdüm 900 tl fiyat verdiler çünkü Ama gerçekten çok güzeldi

aynı masadan bahsediyoruz bizde onu görmüştük başka rengi yok demişlerdi olsaydıda zaten epey düşünürdüm 900 tl fiyat verdiler çünkü Ama gerçekten çok güzeldi

ooo maşallah bayada pahalıymış. ama senin mutfağına gitmezdi o renkler. mutfak masalarını ben 200 tl falan sanıyordum çok pahalıymış ya.

ooo maşallah bayada pahalıymış. ama senin mutfağına gitmezdi o renkler. mutfak masalarını ben 200 tl falan sanıyordum çok pahalıymış ya.

siz kaça aldınız ki? bir sorduk birkaç yere ama 500 ün altında fiyat veren olmadı. İstikbaldeki bugün gösterdiğimde masa ve 4 sandalye 429 tl

siz kaça aldınız ki? bir sorduk birkaç yere ama 500 ün altında fiyat veren olmadı. İstikbaldeki bugün gösterdiğimde masa ve 4 sandalye 429 tl

bizim mutfak tezgahı l şeklinde geliyor. l gelen kısmın kısa tarafını biz masa olarak kullanıyoruz canım. büfe bar sandalyesi gibi sandalyelerden de aldık çünkü tezgah olduğu için biraz uzun yüksek ancak öyle sandalye gidiyor. sadece 2 sandalye aldık onlarında tanesi 60 tl ydi.

oo sen ucuza kapamışssın Bizim mutfakta L ama L kısmına ben eviye koydurdum paşa paşa vereceğiz o 429 tl yi ne yapalım bu arada sen bugün eklediğim gelinliğe yorum yapmadın canım başka gelinlikçi ile mendil etek gelinlik için anlaştım gelinlik bu ama diğeri daha mı güzeldi acaba?

Eki Görüntüle 224788

diğeride buydu

Son düzenleme:
Ben resimleri göremedim kızlarr o yüzden yorum yapamıyorum mutfak masasını ben mutfak dolabı yaptıracagım yerde yaptırmayı düşünüyordum bar tipi çünkü cam masaları çok istememe ragmen kullanıslı olmuyor dediler ben de parmak izi kalınca sevmiyorum üzerine örtü örtünce de sevmiyorum Zeynep annenin dogum günü kutlu olsun Esraaa bebişin ismi ne olucak senin kızın olucak gibi ben öyle hissettim

canım ben eski gelinliğini daha çok beğenmiştim çünkü çok farklı ama mendil etek gelinlikleride beğeniyorum. birde şöyle bir durum var mendil etek gelinliği gönül rahatlığıyla diktirebilirsin çünkü kolay. ama diğer modelin gerçekten çok profesyonelce yapılması lazım rezil edilebilir. canım birde buna benzer model mutlaka giy bak çok yardımcı oluyor fikir verme açısından. çünkü fiziğin çok güzel yakışanı bulmalısın. boyu uzun insanlara pek kabarık önermiyorlar genelde.

canım daha isim düşünmedik netten falan bakıyoruz arada. benimde içimden erkek olucakmış gibi geliyo :)) Kızlar masa için tavsiyem istanbulda oturan arkadaşlar için topkapıda TİM1 ve Tim2 de çok güzel masalar var ve fiyatları daha uygun

hımm evet canım orası aklımda inş.. ben nişanlığımı aysiradan almıştım, memnun kaldım

bence ilk beğendiğin gelinliğin modeli daha zarif ve asil yani 2. resimde ki ben onu beğendim ama senin içine hangisi sinersen canım 2 side güzel

buket mendil tipi dediğin etekli olanın üstünü beğendim ama şu dönem 1 model tarzları moda
ikincisinden her dönem mutlaka vitrinlerde var

canım nasılsın..o şeyden kurtulabildinmi??
ne zaman dönüceksin istanbula

nerde deneyeceğim ki canım vaktim yok Ben o mendil etekli geline benziyorum ona yakıştığına göre banada yakışır heralde Bu modacı mendil eteğe çok uygun bir fiyat verdi evimede yarım dakika yeri O yüzden bende diğer gelinlik ve modacıdan vazgeçtim canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…